Καλημερα σας
Εχω στην κατοχη μου το xc90 t6 r-design polestar εδς και 5 μηνες αντιμετςπιζς θεμα με το αιρ κοντισιον χανει το φρεον.
Η βελμαρ μου λεει οτι δεν μπορει να βρει τιν διαρροη και μου εωαλβε μια φορα φρεον για να το παρακολουθηση χρεωνοντας με 300 ευρω.
Προχτες το αυτοκινητο παλι εβγαζε ζεστο αερα και μιλωντασ παλι με την βελμαρ μου ειπαν οτι πρεπει παλι να το δουν γιατι δεν βρισκουν την διαρροη και αν δεν καταφερουν μου ειπαν ενα κοστολογιο 2000ευρω και βλεπουμε.
Εχει καποιοσ καποιοα αποψη επι του θεματος η καμια συβουλη
XC 90II T6 R DESIGN POLESTAR
Re: XC 90II T6 R DESIGN POLESTAR
Αυτοί είναι τρελοί ρε .
τι να πω.Αυτοι ειπαν οτι και καλα πρεπει να λυσοθν ολη την κονσολα για να τσεκαρουν και οταν ρωτουσα τι να τσεκαρουν δεν εδιναν καμια απαντηση.
Maverick έγραψε:τι να πω.Αυτοι ειπαν οτι και καλα πρεπει να λυσοθν ολη την κονσολα για να τσεκαρουν και οταν ρωτουσα τι να τσεκαρουν δεν εδιναν καμια απαντηση.
Πολλοί φοβάμαι οτι μπορεί να έχουν...
Δλδ, σου έβαλαν μαζι με το φρεον φωσφοριζουσα "μπογιά".
Αυτη με ειδικα γυαλιά, συνήθως πορτοκαλι, και ειδικό φακό, ελέγχουν ολο το κύκλωμα στον χώρο του κινητήρα.
Αν δεν φάνηκε τίποτα ετσι, πολύ φοβάμαι οτι η διαρροή είναι εσωτερική...
Δλδ μεσα στο ταμπλό...
Αρα για να δούν που είναι η διαρροή πρέπει να βγάλουν το ταμπλό...
Ρωτα και σε ένα συνεργείο έξω τι γίνεται.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Σε ευχαριστω πολυ Θανο.
Να σου πω την αληθεια δεν εμπιστευομαι οτι εκαναν αυτη την διαδικασια γιατι κατευθειαν ειπαν οτι πρεπει να βγει το ταμπλο αλλα σιγουρα θα κοιταξω και σε συνεργειο εκτος
Να σου πω την αληθεια δεν εμπιστευομαι οτι εκαναν αυτη την διαδικασια γιατι κατευθειαν ειπαν οτι πρεπει να βγει το ταμπλο αλλα σιγουρα θα κοιταξω και σε συνεργειο εκτος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες