Καλησπέρα σας,
Μόλις παρέλαβα (07//06/2022) καινούριο XC40 T3 AUTO INSCRIPTION σε denim blue. Το αυτοκίνητο ήταν δίκη μου παραγγελία που αν και είναι εξαιρετικό, είμαι αρκετά απογοητευμένος καθώς η VOLVO έχει υποβαθμίσει αισθητικά πολύ την συγκεκριμένη έκδοση.
Συγκεκριμένα, σχετικά με τις εικόνες που έβλεπα μέχρι τον Οκτοβριο 2021 όταν κι έκανα την παραγγελία, το αυτοκίνητο δεν θυμίζει πουθενά ότι είναι INSCRIPTION. Δεν το γράφει ούτε στις πίσω κολώνες, ούτε στα μπροστινά προσκέφαλα, ούτε στα μεταλλικά μαρσπιέ στις πόρτες, όπως το έγραφε στα προηγούμενα μοντέλα.
Συνεπώς το αυτοκίνητο τώρα, μοιάζει πιο πολύ σαν ένα XC40 ULTIMATE BRIGHT, αλλά με τα προηγούμενα φώτα μπροστά. Γενικά το πρόβλημα είναι ότι η έκδοση inscription σε σχέση με την Momentum είχε 7,000-8000 € διαφορά (αν θυμάμαι καλά και ο μόνος λόγος που την διάλεξα ήταν για να το δηλώνει. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να την επιλέξω. Θα μπορούσα να πάρω ένα momentum και να του βάλω ένα σωρό extra που ουτος η άλλος του έβαλα.
Θέλω λοιπόν να βρω αντίστοιχα κομμάτια από πιο παλιά μοντέλα XC40 inscription ώστε να αντικαταστήσω στο δικό μου, έστω και με επιπλέον κόστος.
Αν κάποιος ξέρει να με κατευθύνει η προτίθεται να μου πουλήσει τα δικά του (αν δεν τον ενδιαφέρει να γράφει inscription) και να πάρει ανταλλαγή τα αντοιστοιχα, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected]. Είμαι διατεθειμένος να συζητήσω τιμή για σοβαρές προτασεις.
Ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρης.
VOLVO XC40 INSCRIPTION MY2022
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες