gdoudou έγραψε:Απ' ότι παρατήρησα, αριθμούμε πλέον πάνω από 60 μέλη, καθώς έχουμε πολλές νέες συμμετοχές. Θα πρότεινα, οι νέοι συμμετέχοντες, να ποστάρουν κάποια στιγμή τι αυτοκίνητα έχουν, από ποιο μέρος της χώρας είναι, πως ονομάζονται και άλλα παρόμοια χρήσιμα στοιχεία, προκειμένου να ''γνωριστούμε'' καλύτερα. Είναι κρίμα κατά την γνώμη μου να είναι εγγεγραμμένοι και να μην γνωρίζουμε έστω τι Volvo οδηγούν...
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι μία εγγραφή μόνο, δεν κάνει κάποιον μέλος ενός κλαμπ. Θα πρέπει να υπάρχει και ενεργή συμμετοχή σε αυτό, γράφοντας στο φόρουμ, συμμετέχοντας σε εκδρομές, ακόμα και συνεισφέροντας οικονομικά σε κάποια δαπανηρή δραστηριότητα. Και για να μην παρεξηγηθώ, προς το παρόν το site μας δεν έχει πολλά έξοδα λειτουργίας...Αν όμως στο μέλλον αποφασίσουμε και κάνουμε κάτι πιο οργανωμένο, τότε είναι πιθανό να χρειαστούν κάποια χρήματα τα οποία θα βάλουμε όλοι όσοι είμαστε μέλη και όχι μόνο 10-15 άτομα οι οποίοι είμαστε ενεργοί. Νομίζω πως συμφωνείτε σε αυτό...
Και κάτι ακόμα...Αν τελικά κάτι γίνει με τις αντιπροσωπείες και κερδίσουμε εκπτώσεις για τα αυτοκίνητά μας, πόσοι από εμας θα τις δικαιούνται αυτές; Γιατί να έχει εκπτώσεις κάποιος και να απολαμβάνει τα προνόμια ενός κλάμπ ενώ δεν έχει καμία ενεργή συμμετοχή σε αυτό; Μπορεί κάποιος δε, ο οποίος μας διάβασε τυχαία, να πάει σε κάποια αντιπροσωπεία και να χρησιμοποιήσει το κλαμπ με σκοπό να κερδίσει ο ίδιος...Δεν πρέπει με κάποιο τρόπο να κατοχυρωθούν κάποια πράγματα;
Έχω και άλλα στο μυαλό μου αλλά είναι πρωί ακόμα...