Dimitris14 έγραψε:Παιδιά ράγισε το παρμπριζ απο πετραδάκι στην εθνικη!! Τι προτεινετε;; Για την αντικατάσταση;; carglass ή ??
Eαν εχεις θραυση κρυσταλων στην ασφάλεια,κατευθειαν αντιπροσωπεια.Εαν οχι περασε απο την carglass πρωτα...
Dimitris14 έγραψε:Παιδιά ράγισε το παρμπριζ απο πετραδάκι στην εθνικη!! Τι προτεινετε;; Για την αντικατάσταση;; carglass ή ??
SpyrosV40 έγραψε:Καλημέρα κ από εμένα παιδιά. New here....
. Λίαν συντόμως κάτοχος του v40cc Pro.... Με όλα τα καλά του.... Ερώτηση : έως τώρα έχει ή είχε κάποιος τριγμούς στο εσωτερικό από την συναρμογή κτλ σε ταμπλω, θύρες κτλ? Τους μισώ...
SpyrosV40 έγραψε:Καλημέρα κ από εμένα παιδιά. New here....
. Λίαν συντόμως κάτοχος του v40cc Pro.... Με όλα τα καλά του.... Ερώτηση : έως τώρα έχει ή είχε κάποιος τριγμούς στο εσωτερικό από την συναρμογή κτλ σε ταμπλω, θύρες κτλ? Τους μισώ...
SpyrosV40 έγραψε:haralabosg έγραψε:SpyrosV40 έγραψε:Καλημέρα κ από εμένα παιδιά. New here....
Eυτυχως, οχι μεχρι τωρα (~20000km) .Υπαρχουν ομως μερικα παράπονα για αυτο το θεμα.... Περασες απο αντιπροσωπεια...?
Ελπίζω να μην μου δημιουργηθούν.... Ζήτησα συναγερμό και κάμερα οπισθοπορειας.... Και ενώ στο συναγερμό δεν έλυσαν τίποτα, για την κάμερα έβγαλαν και το φιλετάκι της κονσόλας αλλά και τα κάτω πλαστικά μέχρι πίσω. Όταν τους ρώτησα.... Παιδιά υπήρχε προκαλωδιωση.... έπρεπε να λυθούν αυτά? Απάντηση πήρα...... Καμιά
SpyrosV40 έγραψε: Καλοταξιδο με ασφαλη χιλιομετρα
SpyrosV40 έγραψε:
Έλα φίλε. Σόρυ για την καθυστέρηση.. Στο ερώτημά σου.... Εάν προσέξεις το πάνω διάφανο κάλυμμα είναι χωρισμένο σε τετράγωνα. Εμένα είναι φουλ μέχρι και όλο το τετράγωνο κάτω αριστερά, όπως κοιτάς το δοχείο από την πρόσοψη του οχήματος. Εσένα που βρίσκεται δηλ?
SpyrosV40 έγραψε:haralabosg έγραψε:SpyrosV40 έγραψε:
Έλα φίλε. Σόρυ για την καθυστέρηση.. Στο ερώτημά σου.... Εάν προσέξεις το πάνω διάφανο κάλυμμα είναι χωρισμένο σε τετράγωνα. Εμένα είναι φουλ μέχρι και όλο το τετράγωνο κάτω αριστερά, όπως κοιτάς το δοχείο από την πρόσοψη του οχήματος. Εσένα που βρίσκεται δηλ?
Υπαρχει καποιο θεματακι με καταναλωση αντιψυκτικου στους VOLVO κινητήρες βενζινης . Σε εμενα στα ~20.000Km επεσε στo min (εμφανισε μηνυμα στις ενδειξεις). Οπως κοιτας το δοχειο, στο πλαι του (απο την μερια της μηχανης) υπαρχουν αναγλυφες ενδειξεις min-max. Μπορεις να τσεκαρεις εκει...? (λογικα θα ειναι στο max)
Ναι το είδα τώρα. Είναι στο max. Ίσως και λιγάκι παραπάνω. Ελάχιστα. Το καταναλώνει λες ε?.... Θα το παρακολουθώ! Να σου πω κάτι άλλο... Εσένα ποιο χρώμα είναι το αμάξι? Θέλω να το προστατέψω γιατί με το παραμικρό νομίζω θα εμφανίσει "νυχιες" στο χρώμα.Λες να πάω για κερωμα ή κάτι παρόμοιο?
SpyrosV40 έγραψε:GTV40CC έγραψε:Τι πετσετακια έχεις; Εξειδικευμένα η της σειράς; Κάνε τη λεγόμενη δοκιμή του CD. Αν γρατσουναει την κατω επιφάνεια του CD, τότε πιθανότατα γρατσουναει και το βερνίκι. Θέλει και ειδικά πετσετακια λοιπόν...
Τι εστι εξειδικευμένο πετσετακι?? Απλά έχω ένα δύο, που από το πλυντήριο του σπιτιού πάνε κατευθείαν κ μόνο για τη λαμαρίνα. Νομίζω ότι με. Λίγη πίεση, εάν θες να βγάλεις πχ καμια.βρωμια, αφήνει κάτι σαν νυχια επιφανειακά που φαίνεται μόνο με κλίση των ματιών υπό γωνία στο φως της ημέρας κτλ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι τόσο υπερευαισθητο. Εκτός εάν αυτά που βλέπω.... Βγαίνουν και δεν είναι κάτι.Εσυ φίλε. Με τι το καθαρίζεις?
SpyrosV40 έγραψε:Thanosgr έγραψε:Επειδη ειμαστε να μεταφερουμε την συζητηση για το χρωμα εδω:
viewtopic.php?f=29&t=1432
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα v40 μας, εκτιμώ ότι είναι εντός θέματος. Σε θέμα μόνο περί χρώματος μόνο κ περί φροντίδας του, μπορεί να μπει κ να μιλήσει και. κάποιος που έχει άλλης μάρκας αμάξι.
StratosAbcd έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Έχω την έκδοση kinetic η οποία δεν διαθέτει ηχεία στις πίσω πόρτες και θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει τοποθετήσει ηχεία πίσω και σε θετική περίπτωση αν είναι ικανοποιημένος από την εγασία που του έκαναν. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν γίνεται να μου τοποθετήσουν και θα πρέπει να απευθυνθώ σε σχετικά καταστήματα αλλά το ψιλοφοβάμαι μη μου κάνουν καμιά ζημιά.
Pitas1988 έγραψε:Καλησπέρα είμαι καινούριος στο club εχω ενα volvo v40 t3 2014 και θα ήθελα να ρωτήσω!Έχει βγάλει σε κανέναν πρόβλημα το Ραδιόφωνο του!εμένα μου σταμάτησε να παίζει δεν λειτουργεί η ροδέλα της φωνής ούτε το on off ούτε το sound!το κλίμα κτλ δουλεύουν κανονικά!μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει τι μπορεί να είναι??ευχαριστω
kopapa έγραψε:Δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει νέο V40 τέλη του '19??
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 31 επισκέπτες