S60 2010-
Re: S60 2010-
Καλος ηρθες στην παρεα και καλοταξιδο το αμαξι σου!
Οσον αφορα το προβλημα σου, απ'οτι καταλαβα ο λεβιες δουλευει, απλα οταν ανεβαζεις ταχυτητες δεν φωτιζεται, σωστα?
Δεν εχει αναφερει κανεις κατι τετοιο εδω μεσα απ'οτι θυμαμαι.
Σε ξενα forum εψαξες καθολου?
Πηγες σε καμια αντιπροσωπεια να το δουν ή καποιον καλο ηλεκτρολογο στην περιοχη σου?
Οσον αφορα το προβλημα σου, απ'οτι καταλαβα ο λεβιες δουλευει, απλα οταν ανεβαζεις ταχυτητες δεν φωτιζεται, σωστα?
Δεν εχει αναφερει κανεις κατι τετοιο εδω μεσα απ'οτι θυμαμαι.
Σε ξενα forum εψαξες καθολου?
Πηγες σε καμια αντιπροσωπεια να το δουν ή καποιον καλο ηλεκτρολογο στην περιοχη σου?
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Καλώς σας βρήκα! Ναι ακριβώς. δουλεύει κανονικά αλλά ο φωτισμός δυσλειτουργεί.
Βρήκα αυτό: http://accessories.volvocars.com/en-tr/V40(13-)/InstallationInstruction/Document/VCC-453055-1/2013 που δείχνει το καλώδιο που προφανώς έχει πρόβλημα.
Σε ξένα forums καπου που το βρήκα, έλεγε ότι η αντιπροσωπεία αλλάζει όλο τον λεβιέ με πολύ υψηλό κόστος. Πριν πάω ήθελα να ρωτήσω εσας ώστε εαν κάποιος το είχε ηδη ψάξει να υποδύκνυε την λύση. Σε κάθε περίπτωση εαν δεν φτιάχνεται με λίγα χρήματα, θα το αφήσω ώς έχει καθότι το θέμα είναι μόνο αισθητικό
Βρήκα αυτό: http://accessories.volvocars.com/en-tr/V40(13-)/InstallationInstruction/Document/VCC-453055-1/2013 που δείχνει το καλώδιο που προφανώς έχει πρόβλημα.
Σε ξένα forums καπου που το βρήκα, έλεγε ότι η αντιπροσωπεία αλλάζει όλο τον λεβιέ με πολύ υψηλό κόστος. Πριν πάω ήθελα να ρωτήσω εσας ώστε εαν κάποιος το είχε ηδη ψάξει να υποδύκνυε την λύση. Σε κάθε περίπτωση εαν δεν φτιάχνεται με λίγα χρήματα, θα το αφήσω ώς έχει καθότι το θέμα είναι μόνο αισθητικό
volvo s60 d2 summum auto MY 6/2013
Οπως σου ειπα δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα εδω.
Πηγεναι να το δουν σε μια αντιπροσωπεια να δεις τι θα σου πουν, και προπαντος ποσο, και μετα βλεπεις τι θα κανεις.
Και εφοσον εχεις τα σχεδιαγραμματα (λυσε δεσε) πηγεναι σε εναν καλο ηλεκτρολογο με αυτα.
Το πιθανοτερο ειναι να επισκευαζεται (αν ειναι το καλωδιο).
Αν παλι θελει ανταλλακτικο, δες και εδω για μεταχειρισμενα απο σουηδια bildelsbasen.se
Αν θελει ανταλλκτικο, μαζι με την τιμη που θα σου δοσουν απο την αντιπροσωπεια, να ζητησης (να απαιτησεις) και κωδικο ανταλακτικου, για ερευνα στο internet (π.χ. στο bildelsbasen.se)
Πηγεναι να το δουν σε μια αντιπροσωπεια να δεις τι θα σου πουν, και προπαντος ποσο, και μετα βλεπεις τι θα κανεις.
Και εφοσον εχεις τα σχεδιαγραμματα (λυσε δεσε) πηγεναι σε εναν καλο ηλεκτρολογο με αυτα.
Το πιθανοτερο ειναι να επισκευαζεται (αν ειναι το καλωδιο).
Αν παλι θελει ανταλλακτικο, δες και εδω για μεταχειρισμενα απο σουηδια bildelsbasen.se
Αν θελει ανταλλκτικο, μαζι με την τιμη που θα σου δοσουν απο την αντιπροσωπεια, να ζητησης (να απαιτησεις) και κωδικο ανταλακτικου, για ερευνα στο internet (π.χ. στο bildelsbasen.se)
Ευχαριστώ! Μετά τις γιορτες θα το ψάξω και θα ενημερώσω.
Γνωριζει κανεις αν το sensus μπορει να εγκατασταθει σε μοντελο του 11;
Καλό τριήμερο! Το αυτοκίνητο έχει το εξής θέμα . οδηγούσα με climate στο auto και ενώ άλλαξα χειροκίνητα τις στροφές του κλιματισμού αντί να μειώσει δύναμη ροής αέρα αύξησε στο τέρμα. Μετά από αυτό δεν αντιδράει σε καμία εντολή ο κλιματισμός. Ακόμη και όταν σβήνω το αυτοκίνητο ο αέρας δουλεύει στο Μαξ! Αναγκάστηκα να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας μέχρι να περάσει το τριήμερο να πάω συνεργείο. Τι μπορεί να είναι
Καλα εκανες και εβγαλες τον πολο.
Αν περασαν καποιες ωρες, δοκιμασες να ξανασυνδεσεις τον πολο και να δεις αν εστρωσε?
Μαλλον καποιο ρελε ή πλακετα "κολλησε"
Αν περασαν καποιες ωρες, δοκιμασες να ξανασυνδεσεις τον πολο και να δεις αν εστρωσε?
Μαλλον καποιο ρελε ή πλακετα "κολλησε"
Ναι δοκίμασα. Τα ίδια. Με. Το που συνδέω ξεκινάει ο ανεμιστήρας του κλιματισμού
vlgeor έγραψε:Ναι δοκίμασα. Τα ίδια. Με. Το που συνδέω ξεκινάει ο ανεμιστήρας του κλιματισμού
Βρες από το manual την ασφάλεια του κλιματισμού. Αφού τη βρεις, αντικατέστησέ την με μία ίδια καινούρια. Είναι πολύ πιθανό βραχυκυκλωμένη ασφάλεια να δημιουργεί τη δυσλειτουργία αυτή.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Εχει πρόβλημα η αντίσταση. Είναι το εξής ανταλλακτικό: BEHR F7253 . Η αντιπροσωπεία το χρεώνει πανάκριβα. Μήπως έχετε εντοπίσει άλλες πηγές για αγορά ανταλλακτικών?
Καλησπέρα στην παρέα..Μόλις πριν δέκα μέρες απέκτησα το S60 T3 momentum μοντέλο του 2012 και μόλις πριν 3 μέρες γράφτηκα στο φόρουμ...
Το αυτοκίνητο ειχε ενημερωμένο book service και το πήρα με 97000 χλμ.ενα θεματακι έχω μόνο κ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ....Εν κινήσει και όταν δίνω λίγο γκάζι παραπάνω (σε οποιαδήποτε ταχύτητα κ αν έχω στο κιβώτιο ) στιγμιαία ακούγεται ένα μικρό σφυριγματακι
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;
Κ επίσης υπάρχει κάποιο θρεντ/ποστ στο οποίο να αναγράφονται τα service του συγκεκριμένου μοντέλου..Κάθε πότε γίνονται κ το εργασίες προβλέπονται στο καθένα;;
Ευχαριστώ
Χρήστος από Θεσσαλονίκη
Το αυτοκίνητο ειχε ενημερωμένο book service και το πήρα με 97000 χλμ.ενα θεματακι έχω μόνο κ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ....Εν κινήσει και όταν δίνω λίγο γκάζι παραπάνω (σε οποιαδήποτε ταχύτητα κ αν έχω στο κιβώτιο ) στιγμιαία ακούγεται ένα μικρό σφυριγματακι
Κ επίσης υπάρχει κάποιο θρεντ/ποστ στο οποίο να αναγράφονται τα service του συγκεκριμένου μοντέλου..Κάθε πότε γίνονται κ το εργασίες προβλέπονται στο καθένα;;
Ευχαριστώ
Χρήστος από Θεσσαλονίκη
S60 T3 momentum MY2012
sainis έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα..Μόλις πριν δέκα μέρες απέκτησα το S60 T3 momentum μοντέλο του 2012 και μόλις πριν 3 μέρες γράφτηκα στο φόρουμ...
Ευχαριστώ
Χρήστος από Θεσσαλονίκη
Καλώς ήρθες Χρήστο. Αν το σφυριγματάκι ακούγεται περίπου στις 2000 σ.α.λ. μη δίνεις σημασία, είναι σπουλάρισμα του τούρμπο. Το κάνει και το δικό μου και άλλο Τ4 στο οποίο μπήκα προχθές (Τ3 κ Τ4 είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ). Μην ασχοληθείς πιο πολύ με αυτό.
Για τα σέρβις, ρώτα το πρόγραμμα ή στην αντιπροσωπεία, ή στον Φατούρο. Σίγουρα γίνονται κάθε 20000 χλμ. Το τι αλλάζει, διαφέρει από σέρβις σε σέρβις, και αναγράφεται στο vida (επίσημο διαγνωστικό volvo).
Πριν από 3-4 μήνες η volvo έβγαλε σημαντική ανάκληση για τον κινητήρα μας. Βεβαιώσου ότι στο δικό σου έχει γίνει η εργασία που απαιτείται. Κάνεις ερώτηση σε οποιαδήποτε επίσημη αντιπροσωπεία, με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σου. Η επισκευή διαρκεί περίπου 3 ώρες και είναι εντελώς δωρεάν. Δες στο παρακάτω λινκ το ποστ του μέλους xristos με ημερομηνία 4/11/2016.
viewtopic.php?f=23&t=159
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε jim..., Αύριο παίρνω κιόλας τον Σφακιανάκη...
Όσον αφορά το σφυριγματακι είναι όντως εκεί μεταξύ 1800-2500 στροφών ...
Όσον αφορά το σφυριγματακι είναι όντως εκεί μεταξύ 1800-2500 στροφών ...
S60 T3 momentum MY2012
sainis έγραψε:Όσον αφορά το σφυριγματακι είναι όντως εκεί μεταξύ 1800-2500 στροφών ...
Spooling του τούρμπο είναι μην ασχοληθείς πιο πολύ εκτός αν ο ήχος ενταθεί.
Κοίτα την ανάκληση οπωσδήποτε.
Καλά χιλιόμετρα να έχεις, και θα τα λέμε εκτενώς.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Όλα ΟΚ με την ανάκληση η οποία πραγματοποιήθηκε στον Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη κ διήρκεσε περίπου 2 ώρες..
S60 T3 momentum MY2012
Καλησπερα σκεφτομαι να πουλησω τ αμαξι μου Dodge Caliber 1.8 SXT και να παρω ενα Volvo S60 T3 η T4 2011,πρεπει να προσεξω κατι?Βγαζουν βλαβες τα service τους ειναι ακριβα?ανταλακτικα ειναι φτηνα?
Ευχαριστω Προκαταβολικα Χαρίτος Γεωργιος
https://www.car.gr/9974460-dodge-caliber-sxt-1-8
Ευχαριστω Προκαταβολικα Χαρίτος Γεωργιος
https://www.car.gr/9974460-dodge-caliber-sxt-1-8
Σήμερα και ο Φατούρος και η βελμαρ που είδαν το αυτοκίνητο μου είπαν ότι ο μηχανισμός για την αναδίπλωση του καθρέφτη αρχίζει και τα παίζει
Όταν κλειδώνω/ξεκλειδωνω ακούγετε η προσπάθεια του μοτέρ να αναδιπλώσει τον καθρεφτη(δεξιός) αλλά τις πιο πολλές φορές δεν τα καταφερνει. Έτσι παρήγγειλα άλλον( μόνο το εσωτερικό τμημα του καθρέφτη δηλ χωρίς τζαμι , κάλυμα εξωτερικό και φλας)
Το κόστος 220 ευρώ μόνο το ανταλακτικο.
Στα 53.500χλμ ήλθε και η πρώτη ζημιά του volvo
Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι αλλά μετά διορθώθηκε από μόνο του
Εμφανίστηκε παλι πριν από ένα μήνα μετά από πολλούς μήνες χωρίς προβλημα
Όταν κλειδώνω/ξεκλειδωνω ακούγετε η προσπάθεια του μοτέρ να αναδιπλώσει τον καθρεφτη(δεξιός) αλλά τις πιο πολλές φορές δεν τα καταφερνει. Έτσι παρήγγειλα άλλον( μόνο το εσωτερικό τμημα του καθρέφτη δηλ χωρίς τζαμι , κάλυμα εξωτερικό και φλας)
Το κόστος 220 ευρώ μόνο το ανταλακτικο.
Στα 53.500χλμ ήλθε και η πρώτη ζημιά του volvo
Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι αλλά μετά διορθώθηκε από μόνο του
Εμφανίστηκε παλι πριν από ένα μήνα μετά από πολλούς μήνες χωρίς προβλημα
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
Πρόσεχε, σηκώνει παζάρι !
Για το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό, πλήρωσα πέρσι 160 ευρώ με εργασία και ΦΠΑ, σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο.
Για το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό, πλήρωσα πέρσι 160 ευρώ με εργασία και ΦΠΑ, σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο.
V40, Τ3, RDesing, AllCarTuning
Νέα Volvo S60 και V60 World Champion
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... -champion/
Να υποθεσω οτι ειναι η τελευταια εκδοση πριν το νεο μοντελο?
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... -champion/
Να υποθεσω οτι ειναι η τελευταια εκδοση πριν το νεο μοντελο?
Καλημέρα,
Είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και έχω σχεδόν καταλήξει στο s60. Κυρίως λόγω χώρων πάω σε αυτό και όχι σε s40. Κοιτάζω σε μεταχειρισμένο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω τις αγγελίες που έχω βρει. Αυτά που μου άρεσαν χωρίς ακόμα να τα έχω δει από κοντά είναι 1600 βενζίνη 180 ίπποι. Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1) Είναι αξιόπιστος αυτός ο κινητήρας; Έχει θέματα με την τουρμπίνα;
2) Κατανάλωση;
3) Σέρβις γενικά σαν αυτοκίνητο;
4) Τα χλμ από αυτά που έχω δει είναι 90κ - 130κ. Θεωρούνται πολλά για τον συγκεκριμένο;
5) Θα μου προτείνατε να περάσω σε diesel;
6) Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον ενδιαφέρον. Αυτά τα λίγα
Είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και έχω σχεδόν καταλήξει στο s60. Κυρίως λόγω χώρων πάω σε αυτό και όχι σε s40. Κοιτάζω σε μεταχειρισμένο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω τις αγγελίες που έχω βρει. Αυτά που μου άρεσαν χωρίς ακόμα να τα έχω δει από κοντά είναι 1600 βενζίνη 180 ίπποι. Οι απορίες μου είναι οι εξής:
2) Κατανάλωση;
4) Τα χλμ από αυτά που έχω δει είναι 90κ - 130κ. Θεωρούνται πολλά για τον συγκεκριμένο;
billys έγραψε:Καλημέρα,
2) Κατανάλωση;
1. Είναι πολύ αξιόπιστο μοτέρ, δεν έχουν ακουστεί θέματα. Ωστόσο έχουν βγει δύο ανακλήσεις οι οποίες πρέπει και επιβάλλεται να γίνουν οπωσδήποτε. Δεν πληρώνεις τίποτα, καλύπτονται στην αντιπροσωπεία.
2. Κατανάλωση μ.ο. κοντά στα 8,5λτ/100 χλμ μικτό κύκλο.
3. Τα σέρβις του είναι κάθε 20000 χλμ. Οι τιμές στην αντιπροσωπεία ακολουθούν τις τιμές των σέρβις καινούριων αυτοκινήτων. Προσωπικά θα τα χαρακτήριζα ακριβούτσικα. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
4. Όχι. Ωστόσο στις 140000 πρέπει να αλλάξεις ιμάντα χρονισμού και όχι περισσότερο από 160000. Γενικά είναι οκ αυτά τα χιλιόμετρα.
5. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ!!!
6. Βιβλίο σέρβις, πλήρες ιστορικό συντήρησης, ανακλήσεις, τσεκ για τρακαρίσματα.
Με το καλό...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
JimV60 έγραψε:billys έγραψε:Καλημέρα,
2) Κατανάλωση;
1. Είναι πολύ αξιόπιστο μοτέρ, δεν έχουν ακουστεί θέματα. Ωστόσο έχουν βγει δύο ανακλήσεις οι οποίες πρέπει και επιβάλλεται να γίνουν οπωσδήποτε. Δεν πληρώνεις τίποτα, καλύπτονται στην αντιπροσωπεία.
2. Κατανάλωση μ.ο. κοντά στα 8,5λτ/100 χλμ μικτό κύκλο.
3. Τα σέρβις του είναι κάθε 20000 χλμ. Οι τιμές στην αντιπροσωπεία ακολουθούν τις τιμές των σέρβις καινούριων αυτοκινήτων. Προσωπικά θα τα χαρακτήριζα ακριβούτσικα. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λύσεις.
4. Όχι. Ωστόσο στις 140000 πρέπει να αλλάξεις ιμάντα χρονισμού και όχι περισσότερο από 160000. Γενικά είναι οκ αυτά τα χιλιόμετρα.
5. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ!!!
6. Βιβλίο σέρβις, πλήρες ιστορικό συντήρησης, ανακλήσεις, τσεκ για τρακαρίσματα.
Με το καλό...
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα θεωρείς ότι 0 d2 δεν είναι αρκετός για το αυτοκίνητο; Για αστικές μετακινήσεις δεν θα πολυχρησιμοποιείται μιας και υπάρχει ένα μικρότερο με υγραέριο. Το αναφέρω για την κατανάλωση.
Επειδή από ιδιώτη δεν βρίσκω πολλά και τα περισσότερα είναι από έμπορο υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει και να είναι ευχαριστημένος ; Αν ναι, θα μπορούσε να μου στείλει σε μήνυμα;
Ευχαριστώ.
Θεωρώ ότι ο D2 είναι λίγος για το αμάξωμα αυτό όπως επίσης και ότι λόγω κάκιστης ποιότητας του ελληνικού diesel καυσίμου, αργά η γρήγορα θα έχεις θέμα με μπεκ, dpf κλπ... Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη.
Ρίξε μια ματιά και στο χθεσινό ποστ του φίλου:
viewtopic.php?f=35&t=1307
Ρίξε μια ματιά και στο χθεσινό ποστ του φίλου:
viewtopic.php?f=35&t=1307
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
billys έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα θεωρείς ότι 0 d2 δεν είναι αρκετός για το αυτοκίνητο; Για αστικές μετακινήσεις δεν θα πολυχρησιμοποιείται μιας και υπάρχει ένα μικρότερο με υγραέριο. Το αναφέρω για την κατανάλωση.
Επειδή από ιδιώτη δεν βρίσκω πολλά και τα περισσότερα είναι από έμπορο υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει και να είναι ευχαριστημένος ; Αν ναι, θα μπορούσε να μου στείλει σε μήνυμα;
Ευχαριστώ.
Οπως εγραψε και ο Jim ξεχνα το diesel για το καλο (της τσεπης) σου!
Αν δεν μπορεις να βρεις απο "χερι" επεμεινε στο βιβλιο σερβις, ποιος ειχε το αμαξι και που εκανε τα σερβις.
Δηλαδη, ηταν leasing, ηταν νοικιαρικο, τα σερβις τα εκανε αντιπροσωπεια η στην εταιρεια εκμισθωσης?
Και για να εξηγηθω, ειναι θλιβερη η παρατηρηση που εχω κανει τα τελευταια χρονια, οποτε παω στην αντιπροσωπεια τα Volvo που ειναι μεσα με βλαβες, κατα 90%, ειναι απο τις εν λογω εταιρειες, φυσικα απο κακιστη συντηρηση...
Το αμαξι ειναι πολυ καλο αλλα θελει προσοχη!
Η άποψή σας σεβαστή και εννοείται υπολογίσιμη. Κατανοητό αυτό με το diesel. Οι κινητήρες βενζίνης θέλουν αποκλειστικά 100άρα αλλιώς πιάνουν "πουρί" όπως το γνωστό κρούσμα με τους άμεσου ψεκασμού της vag;
Προσανατολίζομαι για αυτοκίνητο από ιδιώτη αλλά δύσκολο μοντέλο. Υπάρχει κάποιο μέρος εδώ στο φόρουμ για πρσφορές μελών;
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Τα χιλιόμετρα φαίνονται αν συνδεθεί με το πρόγραμμα αν είναι πραγματικά;
Προσανατολίζομαι για αυτοκίνητο από ιδιώτη αλλά δύσκολο μοντέλο. Υπάρχει κάποιο μέρος εδώ στο φόρουμ για πρσφορές μελών;
Ευχαριστώ.
Μια χαρά πάει και με 95άρα! Κανένα απολύτως θέμα δεν θα σου βγάλει. Μια φορά ανά 10 γεμίσματα αν θες βάζε μια 100άρα. Γενικά να έχεις σταθερό πρατήριο και όχι ότι να' ναι.
Στο φόρουμ μας υπάρχει ενότητα αγγελίες. Δύσκολα όμως θα βρεις κάτι εδώ. Μπες car.gr, ix.gr και mynextcar.
Ο μόνος τρόπος να φανούν τα χλμ είναι με update μέσω vida στη DIM. Δύσκολα θα σε αφήσουν να κάνεις κάτι τέτοιο όμως... Να επιμείνεις σε βιβλίο σέρβις κ όχι παραποιημένο!
Στο φόρουμ μας υπάρχει ενότητα αγγελίες. Δύσκολα όμως θα βρεις κάτι εδώ. Μπες car.gr, ix.gr και mynextcar.
Ο μόνος τρόπος να φανούν τα χλμ είναι με update μέσω vida στη DIM. Δύσκολα θα σε αφήσουν να κάνεις κάτι τέτοιο όμως... Να επιμείνεις σε βιβλίο σέρβις κ όχι παραποιημένο!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
billys έγραψε:Η άποψή σας σεβαστή και εννοείται υπολογίσιμη. Κατανοητό αυτό με το diesel. Οι κινητήρες βενζίνης θέλουν αποκλειστικά 100άρα αλλιώς πιάνουν "πουρί" όπως το γνωστό κρούσμα με τους άμεσου ψεκασμού της vag;
Ευχαριστώ.
Έχεις π.μ.
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
Αυτο που γράφεται με την 95 αρα και την 100αρα βενζινη δεν ισχύει. Αν το αυτοκινητο δεν εχει "προδιαγραφες" για 100 οκτανια πιο πιθανο ειναι να κανεις ζημια σε βάθος χρόνου παρά να κρατησεις "καθαρο" τον κινητηρα. Βενζινη μονο οτι αναγραφει ο κατασκευαστής.
Ζούμε το σήμερα γνωρίζοντας πως αύριο έχει μπάμιες
Σελίδα 321 του manual:
Για καθημερινή οδήγηση προτείνεται βενζίνη 95 οκτανίων. Για μέγιστες επιδόσεις βενζίνη 98 οκτανίων.
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο οδηγείται σε συνθήκες +38 βαθμών κελσίου συστήνεται χρήση βενζίνης με ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ.
Από αυτό συμπεραίνεις πως η 100άρα δεν συστήνεται για το αμάξι ή θα δημιουργήσει προβλήματα; Ούτε καν...
Για καθημερινή οδήγηση προτείνεται βενζίνη 95 οκτανίων. Για μέγιστες επιδόσεις βενζίνη 98 οκτανίων.
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο οδηγείται σε συνθήκες +38 βαθμών κελσίου συστήνεται χρήση βενζίνης με ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ.
Από αυτό συμπεραίνεις πως η 100άρα δεν συστήνεται για το αμάξι ή θα δημιουργήσει προβλήματα; Ούτε καν...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Επειδή αυτή η αναζήτηση ξεκίνησε από δική μου ερώτηση να αναφέρω ότι δεν ήξερα την προδιαγραφή του κινητήρα για καύσιμο και σαν πρώην κάτοχος ενός tfsi δεν θέλω να ξαναμπλέξω με 100άρες και καθαρισμούς.
Εξού και η ερώτηση αν πρέπει για 100άρα.
Ευχαριστώ.
Εξού και η ερώτηση αν πρέπει για 100άρα.
Ευχαριστώ.
Η 100άρα ΔΕΝ προκαλεί ΚΑΜΙΑ φθορά τον κινητήρα, εκεί εστιάζω για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ανέβασε αν θες λινκ με αγγελίες που έχεις βρει για να σου πούμε γνώμες.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Κάποιες από τις αγγελίες που ανέβασες αφορούν το V60. Σε ενδιαφέρει και το V ή μόνο το S; Επίσης αυτόματο/χειροκίνητο ή δεν παίζει ρόλο ούτε αυτό;
Γενικά να πας σε έκδοση momentum ή summum με προτίμηση στη δεύτερη φυσικα. Το άσπρο rdesign V60 είναι εντελώς γυμνό. Ούτε bluetooth ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος, τελείως άδειο...
Πιο μετά θα σου πω και για τα υπόλοιπα.
Γενικά να πας σε έκδοση momentum ή summum με προτίμηση στη δεύτερη φυσικα. Το άσπρο rdesign V60 είναι εντελώς γυμνό. Ούτε bluetooth ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος, τελείως άδειο...
Πιο μετά θα σου πω και για τα υπόλοιπα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Το ένα το v60 το έβαλα επειδή είναι ιδιώτη.Το rdesign απλά σαν ομορφιά.
Δεν έχω θέμα για κιβώτιο.Εκτός αν βγάζουν ζημιά τα αυτόματα.
Ευχαριστώ
Υγ. 1. Η 2η, 3η και 4η μου αρέσουν αν περιπτώσεις. Αν και το άσπρο με προβληματίζει με τα 138κ χλμ Αλλά είναι του 14.
2. Να ανοίξω καινούργιο θέμα για τις απορίες μου για να μην χαλάσω το παρόν;
Δεν έχω θέμα για κιβώτιο.Εκτός αν βγάζουν ζημιά τα αυτόματα.
Ευχαριστώ
Υγ. 1. Η 2η, 3η και 4η μου αρέσουν αν περιπτώσεις. Αν και το άσπρο με προβληματίζει με τα 138κ χλμ Αλλά είναι του 14.
2. Να ανοίξω καινούργιο θέμα για τις απορίες μου για να μην χαλάσω το παρόν;
καλησπέρα έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα τελικά βρήκες κάτι κ το έφτιαξες?giorgosm έγραψε:Mοιάζει με το πρόβλημα του φίλου αλλά δεν έχω παρατηρήσει το στροφόμετρο στο ρελαντί.
Θα το κάνω και θα επανέλθω.
Και διάφορα καθαριστικά ναι μεν βελτιώνουν προσωρινά το πρόβλημα αλλά δεν το λύνουν. Το ενοχλητικό δεν είναι στο ρελαντί αλλά όταν το αμάξι σε χαμηλές ταχύτητες κλωτσάει έντονα ιδίως τα πρωινά και πρέπει να μαρσάρω έντονα για να μη κουνιώμαστε.
Θα δοκιμάσω και εγώ να πάω σε ένα BOSCH DIESEL SERVICE να μου πουν την γνώμη τους. Εχω διαβάσει και κάποια ποστ που λένε ότι βάζουν ένα δυο λίτρα βενζίνης ανά γέμισμα.
Για το start and stop όντως δε με νοιάζει σχεδόν πλέον.
Την παροχή 12v την χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακά για gps, κινητό κλπ.
Να είσαι καλά.
-
- T2
Re: S60 2012 D4
Καλησπέρα σας
Είμαι κάτοχος volvo s60 d4 εδώ και δύο βδομάδες μόλις χτες που μπήκαν στα πίσω καθησματα συνοδηγοι συνηδητοποιησαμε πως από μέσα δεν ανοίγουν οι πίσω πόρτες αντιθέτως από έξω ανοίγουν !!! Έχω κάποια λάθος ρύθμιση?? Το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακό συναγερμό..
Είμαι κάτοχος volvo s60 d4 εδώ και δύο βδομάδες μόλις χτες που μπήκαν στα πίσω καθησματα συνοδηγοι συνηδητοποιησαμε πως από μέσα δεν ανοίγουν οι πίσω πόρτες αντιθέτως από έξω ανοίγουν !!! Έχω κάποια λάθος ρύθμιση?? Το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακό συναγερμό..
Stefanos2110 έγραψε:Καλησπέρα σας
Μάλλον έχει παιδικές ασφάλειες στο on. Με το αποσπώμενο κλειδί του αυτοκινήτου και ανοιχτή πόρτα γύρισέ την στο off για να κλείσει. Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμβουλέψου το manual.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλησπερα στο φορουμ.Ειμαι κατοχος ενος S60 2011 Drive κ ηρθε η ωρα για την δευτερη αλλαγη ελαστικων.Η διασταση που φοραω ειναι 235/45r17 97W.Η πρωτη μου επιλογη πριν 2 χρονια ηταν τα Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 και δεν εμεινα ευχαριστημενος καθωτι τα ελαστικα παρουσιασαν καποιο προβλημα στην 2ετια.Εσκασαν μεσα στο αυλακι...αστοχια υλικου ισως,τελος παντων.Οποτε εχω μπει σε αναζητηση νεου ελαστικου.Το θεμα ειναι αν μπορει να μου προτεινει καποιος αλλος καποιο αλλο ελλαστικο απο προσωπικη εμπειρια σε αυτες τις διαστασεις.Ευχαριστω
S60 Drive MY2011
S 60 2011 T 2.0 Για καλοκαιρινά λάστιχα έβαλα τα vredestein ultra satin 235/45/18 μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.
Σε επαρχιακό δρόμο και Εγνατία. Καλά κρατήματα σε στροφές και σε μεγάλες ταχύτητες.
Σε επαρχιακό δρόμο και Εγνατία. Καλά κρατήματα σε στροφές και σε μεγάλες ταχύτητες.
S60 2.0T MY11, Summum,
VolvoZeus έγραψε:Για τι χρηση μιλαμε?
Για χρήση κυρίως στην Εγνατία κ ταχύτητες 140-160Χλμ. Διανύω περίπου 10000-15000 το χρόνο.Εχω στο μυαλό μου αν είναι εφικτό το λάστιχο να με πάει μια τετραετία καθωτι το αμάξι φυλάσσεται σε πιλοτή κ τα λάστιχα δεν τα βλέπει ο ήλιος την διάρκεια της ημέρας ώστε να ξεραθούν.
S60 Drive MY2011
tolis65 έγραψε:S 60 2011 T 2.0 Για καλοκαιρινά λάστιχα έβαλα τα vredestein ultra satin 235/45/18 μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ
S60 Drive MY2011
- Michael054
- T2
Stefanos2110 έγραψε:Καλησπέρα σας
Λογικά έχεις ενεργοποιήσει το child lock
https://www.manualslib.com/manual/53381 ... ml?page=66
V60 D4 Auto R-Design
-
- T2
babistsol έγραψε:tolis65 έγραψε:S 60 2011 T 2.0 Για καλοκαιρινά λάστιχα έβαλα τα vredestein ultra satin 235/45/18 μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ
σε Τ4 την πρώτη φορά που τ άλλαξα έβαλα Primacy 3 και την δεύτερα φορά Primacy 4. Κορυφαίο ελαστικό σε ταξίδια που το χρησιμοποιώ ειδικά σε βρεγμένο το αυτοκίνητο είναι τραίνο ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.
S40 1.6 Summum 208k
S60 T4
S60 T4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες