Και μετά μου λένε ότι κάνει 12κ.Βρε φωτιάαααα......
gpap έγραψε:Να σου πω για τα δερμάτινα καθίσματα. Δεν ήταν επιλογή μου, πήγα στη SUMMUM κυρίως για τα φώτα και μου προέκυψαν και τα δερμάατινα καθίσματα και η ηλεκτρική θέση του οδηγού. Η αισθητική είναι πολύ καλή. Το δέρμα έχει το .. μειονέκτημα του να είναι πιο κρύο το χειμώνα και πιο ζεστό το καλοκαίρι (ιδιαίτερα αν το βαράει ο ήλιος) από το ύφασμα. Επιπλέον λερώνει το άτιμο από σκούρα παντελόνια (τζιν κλπ) σαν τρελλό, αν και ευτυχώς καθαρίζει σχετικά εύκολα.
Λίγο προσοχή στις διακοπές θέλει (κανένα χαζοκάλυμα ή μεγάλη πετσέτα...).
Τελικά πάντως το ψιλοαπολαμβάνεις και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα ... χαλαρωτικά του volvo.
volvo έγραψε:Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το S40 και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι για αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1474928/.
Πως σας φαινεται; Μηπως επειδη ειναι πολυ φθηνο τρεχει κατι περιεργο;
το μόνο περίεργο, είναι να λίγα χλμ που λέει ότι έχει
Μεχρι στιγμης εχουν περασει απο τα χερια μου ενα Peugeot 405 του '92 και ενα Audi A4 '05, 1600cc και τα δυο, απο τα οποια δεν μπορω να πω οτι εχω μεινει ιδιαιτερα ικανοποιημενος.
Γιατί δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος, από το audi ? ....
Το S40 πιστευετε οτι θα ειναι καλυτερο απο το Audi; Σκεφτομαι για 1800, στο δρομο πως ειναι; στα ταξιδια; Τα κρατηματα του τι λενε; Βλεπω οτι φοραει πολυ μικρα λαστιχα σε σχεση με αλλα αυτοκινητα. Τι βαρος εχει;
Τι καταναλωση καυσιμου εχει αυτο;
κατανάλωση κάπου στα 9λτ/100 ... 10λτ αν το σκίζεις 8λτ αν πας κηδεία
Αυτα τα αυτοκινητα εχουν ESP; Το ρωταω γιατι πουθενα δεν εχω δει διακοπτη.
Εχουν, δεν απενεργοποιηται πλήρως ... τα προ fl, έχουν διακόπτη στην κονσόλα, τα μετά μέσα στο μενού, αυτή η αγγελία που έχεις ανεβάσει, δεν βλέπω τον διακόπτη, δες το menu
Γενικα αυτα τα αυτοκινητα εχουν καποιο συγκεκριμενο ελαττωμα;
έχουν μόνο 125 Hp![]()
Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα προσπαθω να μπω στον κοσμο της Volvo
volvo έγραψε:οι εκδοσεις του S40 ειναι η kinetic, η momentum και η summum, με την kinetic να ειναι η πιο απλη και η summum η πιο πλουσια;
δυζωνηνικο κλιματισμο εχει καποια εκδοση;
ποιες εκδοσεις εχουν κλιματισμο και οχι air condition, μιλαω για μοντελα του 2007- 2009;
volvo έγραψε:Το 1.8 τι καταναλωση καυσιμου εχει;
Τι τελη κυκλοφοριας;
agathos έγραψε:Έχει κανείς τοποθετήσει τα σκίαστρα της Volvo στο s40 στα πίσω παράθυρα; Αν ναι όταν πήρατε το σετ περιείχε εκτός από τα σκίαστρα και βυσματάκια για την τοποθέτηση τους στο λάστιχο του παραθύρου ή αυτό παραγγέλνεται extra ;
deadp έγραψε:agathos έγραψε:Έχει κανείς τοποθετήσει τα σκίαστρα της Volvo στο s40 στα πίσω παράθυρα; Αν ναι όταν πήρατε το σετ περιείχε εκτός από τα σκίαστρα και βυσματάκια για την τοποθέτηση τους στο λάστιχο του παραθύρου ή αυτό παραγγέλνεται extra ;
Φυσικα ειχε τα κλιπ και μαλιστα ειχε και περισσοτερα για αντικατασταση...
iatroud έγραψε:καλοτάξιδο φίλε! να το απολαμβάνεις κάθε μέρα σαν την πρώτη μέρα!
Jim_C30 έγραψε:http://www.zougla.gr/automoto/article/pia-aftokinita-protimoun-i-ginekes-stis-ipa
Etien έγραψε::applause
Γεια σας !
Επιτελους τα καταφερα να γινω κι εγω μελος του εν λογω forum!!! Εδω κ 5 μηνες ειμαι κατοχος ενος V50 Drive ,r-design,χρωματος blue silver...! To ειχα δει σε ενα περιοδικο κ αμεσως πηγα κ το παραγγειλα...εκανε να ερθει 5 μηνες,διοτι τοτε δεν τα εφερναν στην Ελλαδα(ετσι μου ειχαν πει),(μαλιστα εκαναν κ προσπαθειες να μου πουλησουν το v50 βενζινης),αλλα απο οτι εχω δει απο τον Νοεμβριο κ μετα αρχισαν κ οι σχετικες διαφημισεις....Δεν κανω τα πολλα χιλιομετρα(5 μηνες.5000χιλ) αλλα παντα μ αρεσαν τα volvo κ παντα τα station !!Και δεν ειμαι και ιδιαιτερα γνωστης του αυτοκινητου γενικοτερα!!! Νιωθω ομως, απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη μου,εως τωρα...με χαροποιει ιδιαιτερα, το γεγονος της χαμηλης καταναλωσης πετρελαιου (το εχω φτασει μεχρι...4,6λιτ/100χιλ-3,8 λενε τα χαρτια του αλλα ποτε δεν θα το πιασει αυτο,ειμαι σιγουρος !!!),και το οτι εχει μονο 5 ε κοστος τα Τ.Κ. !!!Ειμαι σιγουρος οτι μεσα απο εδω θα...''μορφωθω'' οσο πρεπει !!
Σας ευχαριστω κ σας ευχομαι Καλη Ανασταση κ Χαρουμενο Πασχα !
Παναγιωτης .
Επιστροφή σε “Προηγουμενα μοντελα Volvo”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες