Κανονισμός και όροι χρήσης Volvoclub.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5
Δημοσιεύσεις: 3503
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010, 19:11
Τοποθεσία: Άγιος Στέφανος Αττικής

Κανονισμός και όροι χρήσης Volvoclub.gr

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 12 Μαρ 2014, 17:13

Παρακαλώ πολύ, προς όλα τα μέλη, ιδιαίτερη προσοχή στους κανονισμούς του φόρουμ!
Επειδή παρατηρήθηκαν φαινόμενα παραβίασης των κανονισμών, σας γνωρίζουμε ότι ανάλογη κίνηση στο μέλλον θα επισύρει αρχικά κατάργηση του λογαριασμού του χρήστη.


Κανονισμός λειτουργίας – όροι χρήσης


Περιεχόμενα

1.Ιστορικό
2.Σκοπός
3.Όραμα
4.Αποποίηση Ευθύνης
5.Κανόνες Λειτουργίας
6.Εκπροσώπηση1.Ιστορικό


Ήταν 05/05/08 2:53 όταν το μέλος του forum στον ιστότοπο του εντύπου 4Τροχοί δημιουργούσε την ενότητα Volvoforum. Μέσα από την φιλόξενη ηλεκτρονική αγκαλιά των 4Τ ήρθαν σε πρώτη επαφή κάτοχοι και φίλοι των οχημάτων της VOLVO. Οι ζυμώσεις για αυτό που θα ακολουθούσε είχαν πλέον ξεκινήσει. Αρχές του 2010, μια παρέα από τους προαναφερθέντες χρήστες του χώρου των 4Τ, πήραν την πρωτοβουλία για την δημιουργία του παρόντος ιστοχώρου. Με συνοπτικές αλλά μεθοδικές κινήσεις και περισσή αποφασιστικότητα, το εγχείρημα volvoclub.gr βγήκε στον αέρα.


2.Σκοπός


Το volvoclub γεννήθηκε από το μεράκι και την αγάπη μια ομάδας κατόχων αυτοκινήτων της εταιρείας για την αυτοκίνηση. Στους σκοπούς του ενδεικτικά εντάσσονται:
2.1.η ανταλλαγή οδηγικών εμπειριών μέσω της εικονικής και διά ζώσης συνεύρεσης των μελών του
2.2.η προβολή των αρετών της μάρκας VOLVO και η ανάδειξη των προβλημάτων που παρουσιάζουν τα οχήματά της, συμβάλλοντας έτσι στην διαρκή βελτίωσή τους
2.3.η δημιουργία μιας αξιόπιστης βάσης δεδομένων σχετικά με θέματα ποικίλης ύλης γύρω από την εταιρεία, όπως πχ τεχνικά
2.4.η διοργάνωση δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων που αποφασίζουν τα μέλη του.


3.Όραμα


Η λέσχη φιλοδοξεί να εντάξει στους κόλπους της τους απανταχού ιδιοκτήτες ή/και φίλους των προϊόντων της εν λόγω αυτοκινητοβιομηχανίας. Ελπίζει να συμβάλει στην συγκέντρωση, ανάπτυξη και κωδικοποίηση πλούσιας θεματολογίας που άπτεται των αυτοκινήτων με το σήμα της VOLVO. Στην δημιουργία εν τέλει ενός σημείου αναφοράς στην σύγχρονη ελληνική αυτοκίνηση.


4.Αποποίηση Ευθύνης


4.1.Το σχόλια, που αναρτώνται στο φόρουμ, εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τους χρήστες που τα συντάσσουν. Ο διαχειριστής/ική ομάδα του volvoclub.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων και ειδικότερα όσον αφορά:
4.1.1.Στην γνησιότητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα αυτών,
4.1.2.Στην οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, υλική ή μη ζημία ενδεχομένως προκαλέσουν σε μέλος/η ή τρίτους,
4.1.3.Σε διαφορές που τυχόν ανακύψουν είτε μεταξύ μελών, είτε μεταξύ μελών και τρίτων οφειλόμενες σε αυτές.
4.2.Σε περίπτωση που το VolvoClub ήθελε ζημιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο από πράξεις ή παραλείψεις μέλους του, το τελευταίο αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποκαταστήσει κάθε ζημία που προκάλεσε.5.Κανόνες Λειτουργίας


5.1. Για να είναι ευανάγνωστες οι αναρτήσεις, γράφουμε μόνο, με Ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες. Απαγορεύονται τα greeklish, εκτός ανωτέρας βίας, πχ ο χρήστης βρίσκεται στο εξωτερικό και ο Η/Υ δεν διαθέτει ελληνική γραμματοσειρά/πληκτρολόγιο. Απαγορεύονται, απρεπή στοιχεία στη συμπλήρωση του προφίλ των μελών.

5.2 Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση υβριστικών σχολίων, μη τεκμηριωμένων καταγγελιών, απευθυνόμενα σε άλλα μέλη, σε άλλα club ή σε τρίτους.
5.3. Εάν θέλουμε να απαντήσουμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ώστε να υπάρχει μια συνοχή στη ροή της συζήτησης, χρησιμοποιούμε το πλήκτρο(quote).
5.4. Δεν επιτρέπεται, η άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων ή εταιριών, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των διαχειριστών.
5.5. Λογαριασμός. Δεν επιτρέπεται το ίδιο πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα.
5.6. Δεν επιτρέπεται η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα. Σε περίπτωση που δημοσιευθεί υλικό ως αποτέλεσμα αντιγραφής από άλλη ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε μέσο, ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να παραθέτει την πηγή ή τις πηγές των οποίων το υλικό αναδημοσίευσε.
5.7.Δεν χρησιμοποιούμε το φόρουμ για ανάρτηση ποστ τα οποία αφορούν 2-3 μέλη και όχι τους υπόλοιπους χρήστες. Σε περίπτωση που θέλουμε να επικοινωνήσουμε με συγκεκριμένα μέλη χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά μηνύματα pm.
5.8.Εφιστούμε την προσοχή όλων των μελών μας αναφορικά με τις αγγελίες. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την ορθότητα τους. Η ιστοσελίδα Volvοclub.gr δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για την ακρίβεια των αγγελιών αυτών. Γίνεται σχολιασμός των μικρών αγγελιών παρά μόνο για διευκρινίσεις ή περισσότερες/αναλυτικότερες πληροφορίες
5.9.Οι διαχειριστές έχουν την δυνατότητα, να διαγράφουν, μετακινούν, όποιες αναρτήσεις δεν ακολουθούν τους παραπάνω κανονισμούς ή ακόμα και να απ-ενεργοποιούν λογαριασμούς χρηστών.

5.10. Με την εγγραφή και χρήση του λογαριασμού από τα μέλη, γίνεται ανεπιφύλακτη αποδοχή του Κανονισμού και των όρων χρήσης.


6.Εκπροσώπηση


Ο ιστότοπος VolvoClub.gr εκπροσωπείται αποκλειστικά από τους διαχειριστές του. Σε ειδικές περιπτώσεις δύναται η χορήγηση εξουσιοδότησης σε μέλος της λέσχης για την επίτευξη συγκεκριμένου σκοπού. Τούτο θα βεβαιώνεται από σχετική ανακοίνωση που θα παραμένει αναρτημένη σε σχετική ενότητα για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί αυτή η εξουσιοδότηση.

Καλά, ασφαλή χιλιόμετρα


Επικοινωνία


[email protected]
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες