Καλημέρα σε όλους ευχαριστώ τους διαχειριστές για την αποδοχή.
Είμαι δυνητικός αγοραστής ενός volvo s60 (d2, >150χιλ. χλμ, 2015). Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θα ήθελα να μάθω αν θα πρέπει να περιμένω κανένα "βαρύ" σερβις, κυρίως λόγω χλμ. Δεν αναφέρομαι σε λάστιχα/φρένα κτλ, αυτά είναι αναλώσιμα και τα αλλάζω στην ώρα τους χωρίς κουβέντα. Εναλλακτικά, μπορώ να βρω από κάπου τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης ανάλογα με τα ετη/χλμ; Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Κάθε βοήθεια δεκτή, εύχομαι να μη σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας.
Αγορά μεταχειρισμένου s60
Re: Αγορά μεταχειρισμένου s60
Καλος ηρθες στο club και ελπιζουμε να μεινεις μονιμα!!!
Αν εχει τον νεο 1.5lt δεν θα εχεις προβληματα.
Αν εχει τον ποιο παλιο 1,6lt μαλλον οτι ηταν να παθει (φλαντζα κεφαλης) το εχει ηδη βγαλει...
Αν και δεν ειναι και 100% σιγουρο.
Αν εχει τον νεο 1.5lt δεν θα εχεις προβληματα.
Αν εχει τον ποιο παλιο 1,6lt μαλλον οτι ηταν να παθει (φλαντζα κεφαλης) το εχει ηδη βγαλει...
Αν και δεν ειναι και 100% σιγουρο.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το αυτοκίνητο είναι 2016, από οτι ξέρω είναι ο D2, 1.6, 115 ps. Μόλις βρήκα ένα παλιότερο thread με αναφορές για αυτή τη βλάβη. Μου δημιουργήθηκαν 2-3 απορίες:
1. Μπορώ να διαπιστώσω από την άδεια ποιος είναι ο κινητήρας
2. Ο 1.5 της ford είναι απροβλημάτιστος τουλάχιστον όσον αφορά φλάντζα;
3. Αν υποθέσω ότι υπήρξε βλάβη και επισκευάστηκε, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάλι σωστά;
ευχαριστώ και πάλι.
3. Αν υποθέσω ότι υπήρξε βλάβη και επισκευάστηκε, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάλι σωστά;
ευχαριστώ και πάλι.
-
- D2
amavidis έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το αυτοκίνητο είναι 2016, από οτι ξέρω είναι ο D2, 1.6, 115 ps. Μόλις βρήκα ένα παλιότερο thread με αναφορές για αυτή τη βλάβη. Μου δημιουργήθηκαν 2-3 απορίες:
ευχαριστώ και πάλι.
Δυστιχως ο D2 1.6 (προερχεται απο την PSA) παρουσιαζει το προβλημα με την φλαντα κεφαλης . Aπο το 2016 ο D2 ειναι 2000cc και ο κινητηρας ειναι απο της VOLVO (VEA). Δεν εχω διαβασει σε καποιον να εχει παρουσιαστει 2 φορες το ιδιο θεμα αλλα πρεπει να εχει ξεπερασει τα 180.000km...
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες