Προτάσεις / τεχνικά προβλήματα του φόρουμ

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για οργανωτικά θέματα της παρέας /τεχνικά προβλήματα του , προτάσεις κ.τ.λ.
Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Re: Προτάσεις / τεχνικά προβλήματα του φόρουμ

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 25 Ιουν 2010, 11:43

georgosk έγραψε:Το όλο εγχείρημα του Club από ότι φαίνεται και καθώς το πράγμα μεγαλώνει, λαμβάνει διαστάσεις που ίσως δεν είναι διαχειρίσιμες από έναν άνθρωπο. Νομίζω ότι αν επιθυμούμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να κάνουμε κάποια οργανωτικά βήματα.
Σε πρώτη σκέψη προτείνω:
1ο Πέρα από τον admin να υπάρχουν και mods οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί του την ευθύνη και την υποχρέωση να ελέγχουν το περιεχόμενο τον όσων ποστάρονται, το πνεύμα και το ύφος τους. Έτσι θα αποφεύγουμε ατυχή φαινόμενα...
2ο Είχε συζητηθεί και στο παρελθόν κάποια θέματα να είναι κλειδωμένα μόνο για τα μέλη, ώστε εκεί να είναι πιο ελεύθερη η έκφραση. Νομίζω ότι πρέπει να το ξαναδούμε το θέμα.
3ο Να έλθουμε σε επαφή με όλες τις αντιπροσωπείες Volvo, να απευθύνουμε πρόσκληση σε όσους ασχολούνται με τα Volvo και να τους δώσουμε την δυνατότητα να προβληθούν - διαφημιστούν μέσω του volvoclub.gr με αντάλλαγμα παροχή εκπτώσεων στα μέλη. Κατ' αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει κλίμα αλληλοκατανόησης μεταξύ club και όσων έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα γύρο από τα αυτοκίνητα Volvo. Να κατανοήσουν και οι τελευταίοι ότι η όλη προσπάθεια είναι ερασιτεχνική και το μόνο κίνητρο είναι η αγάπη που έχουμε για την αυτοκίνηση και ειδικότερα για τα Volvo. Στην τελική, η προσπάθεια αυτή ενισχύει την θέση της φίρμας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου με όφελος για όσους ασχολούνται επιχειρηματικά με τα Volvo.

:applause :applause σωστος,κατι πρεπει να γινει.
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Ιουν 2010, 12:39

georgosk έγραψε:Σε πρώτη σκέψη προτείνω:
1ο Πέρα από τον admin να υπάρχουν και mods οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί του την ευθύνη και την υποχρέωση να ελέγχουν το περιεχόμενο τον όσων ποστάρονται, το πνεύμα και το ύφος τους. Έτσι θα αποφεύγουμε ατυχή φαινόμενα...

Το είχα προτείνει κι εγώ στο παρελθόν και συμφωνώ μαζί σου...Πρέπει ότι συμβαίνει να γίνεται ομαδικά και όχι όλα να περνάνε από έναν άνθρωπο. Μήπως πρέπει να δηλώσουν συμμετοχές όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν Mods βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην οργάνωση του φόρουμ; :q
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 25 Ιουν 2010, 12:48

Για να το προτείνω προφανώς και είμαι διαθέσιμος. Αλλά ας πει και ο Γιάννης που έχει το "γενικό πρόσταγμα" πως το βλέπει και ποιες είναι οι σκέψεις του.
Επίσης συμπληρωματικά των ανωτέρω προτάσεων, και ειδικά στο Νο 2 θα πρότεινα κάποια θέματα να είναι ακόμα ποιο περιορισμένα ακόμα και για μέλη...
Εικόνα S40 1,8 Momentum MY08

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 25 Ιουν 2010, 12:51

έχεις πμ
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Ιουν 2010, 12:52

Κι εγώ διατίθεμαι εάν χρειαστεί να αναλάβω καθήκοντα Moderator...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 25 Ιουν 2010, 13:58

georgosk έγραψε:θα μοιράζονται μαζί του την ευθύνη

με την αποποίηση ευθύνης έχω την αίσθηση ότι δεν φέρει κανείς εκ των admin & mods ευθύνη για σχολιασμό χρήστη, παρά μόνο ο συντάξας το σχόλιο.
θα πρότεινα οι όποιοι περιορισμοί να είναι οι ελάχιστοι δυνατοί για να μην διακυβεύεται η ελευθερία έκφρασης.
στο περιεχόμενο του pm επιφυλάσσομαι να απαντήσω εντός του σ/κ. καλό θα ήταν να μην είναι ίδιο με το πρωτογενές για να μην υποπέσουμε σε λογοκλοπή.
χρειαζόμαστε ίσως και κάποιου τύπου εξουσιοδοτική,πλέον του καθορισμού των mods, ώστε να ορισθούν οι εκπρόσωποι για λογαριασμό του ιστοχώρου έναντι τρίτων (εταιρείες, χορηγοί κ.λπ.) προς αποφυγή διενέξεων και παρεξηγήσεων. δεν μπορεί δηλ. φαντάζομαι ο οποιοσδήποτε από εμάς αυτοβούλως να εκπροσωπεί το σύνολο της κοινότητας.
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 25 Ιουν 2010, 14:24

Το θέμα της ευθύνης το αναφέρω όσων αφορά την διαχείριση του ιστοχώρου και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε σε κάποια ποστς, να μην είναι ανεξέλεγκτο το πράμα. Είναι αυτονόητο ότι νομική εύθηνη έχει ο καθένας για όσα αναφέρει στα ποστς του. Γενικά είμαι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης αλλά αυτό να μην καταντάει εις βάρος κάποιων άλλων. Έχει καταβληθεί μια προσπάθεια για να είμαστε εδώ και να ποστάρουμε δεν μπορούμε και δεν πρέπει να την αφήσουμε έρμαιο στις διαθέσεις οποιουδήποτε ή ακόμα και του κακού μας εαυτού κάποιες φορές...

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 25 Ιουν 2010, 14:42

iatroud έγραψε:χρειαζόμαστε ίσως και κάποιου τύπου εξουσιοδοτική,πλέον του καθορισμού των mods, ώστε να ορισθούν οι εκπρόσωποι για λογαριασμό του ιστοχώρου έναντι τρίτων (εταιρείες, χορηγοί κ.λπ.) προς αποφυγή διενέξεων και παρεξηγήσεων. δεν μπορεί δηλ. φαντάζομαι ο οποιοσδήποτε από εμάς αυτοβούλως να εκπροσωπεί το σύνολο της κοινότητας.

Εκ των πραγμάτων τον ιστοχώρο εκπροσωπεί ο ιδιοκτήτης του και μόνο αυτός. Εκτός και αν στο μέλλον το οργανώσουμε διαφορετικά.

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 25 Ιουν 2010, 23:37

Πρεπει να κανουμε κατι οπωσδηποτε,γιατι ειμαστε ανοργανωτοι ακομα εντελως ομως.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 25 Ιουν 2010, 23:55

iatroud έγραψε:
georgosk έγραψε:θα μοιράζονται μαζί του την ευθύνη

με την αποποίηση ευθύνης έχω την αίσθηση ότι δεν φέρει κανείς εκ των admin & mods ευθύνη για σχολιασμό χρήστη, παρά μόνο ο συντάξας το σχόλιο.
θα πρότεινα οι όποιοι περιορισμοί να είναι οι ελάχιστοι δυνατοί για να μην διακυβεύεται η ελευθερία έκφρασης.
στο περιεχόμενο του pm επιφυλάσσομαι να απαντήσω εντός του σ/κ. καλό θα ήταν να μην είναι ίδιο με το πρωτογενές για να μην υποπέσουμε σε λογοκλοπή.
χρειαζόμαστε ίσως και κάποιου τύπου εξουσιοδοτική,πλέον του καθορισμού των mods, ώστε να ορισθούν οι εκπρόσωποι για λογαριασμό του ιστοχώρου έναντι τρίτων (εταιρείες, χορηγοί κ.λπ.) προς αποφυγή διενέξεων και παρεξηγήσεων. δεν μπορεί δηλ. φαντάζομαι ο οποιοσδήποτε από εμάς αυτοβούλως να εκπροσωπεί το σύνολο της κοινότητας.

Αφού, η όποια προσπάθεια, μέσα σε αυτούς τους μήνες πήγε "καλά" (alexa rank 1.217.011 , netcraft 8053) και υπάρχει όρεξη, προτείνω την δημιουργία συλλόγου, ώστε η πορεία αυτού του εγχειρήματος, να μην εξαρτάται, ή ακόμα και πιθανώς στο μέλλον να υπονομευθεί από ένα άτομο, στην παρούσα περίπτωση πχ από εμένα.

Ως διχτυάς .... να ένα παράδειγμα της ΕΝΩΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ε.Χ.Φ.Α.Δ.Τ.)
http://www.awmn.net/showthread.php?t=15817

συμφωνώ ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε οργανωμένα/γρήγορα, γιατί από χτες που το forum είναι προσβάσιμο, μόνο από τους εγγεγραμμένους χρήστες και έχει ανασταλεί η εγγραφή νέων μελών.

Μέσα στο ΣΚ, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια 1η συνάντηση. Είμαι διαθέσιμος κάποιο πρωί-απόγευμα αν το αποφασίσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 26 Ιουν 2010, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 26 Ιουν 2010, 00:29

η πρόταση μου, είναι σύλλογος.
Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 26 Ιουν 2010, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Ιουν 2010, 19:09

Στις 9-2-2010 είχα γράψει τα εξής:
georgosk έγραψε:Για το θέμα του σωματείου που αναφέρατε. Να ενημερώσω από την εμπειρία μου στα σωματεία και στον συνδικαλισμό τα εξής:
1 Το σωματείο θέλει πολύ περισσότερη δέσμευση από ότι το Club. Αν πχ κάποια στιγμή είμαστε λιγότεροι από 20 το σωματείο παύει να υφίσταται. Επίσης θέλει και συνδρομές από τα μέλη.
2 Πρέπει να έχουμε έδρα. Να κάνουμε Γενικές Συνελεύσεις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο όπου να έχουμε απαρτία (πάνω από 50% των μελών).
3 Πρέπει να κάνουμε κάθε δύο χρόνια εκλογές για Διοικητικό Συμβούλιο (5 μέλη) και Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
4 Το Δ.Σ. πρέπει να βρίσκεται και να συνεδριάζει τακτικά.
5 Τέλος χρειάζεται καταστατικό που θα εγκριθεί από το Πρωτοδικείο, ΑΦΜ, βιβλία κτλ. Όλα αυτά έχουν κόστος και θέλουν τρέξιμο.

Γενικά πιστεύω ότι το εγχείρημα του σωματείου είναι πρόωρο και μάλλον δύσκολο.
Αντίθετα το Club δεν έχει νομικές δεσμεύσεις. Από εκεί και πέρα και όσο μεγαλώνει το πράγμα, ο abmin και οι mods θα έχουν το πρώτο λόγο αλλά και θα αναλαμβάνουν το κόστος της προσπάθειας.

Πιστεύετε ότι είναι εφικτό;
Συμφωνώ ότι μακροπρόθεσμα ένα σωματείο ίσως είναι καλύτερη ιδέα από πολλές πλευρές, αλλά για την ώρα το βλέπω αρκετά δύσκολο...

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 26 Ιουν 2010, 19:14

ο iatroud πιστεύω ότι είχε δίκιο στο θέμα μιας πιο οργανωμένης δομής, τώρα πως/τι θα είναι ... ελπίζω να το δούμε,

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Ιουν 2010, 19:31

DIKASTIS-T5 έγραψε:....Εξαλλου,ο χαρακτηρας μου,μου επιβαλλει να μιλαω με πραξεις,ασχετως απο την πλακα και ο john το ξερει καλα.

:lol: :lol: καλό και αυτό, ρε φίλε εσύ το λες αυτό που έχεις ποστάρει ότι να είναι; :lol:
Συγνώμη για το :offtopic αλλά δεν κρατήθηκα... :lol:

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Ιουν 2010, 19:38

johnkyr έγραψε:....συμφωνώ ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε οργανωμένα/γρήγορα, γιατί από χτες που το forum είναι προσβάσιμο, μόνο από τους εγγεγραμμένους χρήστες και έχει ανασταλεί η εγγραφή νέων μελών......

Αυτό τώρα γιατί έγινε;
Μάλλον κάτι έχω χάσει, αν και κάτι πείρε το αυτί μου και το μάτι μου τις προηγούμενες ημέρες.
Αν η ερώτησή μου δεν μπορεί να απαντηθεί :respect

@ Δικαστή :inlove
Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκες, πλάκα κάνω, απλά βρήκα ευκαιρία να στην πω για τα πολλά ποστς σου.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Ιουν 2010, 19:59

Εσείς στην Αθήνα τα λέτε και από κοντά πιο συχνά. Ναι κάτι μου είπε ο Δημήτρης, αλλά είναι πολλά που δεν έχω καταλάβει ή έχω χάσει. Ίσως και καλύτερα γιατί έτσι μπορεί κανείς να τοποθετείται με λιγότερη συναισθηματική φόρτιση, που εκ των πραγμάτων έχει όποιος ζει άμεσα μια κατάσταση. Ίσως πάλι να λέω περισσότερα από όσα πρέπει γενικότερα, ζητώ συγνώμη.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 26 Ιουν 2010, 20:13

Εγω νομιζω πως ολα αυτα γινονται ασκοπα και υπαρχει δοση υπερβολης. Κανενα σοβαρο ζητημα δεν εχει προκυψει,εμεις το μεγαλοποιουμαι. Τι συλλογο να φτιαξουμε με 120 members ,τωρα 70 απο τα οποια τα 20 ειναι ενεργα?Για ποιο λογο να μπουμε σε θεματα γραφειοκρατιας και να κανουμε την ζωη πολυπλοκη?Ας μπουν 2-3 moderator και εληξε η υποθεση. Κακώς διαγραφτηκαν τα μελοι πάντως,και εγω ειμαι μελος σε forum που δεν γραφω ποτε,ειναι στην κριση του καθενα αν θελει να γραφει δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε κανεναν να ενεργει οπως θελουμε εμεις.Ενα απλο forum ειναι που λεμε 2 κουβεντες και τιποτα παραπανω,και οσοι εχουν διαθεση να πηγαινουμε για καφε πάμε,δεν χρειαζεται να τα κανουμε πολυπλοκα. Καποιους κανονες ας βαλουμε οπως βαζουν ολοι και με 2-3 moderators ειμαστε κομπλε,δεν μιλαμε για κατι παρανομο και επιληψημο,ουτε το troktiko ειμαστε ουτε το bourdela. Δεν εκλεισε κανα forum αυτοκινητου επειδη καποιοι λενε την γνωμη τους,στους 4troxous λεγαμε οτι θελαμε αφοβα και δεν ειχε δημιουργηθει κανενα θεμα!Προτινω να ανοιξουν οι εγγραφες και ευχομαι να ξαναφτασουμε τα 120 μελη.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Ιουν 2010, 20:22

Παναγιώτη και εμένα πάνω - κάτω αυτή είναι η γνώμη μου γι' αυτό άνοιξα αυτήν την κουβέντα. Ναι να οργανωθούμε όπως λες, αλλά όχι να μεγαλοποιούμε

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 28 Ιουν 2010, 01:42

vrestas έγραψε:Εγω νομιζω πως ολα αυτα γινονται ασκοπα και υπαρχει δοση υπερβολης. Κανενα σοβαρο ζητημα δεν εχει προκυψει,εμεις το μεγαλοποιουμαι. Τι συλλογο να φτιαξουμε με 120 members ,τωρα 70 απο τα οποια τα 20 ειναι ενεργα?Για ποιο λογο να μπουμε σε θεματα γραφειοκρατιας και να κανουμε την ζωη πολυπλοκη?Ας μπουν 2-3 moderator και εληξε η υποθεση. Κακώς διαγραφτηκαν τα μελοι πάντως,και εγω ειμαι μελος σε forum που δεν γραφω ποτε,ειναι στην κριση του καθενα αν θελει να γραφει δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε κανεναν να ενεργει οπως θελουμε εμεις.Ενα απλο forum ειναι που λεμε 2 κουβεντες και τιποτα παραπανω,και οσοι εχουν διαθεση να πηγαινουμε για καφε πάμε,δεν χρειαζεται να τα κανουμε πολυπλοκα. Καποιους κανονες ας βαλουμε οπως βαζουν ολοι και με 2-3 moderators ειμαστε κομπλε,δεν μιλαμε για κατι παρανομο και επιληψημο,ουτε το troktiko ειμαστε ουτε το bourdela. Δεν εκλεισε κανα forum αυτοκινητου επειδη καποιοι λενε την γνωμη τους,στους 4troxous λεγαμε οτι θελαμε αφοβα και δεν ειχε δημιουργηθει κανενα θεμα!Προτινω να ανοιξουν οι εγγραφες και ευχομαι να ξαναφτασουμε τα 120 μελη.

Σωστος ο Vrestas.......... :respect :respect :respect
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 28 Ιουν 2010, 02:42

:applause :applause :applause Aντε Βολβακια!!!!!!!!!!
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 28 Ιουν 2010, 13:08

Γενικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όλοι μας είμαστε κάπως "μουδιασμένοι" και αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ χαρακτηριστικά δεν έχω την ίδια διάθεση να ποστάρω όπως γινόταν παλιότερα. Εκεί που είχαμε περίπου 100 ποστ ανά ημέρα πλέον έχουμε καμιά 20αριά. Συμφωνώ ότι όλα περνάνε από έναν άνθρωπο και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι άδικο διότι οτιδήποτε πρόβλημα περνάει από αυτόν. Από την άλλη το να κλείσει το φόρουμ δε νομίζω ότι ωφελεί κανέναν. Η απόφαση του τι μέλλει γενέσθαι είναι σημαντική και πρέπει να παρθεί ομόφωνα από όλους.
Αλλά θέτω ένα βασικό ερώτημα: Πόσοι από εμάς είναι διατεθιμένοι να τρέξουν ή και να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι σαν σύλλογος; Διότι πραγματικά σας το λέω αν η μόνη εναλλακτική είναι αυτή το πιθανότερο είναι το σάιτ να κλείσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξουν 10 άτομα, χάνοντας χρόνο ή και χρήμα προκειμένου να δημιουργηθεί σύλλογος. Άρα λοιπόν που καταλήγουμε; Ότι η όποια απόφαση παρθεί πρέπει να στηριχτεί από ΟΛΑ τα μέλη τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην όποια προσπάθεια με οποιοδήποτε κόστος. Πόσοι όμως συμφωνούν με αυτό; Η κατάσταση είναι περίεργη και πραγματικά πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί. Όλοι όμως....
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 28 Ιουν 2010, 13:29

Jim_C30 έγραψε:Γενικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όλοι μας είμαστε κάπως "μουδιασμένοι" και αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ χαρακτηριστικά δεν έχω την ίδια διάθεση να ποστάρω όπως γινόταν παλιότερα. Εκεί που είχαμε περίπου 100 ποστ ανά ημέρα πλέον έχουμε καμιά 20αριά. Συμφωνώ ότι όλα περνάνε από έναν άνθρωπο και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι άδικο διότι οτιδήποτε πρόβλημα περνάει από αυτόν. Από την άλλη το να κλείσει το φόρουμ δε νομίζω ότι ωφελεί κανέναν. Η απόφαση του τι μέλλει γενέσθαι είναι σημαντική και πρέπει να παρθεί ομόφωνα από όλους.
Αλλά θέτω ένα βασικό ερώτημα: Πόσοι από εμάς είναι διατεθιμένοι να τρέξουν ή και να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι σαν σύλλογος; Διότι πραγματικά σας το λέω αν η μόνη εναλλακτική είναι αυτή το πιθανότερο είναι το σάιτ να κλείσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξουν 10 άτομα, χάνοντας χρόνο ή και χρήμα προκειμένου να δημιουργηθεί σύλλογος. Άρα λοιπόν που καταλήγουμε; Ότι η όποια απόφαση παρθεί πρέπει να στηριχτεί από ΟΛΑ τα μέλη τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην όποια προσπάθεια με οποιοδήποτε κόστος. Πόσοι όμως συμφωνούν με αυτό; Η κατάσταση είναι περίεργη και πραγματικά πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί. Όλοι όμως....

Λεφτα υπαρχουν.........(Γιωργακης Παπανδρεου),ο μεγιστος μ@#@#ς. :lol: :lol: Πλακιτσα.
Εγω βασικα ειμαι διαθετιμενος να"τρεξω",εστω και διακριτικα οπως προτιμω.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 30 Ιουν 2010, 08:16

DIKASTIS-T5 έγραψε:Δεν ειναι ο συλλογος η μονη εναλλακτικη.Ουτε χρειαζεται να μπει το χερι βαθια στην τσεπη για να μεινει ανοιχτο το site.Μια μορφη συλλογου μπορει να γινει στο μελλον,αφου συγκεντρωθει ενας μεγαλος αριθμος μελων.Τωρα μπορουμε να στραφουμε σε μια μεταβατικη κατασταση με απλα πραγματακια,αλλα ουσιαστικα,ωστε να εξασφαλισουμε υγειη και οργανωμενη λειτουργια.Στην παρουσα φαση και με τον υπαρχων αριθμο μελων κι εγω απομακρυνω μια περιπτωση συλλογου.Αν συζητησουμε η λυση θα βρεθει σιγουρα.

Συμφωνώ απόλυτα.

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 02 Ιούλ 2010, 13:12

Re: VOLVO FORUM

Δημοσίευσηαπό structural » 02/07/10 12:30
Eρώτηση :

Το forum του volvoclub.gr γιατι έπαψε να είναι εμφανίσιμο στο μη μέλη?
Επίσης υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης νέων μελών?

structural
4TF Newbie Driver

το μεταφέρω όπως αναγράφτηκε στο 4TF .

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 03 Ιούλ 2010, 13:45

sprsk έγραψε:Re: VOLVO FORUM

Δημοσίευσηαπό structural » 02/07/10 12:30
Eρώτηση :

Το forum του volvoclub.gr γιατι έπαψε να είναι εμφανίσιμο στο μη μέλη?
Επίσης υπάρχει πρόβλημα ενεργοποίησης νέων μελών?

structural
4TF Newbie Driver

το μεταφέρω όπως αναγράφτηκε στο 4TF .

Πιστεύω, ότι πρέπει να επανέλθουμε σε κανονική λειτουργία ΑΜΕΣΑ.
Η τωρινή κατάσταση νομίζω ότι κράτησε αρκετά και κάνει κακό στην όλη προσπάθεια...

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 05 Ιούλ 2010, 00:23

SverigePower850T-5 έγραψε:Ειπωθηκε τελικα τιποτα για το τι θα κανουμε,πως θα πορευτουμε?

Σήμερα στη συνάντηση συζητήθηκαν αρκετά πράγματα για το πώς θα συνεχίσουμε με το κλαμπ.
Αυτό το οποίο προτάθηκε και συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη, και σαν πρώτο βήμα είναι να φτιαχτούν κανόνες χρήσης του φόρουμ, τόσο για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη όσο και για μελλοντικά μέλη που επιθυμούν την εγγραφή τους στο Volvoclub.gr.
Όλα τα μέλη που επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό. Οι κινήσεις μας στο εξής πρέπει να είναι περισσότερο ομαδικές, να ενεργούμε σαν ομάδα.
Προτάθηκε επίσης να μπουν Mods ώστε να βοηθηθεί ο admin στη δύσκολη δουλειά που κάνει.
Η κατάσταση που διανύουμε είναι μεταβατική και έχει ως στόχο την ομαλότερη λειτουργία του κλαμπ. Προκειμένου οι εγγραφές νέων μελών να ενεργοποιηθούν ξανά, παρακαλούνται τα μέλη να βοηθήσουμε όλοι μαζί στη σύνταξη των κανόνων χρήσης και λειτουργίας του φόρουμ/κλαμπ.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 05 Ιούλ 2010, 00:27

Jim_C30 έγραψε:
SverigePower850T-5 έγραψε:Ειπωθηκε τελικα τιποτα για το τι θα κανουμε,πως θα πορευτουμε?

Σήμερα στη συνάντηση συζητήθηκαν αρκετά πράγματα για το πώς θα συνεχίσουμε με το κλαμπ.
Αυτό το οποίο προτάθηκε και συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη, και σαν πρώτο βήμα είναι να φτιαχτούν κανόνες χρήσης του φόρουμ, τόσο για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη όσο και για μελλοντικά μέλη που επιθυμούν την εγγραφή τους στο Volvoclub.gr.
Όλα τα μέλη που επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό. Οι κινήσεις μας στο εξής πρέπει να είναι περισσότερο ομαδικές, να ενεργούμε σαν ομάδα.
Προτάθηκε επίσης να μπουν Mods ώστε να βοηθηθεί ο admin στη δύσκολη δουλειά που κάνει.
Η κατάσταση που διανύουμε είναι μεταβατική και έχει ως στόχο την ομαλότερη λειτουργία του κλαμπ. Προκειμένου οι εγγραφές νέων μελών να ενεργοποιηθούν ξανά, παρακαλούνται τα μέλη να βοηθήσουμε όλοι μαζί στη σύνταξη των κανόνων χρήσης και λειτουργίας του φόρουμ/κλαμπ.

Δεν πιστευω να ειναι προβλημα αυτο Jim,λιγο πολυ ολα τα φορουμ τους ιδιους κανονες εχουν.Ας παραδειγματιστουμε απο καποιο.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 05 Ιούλ 2010, 00:32

Συμφωνώ σε αυτό...
Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση από αρκετά μέλη ώστε να βοηθήσουμε στην δημιουργία αυτών των κανόνων. Όσο μεγαλύτερη βοήθεια παιδιά τόσο καλύτερα για όλους μας.
Όσοι από τα μέλη λοιπόν, επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια ας δηλώσουν...
Κάνω την αρχή: Jim_C30
Τελευταία επεξεργασία από JimV60 σε 05 Ιούλ 2010, 02:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 05 Ιούλ 2010, 00:45

Jim_C30 έγραψε:Συμφωνώ σε αυτό...
Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση από αρκετά μέλη ώστε να βοηθήσουμε στην δημιουργία αυτών των κανόνων. Όσο μεγαλύτερη βοήθεια παιδιά τόσο καλύτερα για όλους μας.
Όσοι από τα μέλη λοιπόν, επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια ας δηλώσουν...
Κάνω την αρχή: Jim_C30

δεν καταλαβαινω Jim,τι εννοεις? :q
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 05 Ιούλ 2010, 00:53

Να βοηθήσουμε στη συγγραφή αυτών των κανόνων λειτουργίας. Ο admin από μόνος του δε μπορεί να το κάνει.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 05 Ιούλ 2010, 00:59

Jim_C30 έγραψε:Να βοηθήσουμε στη συγγραφή αυτών των κανόνων λειτουργίας. Ο admin από μόνος του δε μπορεί να το κάνει.

Τι πιο απλο,μπαινουμε σε ενα αλλο ελληνικο φορουμ,κανουμε αντιγραφη αμα ειναι οκ οι κανονισμοι,και οι ειδικοι με τα κομπιουτερ τους εμφανιζουν στο φορουμ.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 05 Ιούλ 2010, 02:25

Γεια χαρά κι από μένα. Σήμερα στο καφεδάκι, συζητήθηκε, για αρχή, ότι όπως στα περισσότερα φόρουμ, έτσι κι εδώ θα πρέπει να έχουμε 1.κανόνες λειτουργίας, μια ανακοίνωση2. "αποποίησης ευθύνης" που είχε πει και πιο παλιά ο iatroud και μάλλον η ιδέα του συλλόγου, πάει για πιο μακρυά. Το να κάνουμε ένα copy-paste, δεν νομίζω ότι θα εξυπηρετήσει 100%, αφού οι ιδιαιτερότητες του κάθε club/forum είναι διαφορετικές, σίγουρα όμως, μπορούμε να πάρουμε ιδέες. Η παρούσα προσπάθεια έχει ζωή λιγότερο από 6 μήνες και βρίσκω λογικά τα όποια προβλήματα/δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί. Μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι τεχνικό/αισθητικό κτλ το είχα αναλάβει προσωπικά. Με τη σειρά μου, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, αν δεν ανταποκρίθηκα επάξια στο ρόλο μου ή αν προέκυψαν παρεξηγήσεις, ίσως και από την απουσία όποιων κανόνων, για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας, μα ίσως δεν κάνεις λάθη, αν δεν κάνεις τίποτα. Εξ αρχής δεν ήταν μια "επαγγελματική" προσπάθεια, που ίσως, απαιτεί αρκετούς περισσότερους πόρους και χρόνο, αλλά έγινε για να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο συστηματικά και οργανωμένα, αρχικά πολύ λίγα άτομα που τύχαινε να γνωριζόμαστε και προσωπικά. Επίσης, συζητήθηκε η πρόταση να 3.υπάρξουν mods, ώστε να μοιραστεί ο φόρτος, ώστε όλα τα πόστς να μην περνάνε από ένα άτομο. Πρόταση μου είναι, όταν λυθούν τα παραπάνω θέματα, να ανοίξουν ξανά οι εγγραφές. Σε μια επόμενη συνάντηση, σε δεύτερο χρόνο, με περισσότερα παρόντα μέλη, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τους στόχους, όραμα, αποστολή, αυτού του ιστοχώρου.

YΓ1, αν σε λίγο καιρό δεν έχω στην κατοχή μου volvo, ελπίζω να μην με κάνετε ban και να μπορώ να έρχομαι στις εκδρομές που θα γίνονται, :mrgreen: να ράβω τον Δικαστή :lol: με τα πέτρινα ελαστικά του

@jimc30, ίσως ο admin, όχι να μην μπορεί, αλλά να μην θέλει να το κάνει μόνος του, να υπάρχει μια συλλογικότητα και να ξεφύγουμε από το "ο admin έχει πάντα δίκιο και αυτός αποφασίζει για τα πάντα, με τον τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό".

ΥΓ2, ίσως να πρέπει να φτιάξουμε και ένα chat, ώστε μέλη που δεν τυχαίνει να μένουν στην Αθήνα, να έχουν τις ίδιες "άμεσες" δυνατότητες επικοινωνίας και να μην αισθάνονται σε παραμεθόρια θέση.

Άβαταρ μέλους
nefakithebest
T2

Δημοσίευσηαπό nefakithebest » 05 Ιούλ 2010, 13:13

η συνάντηση να γίνει σύντομα γιατί έχουμε να πάμε και διακοπές! :mrgreen:

Εγώ είμαι μέσα επίσης για οποιαδήποτε βοήθεια.

Γιάννη, νομίζω ότι τα περισσότερα φόρουμ έχουν αρκετά γενικούς κανόνες χρήσης, οπότε δε νομίζω πως θα συναντήσουμε ιδιαιτερότητες...
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.

Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10

DOULGERAKIS
T2

Δημοσίευσηαπό DOULGERAKIS » 05 Ιούλ 2010, 22:17

Κύριοι ένα πράγμα θα σας πω....3 λαλούν και 2 χορεύουν.Μην κάνετε την τρίχα τριχιά.Απλά πράγματα,ορθά κοφτά και τελειωμένα.
C70 R T3/T4turbo-External westgate 38mm TIAL-T3 Manifold by ATP.....Project by VRT Turbo Development

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 05 Ιούλ 2010, 22:43

DOULGERAKIS έγραψε:Κύριοι ένα πράγμα θα σας πω....3 λαλούν και 2 χορεύουν.Μην κάνετε την τρίχα τριχιά.Απλά πράγματα,ορθά κοφτά και τελειωμένα.

:vow :vow :vow
Αντε να δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 06 Ιούλ 2010, 00:29

Εγω παιδια βλεπω οτι το θεμα μπερδευει πολυ,καλο ειναι να γινει μια συναντηση,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ,για να παει καλα το θεμα.
Και καλο ειναι να ξεκολλησουν μερικοι απο καποια θεματα,γιατι γινονται κουραστικοι.Eγινε κατι που εγω εφταιξα προσωπικα,ναι οκ,εδω ομως βλεπω οτι δεν προχωραει,δλδ φοβαστε?
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 06 Ιούλ 2010, 01:03

Νομίζω, ότι έγινε μια συνάντηση την Κυριακή με σκοπό να συζητηθούν και οργανωτικά θέματα του forum. Αρκετά παιδιά, μέλη που ίσως ήθελαν να έχουν πιο ενεργό ρόλο όπως έγραψε παραπάνω και ο Περικλής, λόγω απόστασης, δεν μπορούσαν/μπορούν να παρευρεθούν και τελικά αν εξαιρέσουμε τη Νεφέλη και το Φώτη, μια από τα ίδια. Η ιδέα του Συλλόγου κατά την γνώμη μου είναι η πιο άρτια, αν θυμάμαι καλά πρώτος την είχε προτείνει ο iatroud, αλλά απαιτεί περισσότερο αρχικό τρέξιμο και αν τα λέω καλά 20τουλάχιστον αρχικά μέλη και περισσότερη γραφειοκρατία. Όταν όμως, ξεφεύγουμε από το παρείστικό κλίμα 3-5 ατόμων, ίσως για το καλό όλων να είναι αναγκαία μια τέτοια δομή.

αν θέλεις γίνε λίγο πιο σαφής, στο "να ξεκολλησουν μερικοι απο καποια θεματα" , δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις. Επίσης θα μπορούσα πολύ εύκολα, όπως ειπώθηκε και παραπάνω να κάνουμε copy-paste κάποιους κανόνες, ή να γράψω αυτούς που εγώ φαντάζομαι ότι ανταποκρίνονται στην κοινή λογική, αλλά τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ότι μόνο "κοινή" δεν είναι για τον καθένα μας.

Πως φαντάζεσαι ότι θα ήταν καλό να "προχωρήσει" , μιας και λογικό είναι ... το όραμα και οι στόχοι, αυτού του ιστοτόπου, στο μυαλό του καθενός μας, λογικό είναι να είναι διαφορετικοί.

φιλικά.

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 06 Ιούλ 2010, 01:26

johnkyr έγραψε:Νομίζω, ότι έγινε μια συνάντηση την Κυριακή με σκοπό να συζητηθούν και οργανωτικά θέματα του forum. Αρκετά παιδιά, μέλη που ίσως ήθελαν να έχουν πιο ενεργό ρόλο όπως έγραψε παραπάνω και ο Περικλής, λόγω απόστασης, δεν μπορούσαν/μπορούν να παρευρεθούν και τελικά αν εξαιρέσουμε τη Νεφέλη και το Φώτη, μια από τα ίδια. Η ιδέα του Συλλόγου κατά την γνώμη μου είναι η πιο άρτια, αν θυμάμαι καλά πρώτος την είχε προτείνει ο iatroud, αλλά απαιτεί περισσότερο αρχικό τρέξιμο και αν τα λέω καλά 20τουλάχιστον αρχικά μέλη και περισσότερη γραφειοκρατία. Όταν όμως, ξεφεύγουμε από το παρείστικό κλίμα 3-5 ατόμων, ίσως για το καλό όλων να είναι αναγκαία μια τέτοια δομή.

αν θέλεις γίνε λίγο πιο σαφής, στο "να ξεκολλησουν μερικοι απο καποια θεματα" , δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θες να πεις. Επίσης θα μπορούσα πολύ εύκολα, όπως ειπώθηκε και παραπάνω να κάνουμε copy-paste κάποιους κανόνες, ή να γράψω αυτούς που εγώ φαντάζομαι ότι ανταποκρίνονται στην κοινή λογική, αλλά τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ότι μόνο "κοινή" δεν είναι για τον καθένα μας.

Πως φαντάζεσαι ότι θα ήταν καλό να "προχωρήσει" , μιας και λογικό είναι ... το όραμα και οι στόχοι, αυτού του ιστοτόπου, στο μυαλό του καθενός μας, λογικό είναι να είναι διαφορετικοί.

φιλικά.

Βλεπω ακομα ειναι εμφανη τα σημαδια του περιστατικου,αυτο ειναι το ξεκολλημα που λεω,υπαρχει ενα μουδιασμα απο τοτε και μετα,δεν μπορω να κανω κατι αλλο γι αυτο που εγινε.Οσον αφορα τους κανονες,δεν πιστευω οτι θα ειναι κατι το τραγικο οποιοι και αν γραφτουν,αλλα στην τελικη αν συζητηθει απο τα μελη πιστευω οποτε οποιος δεν.....απλα δεν συνεχιζει.Το τι εχω σκεφτει εγω θα τα πω κατοπιν συζητησεως,οταν με το καλο βρεθουμε ολοι,η εστω η πλειοψηφια.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 06 Ιούλ 2010, 07:41

Εγω λέω να ανοιξουμε τα νέα members, να γινεται εγγραφη και να αφησουμε την ΕΥΠ απέξω.Ο jim ετσι οπως πάει θα πετυχει και την Sasa Mp@sta με Volvo T6 4x4 :dizzy , θα την ψησει να μπει στο club και τελικα θα μας το λεει και δεν θα το πιστευουμε!Το κουράσαμε ρε μαγκες,ποια πανελλαδικη να περιμένουμε...εγω βαρέθηκα να λεμε και να λεμε και να μην κανουμε κάτι!Στο κατω κατω και εγω ευθυνη πηρα να οργανωσω μια παραγγελια 1000 ευρω απο ενα e-shop που δεν ηξερα και πηρα και εβαλα και ΄΄μπελαδες'' στο κεφαλι μου καθως επρεπε να αγορασω για 5-6 ατομα.Δεν ζητησα καμια υπευθυνη δηλωση οτι καποιος δεν θα μου βαρεσει κανονι. Δεν το κανουμε και θεμα ομως,ενα copy paste καντε καποιους κανονες και ανοιχτε τις εγγραφες. Ποιος να κατσει να γραψει κανονες?εχουμε κανα δικηγορο-συμβολαιογραφο αραιοπαγητι που εχει εξειδικευση στα forum αυτοκινητων?Εγω βαρεθηκα και ειμαι και :offtopic . Καληνυχτα!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 06 Ιούλ 2010, 09:38

DIKASTIS-T5 έγραψε:Το κριμα στον john...

Αμέσως να πιαστεί ο καθένας από κάποια κακή διατύπωση ενός ποστ και να αρχίσει τις μαλακίες. Παλληκάρι μου Δικαστή, δεν το εννοούσα για τον Johnkyr αν το παιδί θα γίνει μέλος ή όχι! Αλλά ο ίδιος απλά χαμογέλασε και επειδή είμασταν εν κινήσει, δεν είπε τίποτε άλλο οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν γίνει μέλος ή όχι! Εγώ προσπάθησα, από εκεί και πέρα δικό του το θέμα! ΔΕΝ μίλησα για κανέναν John!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να εξηγώ μαλακίες τρολλαρίσματα!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 06 Ιούλ 2010, 10:16

Δεν φταιει κάποιος συγκεκριμένα ,μην το κανουμε θεμα.Απλα τρωμε χρονο και δεν κανουμε τιποτα!Ας βαλουμε γενικους κανονες,ας τους αντιγραψουμε απο καποιο αλλο forum και ειμαστε κομπλέ. Και αν χρειαζομαστε mod υπαρχει προθυμια απο πολλους,ας μπουν mod. Και αν υπαρχει θεμα στο ποιος φενεται στο site υπαρχει και εκει λυση , την ειπαμε στο καφε. Τζαμπα χαραμιζουμε χρονο και ασκοπα post, το προβλημα το ξερουμε,λυσεις εχουμε με 2-3 εναλλακτικες,ας κανουμε κατι αμμεσα γιατι ειναι κριμα απο 20 members που ειχαμε αρχικα να φτανουμε στα 120 και ισως τα 150 να ειχαμε φτασει τωρα και να συρρικνωνουμε το club για ενα ατυχο συμβαν. Ανοιχτο club σε ολους με 2-3 κανονες και 2-3 moderators και δεν εχουμε τιποτα να ανυσηχουμε.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 06 Ιούλ 2010, 11:25

ανοίγουν οι εγγραφές, προσεχώς τα υπόλοιπα.

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 06 Ιούλ 2010, 23:21

Μια Ελληνική δικαστική απόφαση - βόμβα δικαιώνει την google και το troktiko αλλά και πλέον όλα τα blogs που με το δεδικασμένο δεν μπορούν να δίνουν την ip τους για...ψύλου πήδημα.
Το δικαστήριο μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά της google (κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα και ήταν τεράστια γκάφα του αφού δημιούργησε δεδικασμένο και για τις αρχές) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να δοθούν οι ip των ανθρώπων που είναι στο troktiko για να γίνει άρση απορρήτου για το αδίκημα της εξύβρισης ή της δυσφήμησης.
Η google στο δικαστήριο υποστήριξε τις θέσεις του troktikou που ουσιαστικά δεν είχαν να κάνουν με το blog αλλά με την ελευθερία της έκφρασης και της διαδραστικότητας του μέσου.
Έτσι το δικαστήριο ΟΡΘΑ απέρριψε το αίτημα του Τριανταφυλλόπουλου να πάρει τις ip αλλά και απέρριψε το παράλογο αίτημα του να μην ξαναναφερθούμε στο όνομα του...

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/go ... tikou.html
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

alexandros
T2

Δημοσίευσηαπό alexandros » 11 Δεκ 2010, 11:50

καλημερα θα ηθελα να προτηνο τα εξεις .αν μπορουσε να δημιουργηθη ενα chat για να μπορουμε να σηνομηλουμε για οτι θελουμε χωρις καθηστερηση με τα μελη που ειναι συνδεμενα χωρις να γεμιζουμε με ποστ και τοπικ

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 11 Δεκ 2010, 12:57

το έχω σκεφτεί ... το κοιτάω, πάνω κάτω έχω καταλάβει πως γίνεται, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμια ΅##$^%#^$%&$^& :chair και τα "χάσουμε" όλα :whistling .

Επιστροφή σε “Club”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες