Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους!
Υπαρχει καποιος τριτεκνος/πολυτεκνος που να εχει το XC60 για να μου πει αν μπορουν να μπουν 3 καθισματακια 9-18kg ή 9-36kg στο πισω καθισμα; Προφανως δεν υπαρχει isofix στην μεσαια θεση και για να χωρεσουν ισως να μην πρεπει να μπουν κ με isofix ουτε τα αλλα 2.
Οποιος εχει εμπειρια ας με φωτισει λιγο!
Ευχαριστω!
XC60 & τριτεκνοι-πολυτεκνοι
Re: XC60 & τριτεκνοι-πολυτεκνοι
Καλημερα!
Μεχρι να σου απαντησουν οι ποιο ειδικοι, ριξε μια ματια στο βιβλιο του αυτοκινητου.
Λεει μεσα που και ποσα καθισματα περνει.
Μπορεις να ρωτησεις και σε μια αντιπροσωπεια.
Μεχρι να σου απαντησουν οι ποιο ειδικοι, ριξε μια ματια στο βιβλιο του αυτοκινητου.
Λεει μεσα που και ποσα καθισματα περνει.
Μπορεις να ρωτησεις και σε μια αντιπροσωπεια.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Καλημερα! Το manual δεν λεει αν μπορουν να μπουν ταυτοχρονα 3 καθισματακια πισω, απλα λεει τις θεσεις (μπροστινη συνοδηγου, πισω εξωτερικες, πισω μεσαια) και τι ειδους καθισματακι κανει για την καθεμια.
Σε αντιπροσωπεια που πηγα μου ειπαν οτι δεν μπαινουν σιγουρα 3 isofix πισω, πραγμα που ηξερα ηδη καθως μονο οι εξωτερικες πισω θεσεις εχουν isofix. Μου ειπαν επισης οτι δεν ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι χωρανε 3 καθισματακια αλλα αν εχω τα καθισματακια ευχαριστως να τα παω και να τα δοκιμασω. Επειδη εγω ομως δεν εχω ηδη τα καθισματα, δεν με βοηθησε και πολυ αυτο.
Σε αντιπροσωπεια που πηγα μου ειπαν οτι δεν μπαινουν σιγουρα 3 isofix πισω, πραγμα που ηξερα ηδη καθως μονο οι εξωτερικες πισω θεσεις εχουν isofix. Μου ειπαν επισης οτι δεν ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι χωρανε 3 καθισματακια αλλα αν εχω τα καθισματακια ευχαριστως να τα παω και να τα δοκιμασω. Επειδη εγω ομως δεν εχω ηδη τα καθισματα, δεν με βοηθησε και πολυ αυτο.
Καλησπέρα,
Επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα ως τρίτεκνος για πολλά αυτοκίνητα, (αν δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο μικρό καθισματάκι) δυστυχώς σε πολύ ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν να μπουν τρία, ακόμα και για αυτά χωρίς πλάτη.
Στα καινούργια πιστεύω σε κανένα δεν χωρούν και ας είναι κατηγορίας και ΧC90.
Τι να πω τα έχουν μικρύνει πολύ στο πλάτος εσωτερικά.
Επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα ως τρίτεκνος για πολλά αυτοκίνητα, (αν δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο μικρό καθισματάκι) δυστυχώς σε πολύ ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν να μπουν τρία, ακόμα και για αυτά χωρίς πλάτη.
Στα καινούργια πιστεύω σε κανένα δεν χωρούν και ας είναι κατηγορίας και ΧC90.
Τι να πω τα έχουν μικρύνει πολύ στο πλάτος εσωτερικά.
V40 CC D2 Ocean Race
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες