V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
haralabosg
D2

Re: V40 daylight led

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 13 Δεκ 2019, 00:41

lefkas έγραψε:Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα ένα volvo d2 2014. Έμαθα πως δεν μπορώ να αλλάξω τα φανάρια και να ΄βαλω τα καινούργια led. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αντικαταστήσω τα προβολάκια και απο απλά που έχω τώρα να βαλω τα led
http://accessories.volvocars.com/Access ... /da/4c.jpg

Ευχαριστώ πολύ

Ναι μπορεις...

https://accessories.volvocars.com/en-gr/V40(13-)/Accessories/Document/VCC-509749/2014
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18

Άβαταρ μέλους
lefkas
T2

Re: V40 daylight led

Δημοσίευσηαπό lefkas » 13 Δεκ 2019, 11:49

Ναι μπορεις...

https://accessories.volvocars.com/en-gr/V40(13-)/Accessories/Document/VCC-509749/2014[/quote]

Ευχαριστώ πολύ!
volvo v40 :whistling :whistling

giorgosz
T2

Re: V40

Δημοσίευσηαπό giorgosz » 04 Ιαν 2020, 17:45

Dimitris14 έγραψε:Ναι εχω και εγω αυτο σκεύτηκα τωρ α που το ειδα

Τελικά πήγες αντιπροσωπεία?
Έχω το ίδιο πρόβλημα κ θραύση κρυστάλλων μέχρι 1000 € το χρόνο στην ασφάλεια...
V40 CC d2 bright silver MY15

Stavros1983
T2

Δημοσίευσηαπό Stavros1983 » 17 Απρ 2020, 14:45

Καλησπέρα στην παρέα!ψαχνω να βρω μεταχειρισμένα πλαϊνά μαρσπιέ για v40 cross country.αν έχει κάποιος για πούλημα η αν γνωρίζει σε καινούργια ποσό έχουν;

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 18 Απρ 2020, 15:10

Stavros1983 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα!ψαχνω να βρω μεταχειρισμένα πλαϊνά μαρσπιέ για v40 cross country.αν έχει κάποιος για πούλημα η αν γνωρίζει σε καινούργια ποσό έχουν;

Μεταχειρισμενα ειναι σχεδον αδυνατον να βρεις μιας και για να αφαιρεθουν απο το αμαξι πρεπει να κοπουν ολα τα πριτσινια που τα συγκρατουν, και να βγουν και οι εσωτερικες βάσεις.... Εγω πηρα καινουργια, κωδικος : 31330496 ( ~400€ εαν θυμαμαι καλα) και τα τοποθετησα μονος μου. Δειχνουν πολυ ωραια,προτεινονται ανεπιφυλακτα....

https://accessories.volvocars.com/en-gr ... 09829/2019

Stavros1983
T2

Δημοσίευσηαπό Stavros1983 » 18 Απρ 2020, 19:22

Σε ευχαριστω για την ενημέρωση !καλη ανάσταση!

dionisiskef
T2

Δημοσίευσηαπό dionisiskef » 23 Μάιος 2020, 16:06

Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα ενα Volvo V40 D2 r-desing του 2014 και ενω ειμαι ενθουσιασμενος με το αυτοκίνητο (το εφέρα εθνικη Αθηνων-Πατρων), εχει δύο ελλείψεις που με "χαλάνε" και θέλω την βοηθειά σας αν μπορώ να τις διορθώσω.
1. Δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσήστυμα... Μπορώ να βάλω, υπάρχουν τα καλώδια ή πιστευετε ότι θα χρειαστούν όλα απο την άρχη;
2. Δεν έχει πίσω ηχεία... είναι τα καλώδια ή θα χρειαστεί και εδω να περάσουν απο την αρχη;

Ευχαριστώ,
Διονύσης απο Κεφαλονιά

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 24 Μάιος 2020, 00:47

dionisiskef έγραψε:Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα ενα Volvo V40 D2 r-desing του 2014 και ενω ειμαι ενθουσιασμενος με το αυτοκίνητο (το εφέρα εθνικη Αθηνων-Πατρων), εχει δύο ελλείψεις που με "χαλάνε" και θέλω την βοηθειά σας αν μπορώ να τις διορθώσω.
1. Δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσήστυμα... Μπορώ να βάλω, υπάρχουν τα καλώδια ή πιστευετε ότι θα χρειαστούν όλα απο την άρχη;
2. Δεν έχει πίσω ηχεία... είναι τα καλώδια ή θα χρειαστεί και εδω να περάσουν απο την αρχη;

Ευχαριστώ,
Διονύσης απο Κεφαλονιά

Καλοριζικο και καλοταξιδο. Δυστυχως θα σε στεναχωρισω. Το ηχοσυστημα που εχεις ειναι το πολυ βασικο δηλαδη 2x20w. Eαν θελεις να προσθεσεις ηχεια πρεπει να μπει εξωτερικος ενισχυτης που θα οδηγειται απο την εξοδο των μπροστινων ηχειων (δεν υπαρχει Line out) και αυτος ποια να δωσει σε ολα τα ηχεια. Οτι και να κανεις να εισαι σιγουρος για το καταστημα που θα κανει την εγκατασταση. Kαπου το εχω ξαναγραψει,τα VOLVO ειναι ακριβα παιχνιδια....

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 03 Οκτ 2020, 12:23

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα και ευχαριστώ για την αποδοχή.

Πριν λίγες ημέρες απέκτησα και εγώ ένα Volvo V40 Cross country d2 2005 μοντέλο αυτόματο με 77.000 χιλ. μέσα από την αντιπροσωπία Παντόπικος (από ιδιώτη πουλημένο). Μετά από πολλά χρόνια ευχαριστημένης κατοχής μόνο αυτοκινήτων Opel (βενζίνη) είπα και εγώ να κάνω την αλλαγή με ένα Volvo. Αν και είναι πολύ πρόσφατη η αγορά μπορώ να πω, πως είμαι πολύ ευχαριστημένος (και ελπίζω να παραμείνω ) με το αυτοκίνητο, άλλη οδική συμπεριφορά και ακόμα το ψάχνω. Για να μην μακρολογώ και σας ζαλίζω θα ήθελα να με βοηθήσετε σε αρκετές απορίες που έχω ( έχω διαβάσει τα πάντα μέσα στο σαιτ που έχει να κάνει με το αυτοκίνητο), φυσικά αν έχετε τον χρόνο και μπορείτε.

1. Σέρβις στον Φατούρο με δικά μου ανταλλακτικά, το προτείνετε ή σε κοιτάνε με στραβό μάτι;

2. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια τσεκαρισμένα ανταλλακτικά (λάδια κινητήρα-σασμάν, φίλτρο λαδιού-πετρελαίου-καμπίνας,
τακάκια); Γίνονται ακόμα κάποιες μαζικές παραγγελίες;

3. Λάδια κινητήρα 0W-30 ή 5W-30; (Σαρακάκης που έχουν γίνει όλα τα σέρβις, στο πρώτο σέρβις που τα γράφει πιο αναλυτικά είναι
5W-30.

4. Διάβασα μέσα στο σαιτ ότι υπάρχει κάποια έκπτωση στον Φατούρο αν αναφέρεις την Volvo Club ισχύει κάτι τέτοιο;

5. Επειδή πρώτη φορά οδηγώ πετρέλαιο, είναι φυσιολογικό τα λάδια να είναι τελείως μαύρα; Το αυτοκίνητο έχει κάνει μέχρι ώρας
10.000 χιλ. από την τελευταία αλλαγή.

6. Όταν το πήγα για έλεγχο το αυτοκίνητο στον μηχανικό μου πριν την αγορά, στο Κάρτερ από κάτω υπήρχαν λίγα λάδια, καθώς και
αρκετά επάνω στην ποδιά. Ο μηχανικός μου καθώς και ο μηχανικός της αντιπροσωπείας μου είπαν πως είναι από αναθυμιάσεις του
τούρμπο και τα λάδια επάνω στην ποδιά μπορεί να συμβεί κατά την αλλαγή του φίλτρου. Εσάς σας έχει συμβεί; το έχετε ξανακούσει;

7. Επειδή κάνω ποιο συχνά μικρές αποστάσεις, το φίλτρο μικροσωματιδίων D.P.F. από την πείρα σας, υπάρχει κάποιος τρόπος
οδήγησης για να ενεργοποιείς τον καθαρισμό του; Και γενικά κάθε πότε περίπου κάνει από μόνο του καθαρισμό; Όταν το καταλάβω
ότι έχει ενεργοποιηθεί πρέπει να συνεχίσω οπωσδήποτε την οδήγηση;

8. Για σέρβις μόνο σε συνεργείο με διαγνωστικό VIDA; Πιστεύεται ότι άλλα διαγνωστικά δεν επαρκούν για την σωστή διάγνωση; Έχει πάρει κάποιος κάποιο διαγνωστικό από EBAY που θα μπορούσα να αγοράσω και εγώ να το χρησιμοποιήσω με ασφάλεια για μια απλή διάγνωση π.χ. έλεγχο D.P.F;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μόνο και μόνο που καθίσατε και διαβάσατε τις πάρα πολλές απορίες που σας έγραψα, συγνώμη που σας κούρασα και ελπίζω έστω και μερικές να απαντηθούν.

:applause Παύλος. :applause

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 03 Οκτ 2020, 20:00

Καλος ηρθες στην παρεα Παυλε και καλο ταξιδο το αμαξι σου!

Θα προσπαθησω να σου απαντησω οπου μπορω, π.χ. το 1. θα το απαντησουν τα παιδια που ειναι απο Αθηνα.
Μηπως εννοεις μοντελο 2015?
1,6 ή 1,5 λιτρα?

2. Δεν κανουμε μαζικες παραγγελιες πλεον.
Για ανταλλακτικα θα ψαχνεις επωνυμα δλδ Bosch, MANN κ.τ.λ

3. Λαδια δεν παιζει ρολο το 5-30 ή 0-30 αλλα να ειναι Α5/Β5 οπωσδηποτε!
Ακομα καλυτερα να εχουν προδιαγραφες Volvo, εχουν διαφορα απο τα "γενικης χρησης" ή για ΜΒ π.χ.

5. Τα λαδια πρεπει να ειναι μαυρα, και ναι τα diesel εχουν πιο πολλα καταλοιπα καυσης και τα μαυριζουν.

6. Δεν ειναι παραξενο.

7. Οι μικρες αποστασεις ειναι οτι χειροτερο για το DPF!
Και δυστιχος η Volvo δεν εχει ενδεικτικη λυχνια οτι κανει καθαρισμο... :swear :chair
Ερωτηση που την κανω σε ολους αν επιτρεπεται, γιατι πηρες diesel?
Κανεις πανω απο 20.000χλμ τον χρονο?

8. Οχι δεν ειναι απαραιτητο, σπανια π.χ. σε καποια μυστηρια βλαβη ισως.
Ενα ενημερωμενο διαγνωστικο, μαζι εννοειτε με αντιστοιχο μηχανικο, κανουν το ιδιο καλα, αν οχι καλυτερα την δουλεια!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 03 Οκτ 2020, 22:27

Thanosgr έγραψε:Καλος ηρθες στην παρεα Παυλε και καλο ταξιδο το αμαξι σου!

Θα προσπαθησω να σου απαντησω οπου μπορω, π.χ. το 1. θα το απαντησουν τα παιδια που ειναι απο Αθηνα.
Μηπως εννοεις μοντελο 2015?
1,6 ή 1,5 λιτρα?

