Γνωμες για το V60 plug in Hybrid

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
GMagalios
T2

Γνωμες για το V60 plug in Hybrid

Δημοσίευσηαπό GMagalios » 27 Μάιος 2022, 08:45

Καλημερα
Ευχαριστω για την αποδοχη στο φορουμ!
Οδηγω σημερα ενα xc60 D5 του 2018.
Το αυτοκινητο ειναι σε εταιρικη μισθωση και τελος του χρονου ληγει και δε θα ανανεωθει.
Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το v60 plug in hybrid καθοτι χρειαζομαι ενα αυτοκινητο αξιοπιστο με χωρους και την ασφαλεια της Βολβο.
Συγκρινομενο με το xc60 plug in ειναι τουλαχιστον 15.000 Ευρω φθηνοτερο και εχει τα ιδια καλουδια απο πλευρας στανταρ εξοπλισμου.
Βεβαια αλλη φιλοσοφια.
Ποια ειναι η γνωμη σας για το αυτοκινητο αυτο; Εχει κανεις εμπειρια.
Το δε τραγικο ειναι οτι το μοντελο αυτο δεν υπαρχει σε καμμια εκθεση της βολβο λογω της τεραστιας ελλειψης αυτοκινητων διεθνως για να το δω να κανω τεστ drive κλπ.

KateNikolaou
T2

Re: Γνωμες για το V60 plug in Hybrid

Δημοσίευσηαπό KateNikolaou » 27 Μάιος 2022, 10:08

Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με οποιοδήποτε υβριδικό όχημα, είναι πλέον το μέλλον.

Η μόνη μου ένσταση είναι η έλλειψη του συγκεκριμένου οχήματος, μη τυχόν συμβεί κάτι και δε βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά ή οτιδήποτε. Τα λέω χωρίς να είμαι γνώστης. Πάντως θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή, ψάξε πάντως και κάποιο άλλο μοντέλο, προτού καταλήξεις

GMagalios
T2

Δημοσίευσηαπό GMagalios » 28 Μάιος 2022, 19:21

Ευχαριστω για την απαντηση.
Το θεμα με τα ανταλλακτικα δε με απασχολει
Ο κινητηρας του και το συστημα κινησης που χρησιμοποιει ειναι πανομοιο με πολλα αλλα μοντελα
Εχει τον B6 με AWD σε υβριδικο plug in που μπορεις να τον βρεις και σε αλλα μοντελλα οποτε λογικα ανταλλακτικα θα εχει.
Το θεμα ειναι επειδη οδηγω χρονια SUV (ειχα 4 χρονια το xc60 το προηγουμενο και τωρα αλλα 4 το xc60 το καινουριο με ντηζελ D5) αν η νεα φιλοσοφια του χαμηλοτερου οχηματος θα μου αρεσει.
Και δυστυχως δεν το εχει καμμια εκθεση για να το δω ζωντανα και να κανω ενα τεστ drive.
Και σε σχεση με το αντιστοιχο μοντελλο xc60 εχει 15.000 ευρω φθηνοτερα με τον ιδιο εξοπλισμο και απ οτι φαινεται καλυτερους χωρους.
Θα ειναι ομως χαμηλοτερο και φυσικα με πολυ χειροτερες δυνατοτητες σε χωματοδρομους.
Και βεβαια δεν ξερω αν οι βενζινοκινητηρες της Βολβο ειναι το ιδιο αξιοπιστοι και αποδοτικοι με τους D5. Διοτι η Βολβο στα Ντηζελ ειναι που υπερεχει κυριως και ειναι ασυναγωνιστη.

KateNikolaou
T2

Δημοσίευσηαπό KateNikolaou » 30 Μάιος 2022, 09:59

Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Εδώ όμως πας για αγορά αμαξιού που θα το έχεις χρόνια και αν δε μπορείς να το δεις από κοντά ή να το τεστάρεις είναι λίγο ένα θέμα. Δεν ξέρω, πάρε κι από αλλού γνώμες κλπ. Απλά ένα κινητό παίρνουμε και το ψάχνουμε, φαντάσου ένα αμάξι.

Αν και η Volvo είναι τέρας πλέον και έχει βγάλει αυτοκινητάρες, μακάρι να είχα το badget να πάρω κι εγώ αυτής της εταιρείας.

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες