Η Volvo Trucks συναρμολογει τα φορτηγα της σε 80 ιδιοκτητα εργοστασια στον κοσμο. Περιπου το 95% της δυνατοτητας παραγωγης βρισκετε στην Σουηδια, το Βελγιο, την Βραζιλια και τις ΗΠΑ

VolvoZeus έγραψε:H Volvo Truck Corporation ειναι η 2η μεγαλυτερη εταιρεια κατασκευης βαρεων φορτηγων στον κοσμο με παρουσια σε πανω απο 140 χωρες στον κοσμο.
Η Volvo Trucks συναρμολογει τα φορτηγα της σε 80 ιδιοκτητα εργοστασια στον κοσμο. Περιπου το 95% της δυνατοτητας παραγωγης βρισκετε στην Σουηδια, το Βελγιο, την Βραζιλια και τις ΗΠΑ
sta8ito έγραψε:η πρωτη ποια ειναι??
alexandros έγραψε:
το καμαρι μου μετα απο 17 ημερες σκληρης δουλειας
DIKASTIS-T5 έγραψε:660 ειναι.Το εχει πει σε αλλο τοπικ το παιδι!
Τι να το κανεις το opc οταν εχεις τετοιο διαμαντι..??!!Απιστευτο εργαλειο!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Το FH12 ειναι λιγο πιο κοντο.νομιζω...οπως και να χει...δες εδω τι λεει ο ιδιος ο κατοχος!
Μου λειπει...
alexandros έγραψε:καλημερα σε ολους
φιλε μου το μωρο ειναι 03+ μοντελακι.τωρα λες να μου την κανανε οι γερμανη και πληρωσα 12 για 16? λες![]()
![]()
δεν το νομιζω![]()
Δικα ελπιζω να οδηγουσες το ιδιο γιατι εγω δεν το αλλαζω με τιποτα ειναι ο συνετερος μου παντου![]()
![]()
αν δεν ειχες τετοιο τοτε![]()
![]()
η μασκα ειναι οντως αλαγμενη
με εκτιμηση!!! παντα!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Εγω οδηγουσα το αμεσως επομενο που πλεον ειχε τα λεπτα γραμματα στο ονομα του μοντελου και στην ιπποδυναμη στα πλαγια τις πορτες και πιο μικρο το σημα της VOLVO στη μασκα με καμπινα globetrotter xl και αυτοματο σασμαν...Δεν νομιζω παντως οτι ειχε αγοραστει απο Ελλαδα.Το δικο σου προφανως θα ειχε το FH16 και το 660 με μεγαλα γραμματα και μαυρο πλαισιο.Παντως αν το δικο σου ειναι 660 δεν ειναι 12αρι....Αν θυμαμαι καλα τα 12αρια δεν εβγαιναν με τον D16E-660 ουτε με τον D16C-660.Μπορει τα πιο τελευταια μοντελα να εβγαιναν και με μοτερ 13λιτρων και με το υπαρχων D12 12 λιτρων και εφταναν μεχρι τα 610 αλογα,αλλα ποτε το FH12 δεν ειχε τα 660...δεν ξερω τωρα τι γινεται γιατι δεν το παρακολουθω τοσο στενα.
Εγω δεν το εβλεπα ως συνεταιρο,αλλα ως φιλο!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Εγω οδηγουσα το αμεσως επομενο που πλεον ειχε τα λεπτα γραμματα στο ονομα του μοντελου και στην ιπποδυναμη στα πλαγια τις πορτες και πιο μικρο το σημα της VOLVO στη μασκα με καμπινα globetrotter xl και αυτοματο σασμαν...Δεν νομιζω παντως οτι ειχε αγοραστει απο Ελλαδα.Το δικο σου προφανως θα ειχε το FH16 και το 660 με μεγαλα γραμματα και μαυρο πλαισιο.Παντως αν το δικο σου ειναι 660 δεν ειναι 12αρι....Αν θυμαμαι καλα τα 12αρια δεν εβγαιναν με τον D16E-660 ουτε με τον D16C-660.Μπορει τα πιο τελευταια μοντελα να εβγαιναν και με μοτερ 13λιτρων και με το υπαρχων D12 12 λιτρων και εφταναν μεχρι τα 610 αλογα,αλλα ποτε το FH12 δεν ειχε τα 660...δεν ξερω τωρα τι γινεται γιατι δεν το παρακολουθω τοσο στενα.
Εγω δεν το εβλεπα ως συνεταιρο,αλλα ως φιλο!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Oops...σκ@τ@ τα ειπα.....??Για διορθωσε....γιατι εχουν περασει και τα χρονια!!!Ξερω σιγουρα οτι 12αρι με 660 δεν υπηρξε και οτι βγηκε και ενας 13λιτρος για τα 12αρια.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες