Ναι δεν υπαρχουν πια πυρακια
Δεν υπαρχει συμπιεση πια στο 3 κυλινδρο. "Εξαγωγή κυλινδοκεφαλης για περαιτερω ελεγχο..."
μιν €3000 και βλέπουμε
Αστα δε περίμενα να με πειράξει τοσο πολυ. Ειναι πολλα τα λεφτα και μαλλον θα πρεπει να αγοράσω καμια σαβουρα τωρα
S40/V50 2004-2012
Re: S40/V50 2004-2012
Οπως σου ειπα πιο νωρις, πηναινε σε ενα συνεργειο εκτος αντιπροσωπειας.
Απο αυτα που γραφεις μπορει το μπεκ η το μπουζι του 3ου κγλινδρου να μην δουλευαν και να σου εκανε ζημια γιατι δεν το πηραν χαμπαρι.
Και φυσικα δεν θα το παραδεχτουν τωρα....
Απο αυτα που γραφεις μπορει το μπεκ η το μπουζι του 3ου κγλινδρου να μην δουλευαν και να σου εκανε ζημια γιατι δεν το πηραν χαμπαρι.
Και φυσικα δεν θα το παραδεχτουν τωρα....
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Ευχαριστω
Λοιπον, σε συνεργείο/αντιπροσωπια στο Αιγάλεω, Παντοπικος, έγινε η δουλειά με το 1/3 των χρημάτων.
Μια καμένη βαλβίδα και 7 έτοιμες. Αλλάχτηκαν όλες
Στρώνοντας το volvaki μου θυμήθηκα πόσο ωραίο αυτοκίνητο είναι. Δηλαδή δε το θυμήθηκα εγώ, αυτό φρόντισε να μου το θυμίσει.
Στη περίοδο των 4 εβδομάδων είχα 2 άλλα αυτοκίνητα και έκανα test drive σε άλλα δύο ηλεκτρικά για αγορά.
Τα στανταρντ είναι πολύ ψηλά. Ακόμα και VW ηλεκτρικό, έπρεπε να φτάσει στα 52Κ€ για να παρω χαμηλότερη αλλά κοντινή ποιότητα.
Ευχαριστώ το συνεργείο Παντοπικος, έκανε εξαιρετική δουλειά με περισσό επαγγελματισμό.

Λοιπον, σε συνεργείο/αντιπροσωπια στο Αιγάλεω, Παντοπικος, έγινε η δουλειά με το 1/3 των χρημάτων.
Μια καμένη βαλβίδα και 7 έτοιμες. Αλλάχτηκαν όλες
Στρώνοντας το volvaki μου θυμήθηκα πόσο ωραίο αυτοκίνητο είναι. Δηλαδή δε το θυμήθηκα εγώ, αυτό φρόντισε να μου το θυμίσει.
Στη περίοδο των 4 εβδομάδων είχα 2 άλλα αυτοκίνητα και έκανα test drive σε άλλα δύο ηλεκτρικά για αγορά.
Τα στανταρντ είναι πολύ ψηλά. Ακόμα και VW ηλεκτρικό, έπρεπε να φτάσει στα 52Κ€ για να παρω χαμηλότερη αλλά κοντινή ποιότητα.
Ευχαριστώ το συνεργείο Παντοπικος, έκανε εξαιρετική δουλειά με περισσό επαγγελματισμό.

Σήμερα πήγα να φουλάρω βενζίνη σε μια τοπική shell.
Δεν είχε βάλει ούτε 20€ και η μανικα έσκασε.
Του λέω φίλε, δεν πήγε ούτε στη μέση. Ξαναγεμίζει.
Στα 12€ ξανασκάει η μανικα.
Του λέω να το γεμίσει αργά αργά, στο τέλος γέμισε.
Τι μπορεί να συμβαίνει; Κάποια βλάβη στο ρεζερβουάρ μου; Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο.
Να σημειώσω ότι ο υπάλληλος ήταν νέος στη δουλειά του, φαινόταν από τις κινήσεις του.
Δεν είχε βάλει ούτε 20€ και η μανικα έσκασε.
Του λέω φίλε, δεν πήγε ούτε στη μέση. Ξαναγεμίζει.
Στα 12€ ξανασκάει η μανικα.
Του λέω να το γεμίσει αργά αργά, στο τέλος γέμισε.
Τι μπορεί να συμβαίνει; Κάποια βλάβη στο ρεζερβουάρ μου; Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο.
Να σημειώσω ότι ο υπάλληλος ήταν νέος στη δουλειά του, φαινόταν από τις κινήσεις του.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Μην τρελαίνεσαι, πήγαινε ακομα μια φορα αλλα σε άλλον "χειριστή".
Θελει να βρεις την θεσει της η μανικα στο στομιο και φυσικα οχι τερμα γκαζια η ροη...
Οποιαδήποτε ομοιοτητα με "αλλες καταστάσεις και συνειρμούς" ειναι εντελώς συμπτωματική...
Θελει να βρεις την θεσει της η μανικα στο στομιο και φυσικα οχι τερμα γκαζια η ροη...
Οποιαδήποτε ομοιοτητα με "αλλες καταστάσεις και συνειρμούς" ειναι εντελώς συμπτωματική...

Χαίρετε! (1ο post) Volvo s40 2005
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής (μέσω αναβάθμισης) των φώτων ομίχλης σε φώτα ημέρας;
Αντίστοιχη δυνατότητα των αυτοκινήτων του VAG group αναφέρεται εδώ https://forum.audisportsclub.gr/index.p ... ent=357064
εδώ https://www.vwvortex.com/threads/fog-li ... o.5197950/
κι εδώ https://youtu.be/J7c3VnLp7o0?t=11
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής (μέσω αναβάθμισης) των φώτων ομίχλης σε φώτα ημέρας;
Αντίστοιχη δυνατότητα των αυτοκινήτων του VAG group αναφέρεται εδώ https://forum.audisportsclub.gr/index.p ... ent=357064
εδώ https://www.vwvortex.com/threads/fog-li ... o.5197950/
κι εδώ https://youtu.be/J7c3VnLp7o0?t=11
Καλος ηρθες στην παρεα!
Δυστυχώς ή ευτυχώς (για εμενα), δεν εχουν τα Volvo τετοιες "ευκολιες".
Δεν ειναι του "σωρού" με λιγα λογια!!!
Αν υπάρχει κατι τετοιο θα σου πουν τα παιδια!
Αλλα αν δεν βρηκες κατι Goolαροντας...
Εγω εβαλα εξτρα με "μοντιφα" πανω απο τα μαμα ομιχλης.
Ειναι της OSRAM (καλη ποιοτητα) και λειτουργούν αυτόνομα!
Δυστυχώς ή ευτυχώς (για εμενα), δεν εχουν τα Volvo τετοιες "ευκολιες".
Δεν ειναι του "σωρού" με λιγα λογια!!!
Αν υπάρχει κατι τετοιο θα σου πουν τα παιδια!
Αλλα αν δεν βρηκες κατι Goolαροντας...
Εγω εβαλα εξτρα με "μοντιφα" πανω απο τα μαμα ομιχλης.
Ειναι της OSRAM (καλη ποιοτητα) και λειτουργούν αυτόνομα!
Αν διατηρώ αναμένα τα φώτα ομίχλης την ημέρα, υπάρχει περίπτωση να φάω καμιά κλήση για άσκοπη χρήση φώτων;

Ειναι και σε ποιόν θα πεσεις σε ενα ενδεχόμενο έλεγχο.
Σταμάτησαν να λειτουργούν τα πιτσιλιστίρια..
Οι υαλοκαθαριστήρες λειτουργούν κανονικά.
Νόμιζα ότι τελείωσε το νερό, το γέμισα αλλά τίποτα.
Δεν ακούγεται καν η αντλία.
Ήλπιζα ότι θα είναι η ασφάλεια, (η 48 αν θυμάμαι καλά) αλλά όχι, ούτε η αλλαγή της έκανε κάτι.
Έμεινε κάτι άλλο να δοκιμάσω πριν πάω για αντικατάσταση αντλίας;
Οι υαλοκαθαριστήρες λειτουργούν κανονικά.
Νόμιζα ότι τελείωσε το νερό, το γέμισα αλλά τίποτα.
Δεν ακούγεται καν η αντλία.
Ήλπιζα ότι θα είναι η ασφάλεια, (η 48 αν θυμάμαι καλά) αλλά όχι, ούτε η αλλαγή της έκανε κάτι.
Έμεινε κάτι άλλο να δοκιμάσω πριν πάω για αντικατάσταση αντλίας;
Μπα, την καλωδίωση και το φις ίσως...
Πώληση οχήματος volvo v50 2009' 1.6 diesel.
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Δυστυχώς έφτασε η ώρα να αποχωριστούμε το ανωτέρω όχημα μας καθώς αποφασισαμε να πάρουμε ένα καινούριο μικρότερο για τη σύζυγο που διορίζεται ως δασκάλα και τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, οπότε αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Τυχόν ενδιαφερόμενοι στο forum ας επικοινωνήσουν. Το όχημα είναι πάρα πολύ συντηρημένο, με βιβλίο σέρβις και έχει κάνει και την παραμικρή συντήρηση που προβλέπει ο κατασκευαστής ως τα 229000 χλμ που γράφει το κοντέρ. Θα χαρώ να δοθεί σε μέλος του forum. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6971597964. Χρήστος
Ευχαριστώ.
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Δυστυχώς έφτασε η ώρα να αποχωριστούμε το ανωτέρω όχημα μας καθώς αποφασισαμε να πάρουμε ένα καινούριο μικρότερο για τη σύζυγο που διορίζεται ως δασκάλα και τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, οπότε αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Τυχόν ενδιαφερόμενοι στο forum ας επικοινωνήσουν. Το όχημα είναι πάρα πολύ συντηρημένο, με βιβλίο σέρβις και έχει κάνει και την παραμικρή συντήρηση που προβλέπει ο κατασκευαστής ως τα 229000 χλμ που γράφει το κοντέρ. Θα χαρώ να δοθεί σε μέλος του forum. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6971597964. Χρήστος
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σε όλους!
Έχει να προτείνει κανείς ανεμοθραύστες όπου να μη δημιουργούν προβλήματα στα ηλεκτρικά παράθυρα;
Έχει να προτείνει κανείς ανεμοθραύστες όπου να μη δημιουργούν προβλήματα στα ηλεκτρικά παράθυρα;
Επιστροφή σε “Προηγουμενα μοντελα Volvo”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες