XC60
Re: XC60
Εδώ να κάνω μια παρέμβαση. Το χρώμα, το λεγόμενο και ''υπουργί'' ή ''βουλευτί'', είναι το μπλε σκούρο. Όλα κι όλα. 300 βουλευτές αυτοί ξέρουν...Eιδικά η Mercedes W124 σε μπλε σκούρο χρώμα ήταν το ''απόλυτο υπουργικό μηχάνημα οδήγησης'' παραφράζοντας το σλόγκαν της BMW.
Στα μείον του μαύρου να προσθέσω ότι γρατζουνίζεται εύκολα ακόμα και από κλαδιά, για να μην αναφέρω χαράγματα από κλειδιά...
Στα μείον του μαύρου να προσθέσω ότι γρατζουνίζεται εύκολα ακόμα και από κλαδιά, για να μην αναφέρω χαράγματα από κλειδιά...
Volvo S60 T3 MY2012
Thanosgr έγραψε:mco έγραψε:Μειονέκτημα το χρώμα?
ΝΑΙ
Ουτε πολιτικος ειμαι, ουτε "μαφιοζος - ανθρωπος της νυχτας" ουτε γραφειο τελετων εχω![]()
Και φυσικα το κυριοτερο δεν προκειται ποτε να το δεις καθαρο και γυαλισμενο και την αλλη μερα...
Απ'την αλλη βεβαια περι ορεξεως ...
Γουστα ειναι αυτα!
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προς τι αυτός ο στενόμυαλος τρόπος σκέψης; Όποιος έχει μαύρο αυτοκίνητο πρέπει να είναι κάτι από αυτά; Ή, αντίστροφα, μόνο όποιος είναι κάτι από αυτά πρέπει να έχει μαύρο αυτοκίνητο; Οι "κοινοί θνητοί" (λέμε τώρα) δεν πρέπει να έχουν; Ή, μήπως, όσοι έχουν, απαγορεύεται να είναι "κοινοί θνητοί"; Πολύ "παρωπίδες" μου φαίνεται αυτό... Προσωπικά εγώ έχω σκούρο μπλε (caspian blue), αλλά ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό ούτε σαν σκέψη, ότι αυτό είναι το "υπουργικό" χρώμα, όπως ανεφέρθη.
Και πάλι συγγνώμη για την παρέμβαση, και πάντα καλοπροαίρετα και φιλικά.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
panos89 έγραψε:
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προς τι αυτός ο στενόμυαλος τρόπος σκέψης; Όποιος έχει μαύρο αυτοκίνητο πρέπει να είναι κάτι από αυτά; Ή, αντίστροφα, μόνο όποιος είναι κάτι από αυτά πρέπει να έχει μαύρο αυτοκίνητο; Οι "κοινοί θνητοί" (λέμε τώρα) δεν πρέπει να έχουν; Ή, μήπως, όσοι έχουν, απαγορεύεται να είναι "κοινοί θνητοί"; Πολύ "παρωπίδες" μου φαίνεται αυτό... Προσωπικά εγώ έχω σκούρο μπλε (caspian blue), αλλά ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό ούτε σαν σκέψη, ότι αυτό είναι το "υπουργικό" χρώμα, όπως ανεφέρθη.
Πες τα φίλε !
Thanosgr έγραψε:Θα πρεπει οι Σουηδοι να κανουν ενα συστημα με remote control οπως εχουν για ξεπαγωμα αλλα για ψυξη!
Εχουν μέσω smartphone! Οπως και το CZIP ή κάπως έτσι που ανανεώνει πλήρως τον αέρα στη καμπίνα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
panos89 έγραψε:Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά προς τι αυτός ο στενόμυαλος τρόπος σκέψης; Όποιος έχει μαύρο αυτοκίνητο πρέπει να είναι κάτι από αυτά; Ή, αντίστροφα, μόνο όποιος είναι κάτι από αυτά πρέπει να έχει μαύρο αυτοκίνητο; Οι "κοινοί θνητοί" (λέμε τώρα) δεν πρέπει να έχουν; Ή, μήπως, όσοι έχουν, απαγορεύεται να είναι "κοινοί θνητοί"; Πολύ "παρωπίδες" μου φαίνεται αυτό... Προσωπικά εγώ έχω σκούρο μπλε (caspian blue), αλλά ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό ούτε σαν σκέψη, ότι αυτό είναι το "υπουργικό" χρώμα, όπως ανεφέρθη.
Πλακα κανουμε !
Μιλησα για προσωπικα γουστα.
Ειχα μαυρο (κατα λαθος
![chair :chair](./images/smilies/nas_chair.gif)
![swear :swear](./images/smilies/nas_swear.gif)
![whatever :whatever](./images/smilies/nas_whatever.gif)
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
VolvoZeus έγραψε:Thanosgr έγραψε:Θα πρεπει οι Σουηδοι να κανουν ενα συστημα με remote control οπως εχουν για ξεπαγωμα αλλα για ψυξη!
Εχουν μέσω smartphone! Οπως και το CZIP ή κάπως έτσι που ανανεώνει πλήρως τον αέρα στη καμπίνα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
Οποτε προβλημα ουδεν!
Να σε δω να μπαινεις μεσα με βερμουδα - μαγιο μετα...
Thanosgr, δεν ξαναπαίρνεις μαύρο λόγω της θερμότητας το καλοκαίρι να υποθέσω;
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
panos89 έγραψε:Thanosgr, δεν ξαναπαίρνεις μαύρο λόγω της θερμότητας το καλοκαίρι να υποθέσω;
Οχι.
Επειδη εχω την
Μπορει να το εχω μεσα στην "μπιχλα" για κανα 2μηνο, αλλα αν δεν ειναι ο καιρος καλος (και για τις επομενες 2-3 μερες) δεν ασχολουμε.
Αν το πιασω ομως (
![doh :doh](./images/smilies/nas_doh.gif)
Αν ειναι ολικο ολη μερα...
![dizzy :dizzy](./images/smilies/nas_dizzy.gif)
Ολοι το ιδιο αναρωτιουνται.
Θελω να ειναι καθαρο ακομα και εκει που δεν το βλεπει ή πιανει κανεις...
Ειμαι ικανος να ξηλωσω κομματια για να καθαρισω απο μεσα
Θελω να ειναι καθαρο ακομα και εκει που δεν το βλεπει ή πιανει κανεις...
![q :q](./images/smilies/nas_question.gif)
Ειμαι ικανος να ξηλωσω κομματια για να καθαρισω απο μεσα
Καλησπερα.Ειμαστε στην αναζητηση μεταχειρισμενου suv μεχρι 2000 κ.ε με αυτοματο κιβωτιο.Το XC 60 2,0T powershift δειχνει πολυ καλο.Υπαρχουν 4-5 του 2011 ελληνικα με πληρες ιστορικο και σε αριστη κατασταση.Μου κανει εντυπωση που τα FWD εχουν ιδιες σχεδον τιμες με τα 4χ4.Η χρηση που το θελουμε θα ειναι ασφαλτινη αντε και καποιο καλος χωματοδρομος.Θα ηθελα την γνωμη σας ποιο απο τα δυο να προτιμησουμε και την βοηθεια σας στο τι πρεπει να προσεξουμε.Ευχαριστω.Δημητρης.
tacos έγραψε:Καλησπερα.Ειμαστε στην αναζητηση μεταχειρισμενου suv μεχρι 2000 κ.ε με αυτοματο κιβωτιο.Το XC 60 2,0T powershift δειχνει πολυ καλο.Υπαρχουν 4-5 του 2011 ελληνικα με πληρες ιστορικο και σε αριστη κατασταση.Μου κανει εντυπωση που τα FWD εχουν ιδιες σχεδον τιμες με τα 4χ4.Η χρηση που το θελουμε θα ειναι ασφαλτινη αντε και καποιο καλος χωματοδρομος.Θα ηθελα την γνωμη σας ποιο απο τα δυο να προτιμησουμε και την βοηθεια σας στο τι πρεπει να προσεξουμε.Ευχαριστω.Δημητρης.
Καταρχήν καλώς ήρθες !
Θα πρότεινα FWD πιο πολύ για οικονομία καυσίμου.
tacos έγραψε:Εχω εντοπισει τρια XC60 2,0T δυο σε εμπορους και ενα σε ιδιωτη που το γραφουν ξεκαθαρα 4χ4 ,μπερδευτηκα τωρα θα παω να τα δω απο κοντα.Ευχαριστω παντως. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5006563/
Δεν ξέρω αν το έχεις δει, καλή τιμή.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
tacos έγραψε:Εχω εντοπισει τρια XC60 2,0T δυο σε εμπορους και ενα σε ιδιωτη που το γραφουν ξεκαθαρα 4χ4 ,μπερδευτηκα τωρα θα παω να τα δω απο κοντα.Ευχαριστω παντως. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.-
Τελικα τα δυο που τσεκαρισα ειναι δικινητα,πιστευω οτι και το αλλο το ιδιο ειναι αν και ο πωλητης,εμπορος μαλιστα,επιμενει οτι εναι 4χ4.-
Φαίνεται ότι φοράει 6speed Geartronic όπως και το Τ5 AWD.
http://www.volvocars.com/intl/all-cars/volvo-v40-cross-country/specifications/pages/technical-spec.aspx
Στα αντίστοιχα Specs για το XC60 , φαίνεται ότι όλα τα αυτόματα φοράνε geartronic (6speed & 8speed).
http://www.volvocars.com/intl/all-cars/volvo-v40-cross-country/specifications/pages/technical-spec.aspx
Στα αντίστοιχα Specs για το XC60 , φαίνεται ότι όλα τα αυτόματα φοράνε geartronic (6speed & 8speed).
Polest@r Alliance
tacos έγραψε:Αναφερομαι σε XC 60 2,0T 203 HP poershift μοντελο 2011.-
Το 2.0Τ φορα το powershift (κινητηρας σαζμαν ειναι Ford) 2.0 D (D3/D4) φορα geartronic που ειναι της Volvo.
Το geartronic ειναι κλασικο αυτοματο με μετατροπεα ροπης!
Το powershift ειναι διπλοσυμπλεκτο αυτοματοποιημενο μηχανικο.
mco έγραψε:tacos έγραψε:Αναφερομαι σε XC 60 2,0T 203 HP poershift μοντελο 2011.-
Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις auto ...
Τα τελευταια 15 χρονια οδηγω αυτοματα,CVT Nissan Micra kai Steptronic 520 BMW και τα δυο κιβωτια ηταν απροβληματιστα και με αψογη λειτουργια θα παρω αυτοματο οπωσδηποτε.Βεβαια δεν θελω να εχω τα προβληματα που διαβαζω οτι εχουν με το Q5 γιαυτο και δεν ψαχνω για το συγκεκριμενο Audi.
Και εγω δεν τρελαινομε για αυτοματο γενικοτερα αλλα στην κατηγορια του xc60 το αυτοματο ειναι δεδομενο,εκτος του οτι ταιριαζει σε μεγαλο suv μεταχειρισμενο με χειροκινητο μαλλον ειναι δυσκολο-ακατορθωτο να βρεις.πως παει η ερευνα αγορας?πηγαινεις και κοιτας?
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
vrestas έγραψε:Και εγω δεν τρελαινομε για αυτοματο γενικοτερα αλλα στην κατηγορια του xc60 το αυτοματο ειναι δεδομενο,εκτος του οτι ταιριαζει σε μεγαλο suv μεταχειρισμενο με χειροκινητο μαλλον ειναι δυσκολο-ακατορθωτο να βρεις.πως παει η ερευνα αγορας?πηγαινεις και κοιτας?
Ναι εχω τσεκαρει δυο και θα δω ενα-δυο ακομη.Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα,υπολογιζω να το παρω τελος Ιουνιου-αρχες Ιουλιου.Εξ αλλου οι τιμες κατω πανε.-
http://www.aliexpress.com/wholesale?cat ... 60+led+drl
Τα led drl για το xc60 είναι πιο ωραία!
Τα led drl για το xc60 είναι πιο ωραία!