2. Δεν κανουμε μαζικες παραγγελιες πλεον.
Για ανταλλακτικα θα ψαχνεις επωνυμα δλδ Bosch, MANN κ.τ.λ

3. Λαδια δεν παιζει ρολο το 5-30 ή 0-30 αλλα να ειναι Α5/Β5 οπωσδηποτε!
Ακομα καλυτερα να εχουν προδιαγραφες Volvo, εχουν διαφορα απο τα "γενικης χρησης" ή για ΜΒ π.χ.

5. Τα λαδια πρεπει να ειναι μαυρα, και ναι τα diesel εχουν πιο πολλα καταλοιπα καυσης και τα μαυριζουν.

6. Δεν ειναι παραξενο.

7. Οι μικρες αποστασεις ειναι οτι χειροτερο για το DPF!
Και δυστιχος η Volvo δεν εχει ενδεικτικη λυχνια οτι κανει καθαρισμο... :swear :chair
Ερωτηση που την κανω σε ολους αν επιτρεπεται, γιατι πηρες diesel?
Κανεις πανω απο 20.000χλμ τον χρονο?

8. Οχι δεν ειναι απαραιτητο, σπανια π.χ. σε καποια μυστηρια βλαβη ισως.
Ενα ενημερωμενο διαγνωστικο, μαζι εννοειτε με αντιστοιχο μηχανικο, κανουν το ιδιο καλα, αν οχι καλυτερα την δουλεια!

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση στις ερωτήσεις μου!
Έχεις δίκιο για το λάθος μου φταίει το πληκτρολόγιο, είναι 2015 μοντέλο 1560 CC.
Όσο για το πετρέλαιο κάνω περίπου 15.000 χιλ. τον χρόνο. Στην δική μου περίπτωση το αυτοκίνητο το πήρα για να το βαστήξω τουλάχιστον μια δεκαετία και μετά από αρκετή έρευνα που έκανα, θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μην πάρω πετρέλαιο λόγο των χιλιομέτρων. Όσο για το DPF πιστεύω πως θέλει συζήτηση, πολύς κόσμος που έχει πετρέλαιο (Σαλαμίνα Αττική) και κάνουν σχεδόν τα ίδια πράγματα με εμένα δεν μου έχουν αναφέρει προβλήματα, ούτε καν ξέρουν τι είναι αυτό. Κάπου διάβασα ότι όταν ενεργοποιηθεί ο καθαρισμός σβήνει το λαμπάκι του stop-start.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 04 Οκτ 2020, 08:29

Το 4 ισχύει κανονικότατα! Υπάρχει έκπτωση στον Φατούρο αν αναφέρεις το Volvoclub.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 16 Οκτ 2020, 21:58

Καλησπέρα σε όλους, έχω το volvo v40 D2 auto και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες στο ρελαντί όταν βάζω ταχύτητα στην θέση D ακούω έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα αλλά όταν αφήνω το φρένο και ξεκινάει το αυτοκίνητο ο θόρυβος σταματάει. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να είναι; Έχει τύχει σε κάποιον; Και ένα τελευταίο, τελικά λάδια κινητήρα για λιγότερο θόρυβο 0W ή 5W για εδώ Ελλάδα; Ευχαριστώ! :applause

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 16 Οκτ 2020, 22:07

JimV60 έγραψε:Το 4 ισχύει κανονικότατα! Υπάρχει έκπτωση στον Φατούρο αν αναφέρεις το Volvoclub.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :applause

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 20 Οκτ 2020, 13:07

Καλησπέρα σε όλους, έχω το volvo v40 D2 auto και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες στο ρελαντί όταν βάζω ταχύτητα στην θέση D ακούω έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα αλλά όταν αφήνω το φρένο και ξεκινάει το αυτοκίνητο ο θόρυβος σταματάει. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να είναι; Έχει τύχει σε κάποιον; Και ένα τελευταίο, τελικά λάδια κινητήρα για λιγότερο θόρυβο 0W ή 5W για εδώ Ελλάδα;

Ευχαριστώ! :applause

Κάποιο ρε παιδιά; :?: :?: :vow :vow

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 20 Οκτ 2020, 17:55

Για τις ταχυτητες μονο σε συνεργειο που ασχολειται (και) με αυτοματα...
Αν εχει πανω απο 100.000χλμ καλο ειναι μια αλλαγη λαδια και φιλτρο.

Για τα λαδια κινητηρα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, ουτε και θα το καταλαβεις αμεσα, φτανει να ειναι Α5/Β5 και ακομα καλυτερα με προδιαγραφες Volvo.
Σε γενικες γραμμες αν κανεις πολλα χλμ το χρονο, το καλοκαιρι βαζουμε 5-30 και το χειμωνα 0-30

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 21 Οκτ 2020, 12:18

pavlossal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, έχω το volvo v40 D2 auto και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες στο ρελαντί όταν βάζω ταχύτητα στην θέση D ακούω έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα αλλά όταν αφήνω το φρένο και ξεκινάει το αυτοκίνητο ο θόρυβος σταματάει. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να είναι; Έχει τύχει σε κάποιον; Και ένα τελευταίο, τελικά λάδια κινητήρα για λιγότερο θόρυβο 0W ή 5W για εδώ Ελλάδα;

Εαν θυμαμαι καλα η VOLVO λεει για αλλαγη λαδιων στο αυτοματο στα 80.000 ή 90.000Km. Προσωπικά εγω θα παω στα 60.000Km.... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να επισκεφτω την VOLVO για επισκευή αυτοματου κιβωτιου.... :doh

pavlossal
T2

Δημοσίευσηαπό pavlossal » 06 Νοέμ 2020, 09:45

haralabosg έγραψε:
pavlossal έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, έχω το volvo v40 D2 auto και έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες στο ρελαντί όταν βάζω ταχύτητα στην θέση D ακούω έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα αλλά όταν αφήνω το φρένο και ξεκινάει το αυτοκίνητο ο θόρυβος σταματάει. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να είναι; Έχει τύχει σε κάποιον; Και ένα τελευταίο, τελικά λάδια κινητήρα για λιγότερο θόρυβο 0W ή 5W για εδώ Ελλάδα;

Εαν θυμαμαι καλα η VOLVO λεει για αλλαγη λαδιων στο αυτοματο στα 80.000 ή 90.000Km. Προσωπικά εγω θα παω στα 60.000Km.... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να επισκεφτω την VOLVO για επισκευή αυτοματου κιβωτιου.... :doh

elgreco
T2

Κλειδαριά συνοδηγού δεν κλειδωνει

Δημοσίευσηαπό elgreco » 14 Μαρ 2021, 04:29

Καλησπέρα σας!

Έχω Volvo V40 CC Ocean Race MY2015 και εδώ και καιρό η πόρτα του συνοδηγού δεν κλειδώνει (ούτε τα φλας του κλειδώματος ανοίγουν όταν κλειδώνω). Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν για αλλαγή κλειδαριάς με 300+€ ενώ κ ο Φατούρος περίπου τόσο χρέωνε.

Έχετε καμία ιδέα για το θέμα ή έστω κάποια καθοδήγηση για το πως να ανοίξω ταπετσαρία να δω το μηχανισμό?

Σας ευχαριστώ!
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)

haralabosg
D2

Re: Κλειδαριά συνοδηγού δεν κλειδωνει

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 14 Μαρ 2021, 12:35

elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!

Έχω Volvo V40 CC Ocean Race MY2015 και εδώ και καιρό η πόρτα του συνοδηγού δεν κλειδώνει (ούτε τα φλας του κλειδώματος ανοίγουν όταν κλειδώνω). Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν για αλλαγή κλειδαριάς με 300+€ ενώ κ ο Φατούρος περίπου τόσο χρέωνε.

Έχετε καμία ιδέα για το θέμα ή έστω κάποια καθοδήγηση για το πως να ανοίξω ταπετσαρία να δω το μηχανισμό?

Σας ευχαριστώ!

Δυστιχως το κοστος ειναι καπου εκει :doh . Για δοκιμασε αυτο πρωτα μηπως ξεμπλοκαρει.....

https://www.volvocars.com/lb/support/ma ... f-the-door

elgreco
T2

Re: Κλειδαριά συνοδηγού δεν κλειδωνει

Δημοσίευσηαπό elgreco » 17 Μαρ 2021, 23:07

haralabosg έγραψε:
elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!

Σας ευχαριστώ!

Δυστιχως το κοστος ειναι καπου εκει :doh . Για δοκιμασε αυτο πρωτα μηπως ξεμπλοκαρει.....

https://www.volvocars.com/lb/support/ma ... f-the-door

ΔΟΥΛΕΨΕ :applause :applause :applause :applause

Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα του χειροκίνητου κλειδώματος! Αφού το δοκίμασα μια φορά μετά δούλευε κανονικά αυτόματα.
Δυστυχώς η αντιπροσωπία για άλλη μια φορά με απογοήτευσε :-(
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)

Koulourtzis
T2

Δημοσίευσηαπό Koulourtzis » 11 Μάιος 2021, 22:37

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι πλέον κάτοχος ενός πανέμορφου v40!! Το ονειρευόμουν από όταν έκανα μαθήματα οδήγησης!!! Ήθελα να ρωτήσω τα μέλη του φόρουμ για το σέρβις στην Θεσσαλονίκη, ή και σε κοντινή περιοχή! Θα ήθελα να αποφύγω την αντιπροσωπεία! Βρήκα τα καλά συνεργεία στην Αθήνα όπου αγόρασα το αυτοκίνητο, αλλά δε γνωρίζω που να απευθυνθώ στην πόλη μου και απ' όσο έψαξα δεν υπάρχει κάποια αναφορά!

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 12 Μάιος 2021, 06:06

Καλοταξιδο!
Εξειδικευμενο συνεργειο υπαρχει στην Μοναστηριου στο Κορδελιο.
Διας service λεγετε το μαγαζι.

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 13 Σεπ 2021, 18:54

Kαλησπέρα στην ομάδα!

είμαι νέος κάτοχος ενός Volvo V40 cc T3 aut του 2016 με 119κ χλμ. Είμαι κατενθουσιασμένος από την οδική συμπεριφορά του οχήματος και τον εξοπλισμό του. Μου λείπουν κάποια εξτρά που πιστεύω ότι αξίζουν και ανεβάζουν πολύ το αμάξι αλλά τι να κάνουμε και αυτά που έχει με καλύπτουν.

Δυστυχώς όμως το ρίσκο του μεταχειρισμένου με χτύπησε κατευθείαν και το αμάξι εμφάνισε πρόβλημα στην τουρμπίνα. Είχε ελεγχθεί απο δυο μηχανικούς οι οποίοι όμως δεν πιέσανε το αμάξι στον έλεγχο ώστε να τους εμφανιστεί το πρόβλημα, για καλό μου ο έμπορος από τον οποίο αγόρασα αναγνωρίζει ότι η βλάβη υπήρχε και θα με καλύψει ως ένα σημείο. Έχει ξαναπροκύψει σε κάποιον παρόμοιο πρόβλημα ώστε να γνωρίζει αν η συγκεκριμένη τουρμπίνα είναι επισκευάσιμη για αρχή και με τι κόστος, και αν μπορούσε κάποιος να μου αναφέρει τον κωδικό του ανταλλακτικού καθώς δεν είμαι σίγουρος αν έχω βρει τον σωστό.

Το πρόβλημα που εμφάνισε είναι ότι υπάρχει τζόγος στην τουρμπίνα με αποτέλεσμα να βρίσκει εσωτερικά η φτερωτή όταν σηκώνει αρκετή πίεση (σε μεγάλα φορτία μόνο), δεν έχει ανάψει κανένα check και το κατάλαβα από τον θόρυβο που έκανε (σαν ανεμιστήρας που ακουμπάει στο καπάκι του).

Παρολαυτα δεν πτοούμαι και πιστευτώ πως είναι τρομερό αυτοκίνητο,

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την αποδοχή!
Volvo V40 Cross County T3 1.5L 2016 Auto

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 14 Σεπ 2021, 11:21

Καλος ηρθες στην παρεα!
Η τουρπινα ειναι αναλώσιμο αλλα τα χλμ (ειναι πραγματικα;;;) ειναι λιγα.
Επισκευασιμη τουρμπινα δεν υπαρχει πλεον, οχι οπως εκαναν παλια.
Αν ειναι καλα τα "σαλιγκαρια" αλλαζουν το cartridge (το σωμα με τις φτερωτές).
Το προβλημα εδω ειναι οτι η Volvo (και οχι μονο...) "κλειδώνει" τους κωδικους και δεν μπορεις να αγορασεις ανταλλακτικο εκτος αντιπροσωπειας...
Αν εισε τυχερος και μπαινει και σε αλλες μαρκες, πραγμα πολυ πιθανο στην περιπτωση σου, θα την βρεις και στην αγορα.
Οι δικες μου ηταν κλειδωμένες 10 χρονια!!!
Και μετα βρίσκω στην αγορα μονο τα cartridge, τα σαλιγκαρια μονο αντιπροσωπεια.
Δες εδω για κωδ. και τιμη https://www.skandix.de/en/
Και εδω για μεταχειρισμενη απο Σουηδια https://www.bildelsbasen.se/en-se
Στα μεταχειρισμενα προσεχε γιατι τα μιλια που λενε ειναι επι 10 χλμ, δλδ 10.000μιλια = 100.000χλμ !!!

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 15 Σεπ 2021, 22:58

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση, πολύ ενδιαφέρον η σελιδα με τα μεταχειρισμενα ωστε να εχουμε μια εικονα, τρομακτικη η τιμη του geartronic σε περιπτωση βλαβης.

Εν τέλει ευτυχως σχετικα με την τουρμπινα τη γκυτωσαμε καθως ο θορυβος δεν ηταν απο τη φτερωτή αλλα απο διαρροη στην πολλαπλη εξαγωγης, αλλακτηκταν δυο μπουζονια και ολα καλα.

Γενικα θελω να προσθεσω carplay στο αμαξι, έχει προχωρησει κανείς με αυτο το project? Συγγνωμη αν εχει ξανα απαντηθει δε το εχω ψαξει ακομα στο forum.

Ακομα ψαχνομαι να μαθω το αμαξι και εσωτερικα αλλα και οδηγικα, το μονο που με εχει παραξενεψει ειναι η αρκετα μεγαλη σε σχεση με τον κατασκευαστη εντος πολης καταναλωση. Αν ειμαι παααααρα πολυ ηρεμος (χειροτερα και απο τον παππου μου) καταφερνω μια μεση καταναλωση στα 8.5λ/100. Αν οδηγησω οπως το προηγουμενο μου αμαξι (smart) θα φτασω με μεγαλη ευκολια τα 11.5, βεβαια ακομα εχουμε ζεστες οποτε το start stop αρκετες φορες που ξεπερναει η θερμοκρασια τους 30 βαθμους δεν δουλευει και εχω παρατηρησει πως ροχνει αρκετα το μεσο ορο. Σε ταξιδι ομως τα πραγματα αλλαζουν, σε ανετο ταξιδι σε εθνικη και επαρχιακο δρομο εκανα 750χλμ με μεση καταναλωση 6.6λ/100. Εκει ειδα και την μεγαλη ανεση του αυροκινητου οπου οδηγησα σε μια μερα 10 συνεχομενες ωρες και μπορω να πω πως δεν πιαστηκα καθολου απο τα καθισματα.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 16 Σεπ 2021, 11:27

panagiotiscct3 έγραψε:Καλησπέρα!

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση, πολύ ενδιαφέρον η σελιδα με τα μεταχειρισμενα ωστε να εχουμε μια εικονα, τρομακτικη η τιμη του geartronic σε περιπτωση βλαβης.

Εν τέλει ευτυχως σχετικα με την τουρμπινα τη γκυτωσαμε καθως ο θορυβος δεν ηταν απο τη φτερωτή αλλα απο διαρροη στην πολλαπλη εξαγωγης, αλλακτηκταν δυο μπουζονια και ολα καλα.

Γενικα θελω να προσθεσω carplay στο αμαξι, έχει προχωρησει κανείς με αυτο το project? Συγγνωμη αν εχει ξανα απαντηθει δε το εχω ψαξει ακομα στο forum.

Ακομα ψαχνομαι να μαθω το αμαξι και εσωτερικα αλλα και οδηγικα, το μονο που με εχει παραξενεψει ειναι η αρκετα μεγαλη σε σχεση με τον κατασκευαστη εντος πολης καταναλωση. Αν ειμαι παααααρα πολυ ηρεμος (χειροτερα και απο τον παππου μου) καταφερνω μια μεση καταναλωση στα 8.5λ/100. Αν οδηγησω οπως το προηγουμενο μου αμαξι (smart) θα φτασω με μεγαλη ευκολια τα 11.5, βεβαια ακομα εχουμε ζεστες οποτε το start stop αρκετες φορες που ξεπερναει η θερμοκρασια τους 30 βαθμους δεν δουλευει και εχω παρατηρησει πως ροχνει αρκετα το μεσο ορο. Σε ταξιδι ομως τα πραγματα αλλαζουν, σε ανετο ταξιδι σε εθνικη και επαρχιακο δρομο εκανα 750χλμ με μεση καταναλωση 6.6λ/100. Εκει ειδα και την μεγαλη ανεση του αυροκινητου οπου οδηγησα σε μια μερα 10 συνεχομενες ωρες και μπορω να πω πως δεν πιαστηκα καθολου απο τα καθισματα.

Και εγω ειμαι καπου εκει στην κατανάλωση (8-9lt/100km) μεσα στην πολη. Αυτη που αναφέρεις είναι απο το trip computer..? Γιατι το trip δειχνει ~0,5lt μικρότερη απο την πραγματική.... :doh Ποιον κινητηρα έχεις 1500cc ή 1600cc...?

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 16 Σεπ 2021, 12:42

Την καταναλωση την μετραω μονος μου, μηδενισμος χιλιομετρων, φουλαρσιμα κτλπ. Μεχρι τωρα δειχνει σωστα, φανταζομαι εχεις αποκλιση απο το trip computer σε περιπτωση που εχεις να το μηδενισεις αρκετο καιρο οποτε ο μεσος ορος σου λογω ταξιδιων ειναι χαμηλα και αργει να αμεβει με αποτελεσμα να βλεπεις ενα μεσο ορο πολλων χιλιομετρων και μηνων και οχι των τελευταιων ημερων - μηνων.

Ο κινητηρας ειναι ο B4154T4, 1.5l ,δεν εχω κατορθωσει να βρω ολα του τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα, καταλαβαινω τα εξης απο την αποδοση του, οι λογοι της ανεβασμενης καταναλωσης συγκριτικα με αλλα 1.5 turbo αυτοκινητα της αγορας ειναι το αυξημενο βαρος που εχει συγκριτικα με αλλα αυτοκινητα το v40, αλλα και η οχι τοσο εξυπνη συμπεριφορα του αυτοματου, που ειτε στο sport σε κραταει αρκετα ψηλα σε στροφες ειτε στο eco αρκετα χαμηλα, οταν οδηγαω αλλαζοντας μονος μου τις ταχυτητες ωστε να κρατησω ιδανικες στροφες εχω παρατηρησει οτι η καταναλωση μειωνεται, πιστευω οτι στο αυτοματο το αμαξι προσπαθει να εχει την ελαχιστη ταχυτητα συνεχως οποτε αν εσυ θες αμεσα να επιταχυνεις σεικρο δρομο ειτε θα αναγκαστει να κατεβασει ταχυτητα οπου χανει χρονο αποκρισης μεχρι να γινει αυτη η αλλαγη ειτε θα "ζορισει" τον κινητηρα να ανεβασει στροφες με μια χαμηλη ταχυτητα, και τα δυο οδηγουν σε αυξηση τροφης-καταναλωσης καθως τα φορτια αυξανονται ραγδαια για τον κινητηρα ειδικα σε ελαφριες ανηφορες.

Ομως ας εχω 2λ/100κμ παραπανω απο αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας παρα να μειωσω κυριως την ασφαλεια μου καθως ειναι ασυγκριτα ασφαλεστερο οχημα απο τα υπολοιπα της κατηγοριας του, και δευτερον να εχω ενα πολυ ποιοτικο συνολο. Εχω διαβασει πολλους να παραπονιουνται για κοστη επισκευων, ΟΛΕΣ οι αντιπροσωπειες (vw, mercedes, audi κτλπ) τα ιδια χρεωνουν και τις ιδιες οδηγιες-μεθοδους χρησιμοποιουν ωστε να μας γδυσουν σε τετοιες περιπτωσεις. Πιστευω πως με λιγο ψαξιμο και εναν τιμιο μηχανικο μπορεις να πετυχεις ικανοποιητικο κοστος συντηρησης.

Σημερα ξεκινησα την αναζητηση τοποθετησης carplay, κυριως για το google maps, καθως αυτο το αισχος που αποκαλουν navigation ειναι τραγικο. Το δευτερο που θελω να κοιταξω ειναι η αλλαγη λαδιων σασμαν καθως δεν εχουν αλλαχθει ποτε και πιστευω οτι ειναι το πιο βασικο για τη καλη του λειτουργια.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 16 Σεπ 2021, 15:52

panagiotiscct3 έγραψε:Την καταναλωση την μετραω μονος μου, μηδενισμος χιλιομετρων, φουλαρσιμα κτλπ. Μεχρι τωρα δειχνει σωστα, φανταζομαι εχεις αποκλιση απο το trip computer σε περιπτωση που εχεις να το μηδενισεις αρκετο καιρο οποτε ο μεσος ορος σου λογω ταξιδιων ειναι χαμηλα και αργει να αμεβει με αποτελεσμα να βλεπεις ενα μεσο ορο πολλων χιλιομετρων και μηνων και οχι των τελευταιων ημερων - μηνων.

Ο κινητηρας ειναι ο B4154T4, 1.5l ,δεν εχω κατορθωσει να βρω ολα του τα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα, καταλαβαινω τα εξης απο την αποδοση του, οι λογοι της ανεβασμενης καταναλωσης συγκριτικα με αλλα 1.5 turbo αυτοκινητα της αγορας ειναι το αυξημενο βαρος που εχει συγκριτικα με αλλα αυτοκινητα το v40, αλλα και η οχι τοσο εξυπνη συμπεριφορα του αυτοματου, που ειτε στο sport σε κραταει αρκετα ψηλα σε στροφες ειτε στο eco αρκετα χαμηλα, οταν οδηγαω αλλαζοντας μονος μου τις ταχυτητες ωστε να κρατησω ιδανικες στροφες εχω παρατηρησει οτι η καταναλωση μειωνεται, πιστευω οτι στο αυτοματο το αμαξι προσπαθει να εχει την ελαχιστη ταχυτητα συνεχως οποτε αν εσυ θες αμεσα να επιταχυνεις σεικρο δρομο ειτε θα αναγκαστει να κατεβασει ταχυτητα οπου χανει χρονο αποκρισης μεχρι να γινει αυτη η αλλαγη ειτε θα "ζορισει" τον κινητηρα να ανεβασει στροφες με μια χαμηλη ταχυτητα, και τα δυο οδηγουν σε αυξηση τροφης-καταναλωσης καθως τα φορτια αυξανονται ραγδαια για τον κινητηρα ειδικα σε ελαφριες ανηφορες.

Ομως ας εχω 2λ/100κμ παραπανω απο αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας παρα να μειωσω κυριως την ασφαλεια μου καθως ειναι ασυγκριτα ασφαλεστερο οχημα απο τα υπολοιπα της κατηγοριας του, και δευτερον να εχω ενα πολυ ποιοτικο συνολο. Εχω διαβασει πολλους να παραπονιουνται για κοστη επισκευων, ΟΛΕΣ οι αντιπροσωπειες (vw, mercedes, audi κτλπ) τα ιδια χρεωνουν και τις ιδιες οδηγιες-μεθοδους χρησιμοποιουν ωστε να μας γδυσουν σε τετοιες περιπτωσεις. Πιστευω πως με λιγο ψαξιμο και εναν τιμιο μηχανικο μπορεις να πετυχεις ικανοποιητικο κοστος συντηρησης.

Σημερα ξεκινησα την αναζητηση τοποθετησης carplay, κυριως για το google maps, καθως αυτο το αισχος που αποκαλουν navigation ειναι τραγικο. Το δευτερο που θελω να κοιταξω ειναι η αλλαγη λαδιων σασμαν καθως δεν εχουν αλλαχθει ποτε και πιστευω οτι ειναι το πιο βασικο για τη καλη του λειτουργια.

Oπωσδηποτε να πας ΑΜΕΣΑ για αλλαγη λαδιων στο κιβώτιο..μην το καθυστερησεις καθόλου. Υπολογιζε ~250€ σε αντιπροσωπεια. Στα υποψη οτι μετα απο το 2016 η VOLVO εγκατέλειψε ευτυχώς την FORD και οι κινητήρες ειναι πλεον VOLVO (VEA) με κιβωτια Aisin (Geartronic) .
Εμας συγκεκριμενα εχει το 6-speed AW TF-71SC . Το προβλημα με το navigation ειναι το GUI αλλα λειτουργεί ικανοποιητικά. Θα ηταν αρκετα καλυτερο εαν υπηρχαν τα δεδομενα κυκλοφοριας αλλα η VOLVO έχει αφησει την Ελλαδα εξω (μέχρι και η Σλοβενια έχει δεδομενα traffic).

https://www.volvocars.com/uk/support/to ... -providers

ekolonias
T2

Δημοσίευσηαπό ekolonias » 04 Οκτ 2021, 13:08

Καλημέρα,
Ξέρει κανείς στη Θεσσαλονίκη συνεργείο εκτός αντιπροσωπείας για service; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία;
V40 D2 MY15

Ευχαριστώ
VOLVO V40 D2 MY15

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 04 Οκτ 2021, 19:18

Διας service Μοναστηριου.

giorgosz
T2

Δημοσίευσηαπό giorgosz » 01 Δεκ 2021, 20:35

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς ποια ασφάλεια είναι για το led φωτισμό της πόρτας του συνοδηγού?
Στη "τσέπη" εννοώ τη λωρίδα.
Παρατήρησα ότι δεν ανάβει εδώ και λίγο καιρό.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 02 Δεκ 2021, 15:23

giorgosz έγραψε:Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς ποια ασφάλεια είναι για το led φωτισμό της πόρτας του συνοδηγού?
Στη "τσέπη" εννοώ τη λωρίδα.
Παρατήρησα ότι δεν ανάβει εδώ και λίγο καιρό.

Ειναι η 60 (7,5Α) στην ασφαλειοθήκη πισω/κατω απο το ντουλαπι στο συνοδηγο ΑΛΛΑ φοβαμαι οτι δεν ειναι καμμενη απο την στιγμη που ο υπολοιπος φωτισμος ειναι ΟΚ...

giorgosz
T2

Δημοσίευσηαπό giorgosz » 02 Δεκ 2021, 18:28

Όντως ο υπόλοιπος φωτισμός δεν έχει κάποιο θέμα.
Μπορώ να τσεκαρω κάτι άλλο?
Για σέρβις θα πάω καλώς εχόντων των πραγμάτων Μάρτιο.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 02 Δεκ 2021, 20:14

:q
Μπορει να ειναι διαφορα.
Δοκιμασε με ενα σπρευ επαφών το φις της πορτας.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 04 Δεκ 2021, 08:39

Καμένα λεντάκια είναι, τα οποία βρίσκονται πάνω στην πλακέτα ενσωματωμένα. Αν πιάνουν τα χέρια σου το φτιάχνεις, ειδάλλως πας για αλλαγή πλακέτας με κόστος τσουχτερό...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

giorgosz
T2

Δημοσίευσηαπό giorgosz » 05 Δεκ 2021, 14:03

Δυστυχώς δεν πιάνουν ιδιαίτερα.
Αν έχει κανείς οδηγίες για το βάλε βγάλε θα το δω.
Ευχαριστώ πάντως!

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 11 Δεκ 2021, 17:59

Καλημέρα, τον τελευταιο καιρο ειχα πρατηρησει οτι το αμαξι εχει χασει σε αποδοση αλλα δεν ειχε αναψει καμια ενδειξη. Περασα λοιπον μια ωραια μερα απο τον μαστορα της γειτονιας και ειδε και ο ιδιος οτι οντως το αμαξι δεν τραβαει καθως δεν ανοιγει καθολου το turbo, σε διαγνωστικο ειχε δυο βλαβες οι οποιες ομως δεν μ ειχαν εμφανιστει με check engine, η μια βλαβη αφορουσε καποιο σφαλμα στο ac και δευτερη χαμηλη πιεση καυσιμου. Ο μαστορας ελεξγε την tcv και ειδε οτι δεν κνει υποπιεση. Την αλλαξαμε με καινουρια pierburg, αλλα το προβλημα δε λυθηκε. Πλεον δεν υπαρχει καποιο σφαλμα αλλα το turbo σε βαθυ υπνο. Ειχε κανεις ποτε ιδιο προβλημα; v40 t3 1.5 2016

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 11 Δεκ 2021, 19:29

Υποθεσεις κανω, μηπως το wastegate εχει μείνει ανοιχτο η εχει φυγει καποιο κολάρο;;;

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 20 Δεκ 2021, 18:42

Ακόμα δεν εχουμε βρει ακρη, ειπανε να γινει ενα update στην αντιπροσωπεια μηπως και ειναι καποιο θεμα λογισμικου. Μηχανικα δε βρηκανε τιποτα. Μαζι με αυτο τρυπησε και ενα σωληνακι ψυκτικου με κωδικο 31368673 το οποιο εχει κοστος 123€ οπως με ενημερωσαν στα νότια. Επαθα ενα σοκ καθως σε ολη την ευρωπη πωλειται 30-40€. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο νομιζουν οτι μπορουν να κοροιδευουν ετσι τον κοσμο. Προσπαθω να το βρω καπου διαθεσιμο ωστε να ερθει άμεσα.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 20 Δεκ 2021, 19:51

Δες στο Skandix και https://www.bildelsbasen.se/en-se για μεταχειρισμένο

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 21 Δεκ 2021, 10:33

panagiotiscct3 έγραψε:Ακόμα δεν εχουμε βρει ακρη, ειπανε να γινει ενα update στην αντιπροσωπεια μηπως και ειναι καποιο θεμα λογισμικου. Μηχανικα δε βρηκανε τιποτα. Μαζι με αυτο τρυπησε και ενα σωληνακι ψυκτικου με κωδικο 31368673 το οποιο εχει κοστος 123€ οπως με ενημερωσαν στα νότια. Επαθα ενα σοκ καθως σε ολη την ευρωπη πωλειται 30-40€. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο νομιζουν οτι μπορουν να κοροιδευουν ετσι τον κοσμο. Προσπαθω να το βρω καπου διαθεσιμο ωστε να ερθει άμεσα.

Οπως είπε ο Θανος.. (δεν ξερω ομως τα μεταφορικα..)
https://www.skandix.de/en/spare-parts/c ... l/1073548/

ή

https://www.ebay.co.uk/itm/265437202775 ... Sw0vhhrH6o

Οταν βγει ακρη με το τεχνικο θεμα ενημερωσε μας.... .Το σφαλματα που διαγνωστηκαν τα εχω και δει και εγω και δεν εχω καποιο θεμα στην αποδοση..

panagiotiscct3
T2

Δημοσίευσηαπό panagiotiscct3 » 25 Δεκ 2021, 15:41

Δε μπορω να βγαλω ακρη πουθενα με το προβλημα, το αυτοκινητο σερνεται σε ακραιο βαθμο, δεν ανοιγει το turbo ποτε. Με το ζορι πιανω τα 50χλμ και προφανως αυτο καθιστα το αμαξι αχρηστο. Σε ολη αυτη την κατασταση δεν αναβει ουτε ενα λαμπακι, ουτε τσεκ ουτε τιποτα. Τοαμαξι δεν ειναι σε limp mode παντως γιατι ανεβαζει στροφες. Δε ξερω τι να κανω καθολου και αναγκαστηκα πρεπει να περιμενω το μαγικο ραντεβου της αντιπροσωπειας σε 20 μερες.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 25 Δεκ 2021, 18:44

Αντι να περιμενεις 20 μερες πηγαινε σε ενα εξειδικευμένο συνεργειο να το δουν αμεσα!
Η αν εισε εκτος Αθηνα Θεσσαλονικη πηγαινε σε ενα καλο συνεργειο της περιοχεις σου, π.χ. δες που εχει Bosch car service κοντα σου.
Απο οτι γραφεις αν δεν δειχνει βλαβη στο διαγνωστικο θα πρεπει να το βγαλετε βολτα με το διαγνωστικο συνδεμενο και τον μηχανικο διπλα να βλεπει.
Προφανώς κατι δεν παει καλα αλλα καποιος αισθητηρας δεν το πιανει ή δινει λαθος μετρήσεις... :q
Μπορει να φταιει το πενταλ γκαζιου...
Δεν ξερω τι να πω, διαφορα πραγματα μπορει να φταινε.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 26 Δεκ 2021, 12:06

panagiotiscct3 έγραψε:Δε μπορω να βγαλω ακρη πουθενα με το προβλημα, το αυτοκινητο σερνεται σε ακραιο βαθμο, δεν ανοιγει το turbo ποτε. Με το ζορι πιανω τα 50χλμ και προφανως αυτο καθιστα το αμαξι αχρηστο. Σε ολη αυτη την κατασταση δεν αναβει ουτε ενα λαμπακι, ουτε τσεκ ουτε τιποτα. Τοαμαξι δεν ειναι σε limp mode παντως γιατι ανεβαζει στροφες. Δε ξερω τι να κανω καθολου και αναγκαστηκα πρεπει να περιμενω το μαγικο ραντεβου της αντιπροσωπειας σε 20 μερες.

Απο οτι καταλαβα δεν εχεις παει σε εξουσιοδοτημένο service ακομα.Δυστυχως θα αναγκαστεις να τους επισκεφτεις. Και να μην μπορεσουν να
βγαλουν ακρη θα επικοινωνησουν με τα κεντρικα ωστε να ληθει το προβλημα... (Εαν είσαι Αθηνα θα σου προτεινα την Βελμαρ στον Γερακα)

Καλες γιορτες σε ολους

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 31 επισκέπτες