V40 Cross Country Αγορά Βοήθεια

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
Nanosoldering
T2

V40 Cross Country Αγορά Βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Nanosoldering » 23 Νοέμ 2020, 23:31

Καλησπερα κ απο εμενα . Θελω λιγο βοηθεια για να κανω την σωστη αγορα του V40 CROSS COUNTRY . Ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα κ τα δυο livestyle απλα το ενα ειναι απο στελεχος εταιριας με 55000 d2 leasing και το αλλο ειναι τ3 απο ιδιωτη με 31000 χλμ συνεχως σε ενα γκαραζ φυλαγμενο μονιμα . Λοιπον το θεμα μου ειναι οτι το d2 στην volvo που ρωτησα δεν μπορουν να μου πουν ιστορικο λογο προσωπικων δεδομενων αρα θα πρεπει λεει πρωτα να το αγορασω κ μετα να μου πουν , τι φαση ? Ολα του τα σερβις ειναι στην autotechnica . Το δευτερο τωρα το εχει φιλος κ ξερουμε ακριβως τα παντα του κ ειναι σαν καινουριο αλλα ακουω οτι το τ3 καιει υπερβολικα , εχει κανεις σας εικονα ? Και τα δυο ειναι αυτοματα , οποιος θελει ας πει την γνωμη του κ να με βγαλει απο το αδιεξοδο .Αν καποιος μπορει να βοηθησει με τον αριθμο πλαισιου κ το ιστορικο τον εχω διαθεσιμο . Ευχαριστω

haralabosg
D2

Re: V40 Cross Country Αγορά Βοήθεια

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 24 Νοέμ 2020, 16:28

Nanosoldering έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα . Θελω λιγο βοηθεια για να κανω την σωστη αγορα του V40 CROSS COUNTRY . Ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα κ τα δυο livestyle απλα το ενα ειναι απο στελεχος εταιριας με 55000 d2 leasing και το αλλο ειναι τ3 απο ιδιωτη με 31000 χλμ συνεχως σε ενα γκαραζ φυλαγμενο μονιμα . Λοιπον το θεμα μου ειναι οτι το d2 στην volvo που ρωτησα δεν μπορουν να μου πουν ιστορικο λογο προσωπικων δεδομενων αρα θα πρεπει λεει πρωτα να το αγορασω κ μετα να μου πουν , τι φαση ? Ολα του τα σερβις ειναι στην autotechnica . Το δευτερο τωρα το εχει φιλος κ ξερουμε ακριβως τα παντα του κ ειναι σαν καινουριο αλλα ακουω οτι το τ3 καιει υπερβολικα , εχει κανεις σας εικονα ? Και τα δυο ειναι αυτοματα , οποιος θελει ας πει την γνωμη του κ να με βγαλει απο το αδιεξοδο .Αν καποιος μπορει να βοηθησει με τον αριθμο πλαισιου κ το ιστορικο τον εχω διαθεσιμο . Ευχαριστω

Σε γενικες γραμμες ισχυουν τα παραπάνω . Με το Τ3 θα εισαι περιπου στα 8-8.5lt εφοσον κινεισαι στην πολη. Το D2 με τον κινητηρα της PSA παρουσιαζει το πλεον γνωστο προβλημα με την φλατζα κεφαλης (στα 80.000-100.000Km) με τιμη επισκευης ~1000€ . Επισης λαβε υποψη οτι τα leasing γνωριζοντας οτι θα δωθουν πισω , δεν τα πολυ-προσεχουν οι ιδιοκτητες τους.... :whatever Εαν δεν σε πειραζει η κατανάλωση (δεν κανεις και παρα πολλα χιλιομετρα) θα σου προτεινα το Τ3..
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18

Nanosoldering
T2

Δημοσίευσηαπό Nanosoldering » 25 Νοέμ 2020, 00:33

Σε εύχαριστω πολύ , βασικά κ εγώ κλείνω προς το Τ3 αλλά δεν είναι κ άσχημο να μην έχεις καθόλου καύσιμο , βέβαια χάνεις σε επιδόσεις . Έχω ερωτευτεί κ τα δυο η αλήθεια κ είμαι ζαλισμένος . Αν μπορούσα να μάθω το ιστορικό του d2 θα ήταν θαύμα ώστε να βρω πάτημα να το αποκλείσω .

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 25 Νοέμ 2020, 14:55

Nanosoldering έγραψε:Σε εύχαριστω πολύ , βασικά κ εγώ κλείνω προς το Τ3 αλλά δεν είναι κ άσχημο να μην έχεις καθόλου καύσιμο , βέβαια χάνεις σε επιδόσεις . Έχω ερωτευτεί κ τα δυο η αλήθεια κ είμαι ζαλισμένος . Αν μπορούσα να μάθω το ιστορικό του d2 θα ήταν θαύμα ώστε να βρω πάτημα να το αποκλείσω .

Με τον αριθμο κυκλοφοριας του D2 ρωτα τον ασφαλιστη σου εαν υπαρχει κατεγεγραμενο γεγονος με αυτη την πινακιδα.... Το βιβλιαρακι του service δεν το είδες εσυ...?
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες