Χαιρετώ την ομάδα
Έχω ένα xc90 b5 diesel MY2021. Είναι μομέντουμ αλλά το αγόρσα απο το εξωτερικό με αρκετά εξτρά πακέτα όπως ηλιοροφή, ηχοσύστημα harman, κάμερα 360, HUD etc. Αυτά που μου λείπουν και δεν ξερω αν αξίζει να τα προσπαθήσω είναι: ηλεκτρονικό κλείδωμα για τα παιδιά στις πίσω πόρτες, έχω το χειροκίνητο με το κατσαβίδι αυτή τη στιγμή. Επίσης τα φώτα ενώ έχουν επιλογή να στρίβουν στο μενού, επίσημα το αυτοκίνητο δεν τα έχει. Είναι θέμα software ή κ hardware? κ το parking climate μου λείπει, εδω διάβασα ότι ίσως είναι δυνατό, επειδή είναι diesel κ μπορώ με χρονοδιακόπτη να το προγραμματίσω, αλλά απομακρισμένα μέσω της εφαρμογής κινητό είναι μονο ο αερισμός τώρα ενεργοποιημένος. Επίσης δεν έχω αεροαναρτήσεις αλλά το κόστος κ οι πιθανές ζημιες που βγάζουν να μην αξίζουν διάβασα. Εναλλακτικά, μπορώ να φορέσω τα FSD του 2026 που είναι συμβατα ή τα Κονι που είναι το ίδιο ποιοτικά και προσαρμόζουν την σκληρότητα με τους κραδασμούς. Αν κάνω ένα μεγάλο σέρβις στην ελλαδα το καλοκαίρι με περίπου 115χλμ, τι απο αυτά αξίζει να συνδυάσω που να μου δίνει κάποια ποιότητα χωρίς υπερβολικό κόστος; προσανατολίζομαι και για το polestar upgrade, αλλά δεν ξέρω το κόστος στην Ελλάδα. Στην ευρώπη έχει γενικά 1500 αλλά βγαίνουν όχι σπάνια προσφορές απο 600 έως 1000 ανάλογα την χώρα κ χρόνο. Μένω εκτός Ελλάδος και σκεφτόμουν αφού έληξε η εγγύηση να κάνω σε μια βόλβο Ελλάδας το μεγάλο σέρβις και ενδεχομένως να πετύχω κ στην αναβάθμιση κάποια καλύτερη τιμή συνολικά. Πείτε μου τις γνώμες σας. Ευχαριστώ θερμά.
Retrofit που να αξίζει
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες