Γεια χαρά κι από μένα. Σήμερα στο καφεδάκι, συζητήθηκε, για αρχή, ότι όπως στα περισσότερα φόρουμ, έτσι κι εδώ θα πρέπει να έχουμε
1.κανόνες λειτουργίας, μια ανακοίνωση
2. "αποποίησης ευθύνης" που είχε πει και πιο παλιά ο iatroud και μάλλον η ιδέα του συλλόγου, πάει για πιο μακρυά. Το να κάνουμε ένα copy-paste, δεν νομίζω ότι θα εξυπηρετήσει 100%, αφού οι ιδιαιτερότητες του κάθε club/forum είναι διαφορετικές, σίγουρα όμως, μπορούμε να πάρουμε ιδέες. Η παρούσα προσπάθεια έχει ζωή λιγότερο από 6 μήνες και βρίσκω λογικά τα όποια προβλήματα/δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί. Μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι τεχνικό/αισθητικό κτλ το είχα αναλάβει προσωπικά. Με τη σειρά μου, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, αν δεν ανταποκρίθηκα επάξια στο ρόλο μου ή αν προέκυψαν παρεξηγήσεις, ίσως και από την απουσία όποιων κανόνων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας, μα ίσως δεν κάνεις λάθη, αν δεν κάνεις τίποτα. Εξ αρχής δεν ήταν μια "επαγγελματική" προσπάθεια, που ίσως, απαιτεί αρκετούς περισσότερους πόρους και χρόνο, αλλά έγινε για να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο συστηματικά και οργανωμένα, αρχικά πολύ λίγα άτομα που τύχαινε να γνωριζόμαστε και προσωπικά. Επίσης, συζητήθηκε η πρόταση να
3.υπάρξουν mods, ώστε να μοιραστεί ο φόρτος, ώστε όλα τα πόστς να μην περνάνε από ένα άτομο. Πρόταση μου είναι, όταν λυθούν τα παραπάνω θέματα, να ανοίξουν ξανά οι εγγραφές. Σε μια επόμενη συνάντηση, σε δεύτερο χρόνο, με περισσότερα παρόντα μέλη, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τους στόχους, όραμα, αποστολή, αυτού του ιστοχώρου.
YΓ1, αν σε λίγο καιρό δεν έχω στην κατοχή μου volvo, ελπίζω να μην με κάνετε ban και να μπορώ να έρχομαι στις εκδρομές που θα γίνονται,
να ράβω τον Δικαστή
με τα πέτρινα ελαστικά του @jimc30, ίσως ο admin, όχι να μην μπορεί, αλλά να μην θέλει να το κάνει μόνος του, να υπάρχει μια συλλογικότητα και να ξεφύγουμε από το "ο admin έχει πάντα δίκιο και αυτός αποφασίζει για τα πάντα, με τον τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό".
ΥΓ2, ίσως να πρέπει να φτιάξουμε και ένα chat, ώστε μέλη που δεν τυχαίνει να μένουν στην Αθήνα, να έχουν τις ίδιες "άμεσες" δυνατότητες επικοινωνίας και να μην αισθάνονται σε παραμεθόρια θέση.