Υποψηφιος αγοραστης volvo v40 d2 kinetic

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
christosfazer
T2

Υποψηφιος αγοραστης volvo v40 d2 kinetic

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 18 Μαρ 2018, 22:18

Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα και καλως σας βρηκα,

Ονομαζομαι Χρηστος και θα ηθελα καποιες διευκρινησεις γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο Volvo v40 d2 (diesel) kinetic!
Ενα απο τα ερωτηματα μου ειναι σχετικα με την αξιοπιστια των ανωθεν αυτοκινητων...Και σε ξενα φορουμ που εχω διαβασει δεν εχω βγαλει ακρη για το αν πονανε καπου τα συγκεκριμενα αυτοκινητα...
Δευτερον εαν ειναι ευκολο να βρεις,αχρειαστα να ειναι, ανταλλακτικα και σε προσιτη τιμη!
Τα σερβις τους που κυμαινονται..?

Τα αυτοκινητα που εχω δει εχουν περιπου τα ιδια χιλιομετρα!Υπαρχει κατι που θα πρεπει να κοιταξω πιο σχολαστικα γιανα βρω το καλυτερο εκ των 2?
Volvo V40 D2 MY14 remaped to 145 hp :applause

christosfazer
T2

Re: Υποψηφιος αγοραστης volvo v40 d2 kinetic

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 19 Μαρ 2018, 11:13

????

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 19 Μαρ 2018, 12:58

Χρήστο καλημέρα. Παρολο που εχω το Τ3 (βενζίνη) θα προσπαθησω να σε κατατοπισω οσο μπορω. Ο συγκεκριμενος κινητηρας ειναι της PSA (Peugeot-Citroen ) και απο οτι γνωριζω δεν υπαρχουν αναφορες για σχεδιαστικα λαθη ,αρα το πιθανοτερο οτι δεν θα εχεις καποιο θεμα. Φυσικα μιλαμε για μεταχειρισμενο αρα εισαι πιο καχυποπτος... Εγω θα επελεγα αυτο που εχει πιο πληρες ιστορικο στην volvo.
Δυστυχώς για το θεμα service , ανταλακτικών δεν σου εχω καλα νεα. Υπάρχει περιορισμενος αριθμος εξουσιοδοτημένων συνεργείων και σχεδον ανυπαρκτος αριθμος επισκευαστών VOLVO. Πες τον σχετικα μικρο αριθμο VOLVO αυτοκινήτων, την πολυ σφιχτη πολιτικη της VOLVO για τα συνεργεια της....αρα οι τιμες service-επισκευων δεν θα εχουν μεγαλοι διακυμανση αφου δεν υπαρχει ουσιαστικα ανταγωνισμος.
Ελπιζω να σε βοηθησα...
Τελευταία επεξεργασία από haralabosg σε 19 Μαρ 2018, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 19 Μαρ 2018, 13:07

Περα απο τα γνωστά προβλήματα με την μέτρια ποιότητα εσωτερικού , προβλήματα δεν νομίζω να έχει ο κινητήρας αυτός . Τα service είναι φωτιά να ξέρεις εκτός και αν το πας σε κάποιο συνεργείο που δεν είναι Εξουσιοδοτημένο .
Καλή Επιτυχία ! Να προτιμήσεις κάποιο με οσο το δυνατον λιγότερα χλμ και ενημερωμένο βιβλίο SERVICE.

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 19 Μαρ 2018, 15:55

Service φωτιά ε???
Να σας πω την αλήθεια παιδιά το περίμενα αλλά δεν ήξερα που κυμαίνονται
Είμαι λίγο καχύποπτος επειδή αναγκαστικά θα πάρω μεταχειρισμένο ο λόγος του ότι δεν υπάρχει η ρευστότητα για ένα αντιπροσωπείας και για αυτό το λόγο Λοιπόν θα ψάξω όντως να βρω κάποιο με λιγότερα χιλιόμετρα και ενημερωμένο βιβλίο service
Το θέμα το δικό μου είναι κατά πόσο να εμπιστευτώ ένα βιβλίο σερβίς από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να φτιαχτεί στα μέτρα του καθενός ένα τέτοιο βιβλίο χωρίς εν τέλει να είναι σίγουρος ο αγοραστής για το Τι αγοράζει
Το θετικό είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι οικονομικά σε κατανάλωση Από ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον και ότι δεν έχω διαβάσει κριτικές σε ξένα φόρουμ για προβλήματα κινητήρα

Μιας και είστε γνώστες και κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων Μήπως θα είχατε την καλοσύνη να μου πείτε πέντε-έξι πραγματάκια τα οποία να κοιτάξω???? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 19 Μαρ 2018, 16:43

christosfazer έγραψε:Service φωτιά ε???
Να σας πω την αλήθεια παιδιά το περίμενα αλλά δεν ήξερα που κυμαίνονται
Είμαι λίγο καχύποπτος επειδή αναγκαστικά θα πάρω μεταχειρισμένο ο λόγος του ότι δεν υπάρχει η ρευστότητα για ένα αντιπροσωπείας και για αυτό το λόγο Λοιπόν θα ψάξω όντως να βρω κάποιο με λιγότερα χιλιόμετρα και ενημερωμένο βιβλίο service
Το θέμα το δικό μου είναι κατά πόσο να εμπιστευτώ ένα βιβλίο σερβίς από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να φτιαχτεί στα μέτρα του καθενός ένα τέτοιο βιβλίο χωρίς εν τέλει να είναι σίγουρος ο αγοραστής για το Τι αγοράζει
Το θετικό είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι οικονομικά σε κατανάλωση Από ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον και ότι δεν έχω διαβάσει κριτικές σε ξένα φόρουμ για προβλήματα κινητήρα

Μιας και είστε γνώστες και κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων Μήπως θα είχατε την καλοσύνη να μου πείτε πέντε-έξι πραγματάκια τα οποία να κοιτάξω???? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας

Δεν νομιζω οτι θα βαλει υπογραφη εξουσιοδοτημενο service της Volvo εαν δεν εχει γινει πραγματικά εκει . Να σου προτεινω κατι. Στα 1-2 που θα καταληξεις ,παρε τον αριθμο πλαισιου και τσεκαρε στο εξουσιοδοτημενο service της Volvo που ειχε παει το αμαξι (απο service book) τι θεματα ειχαν. Επειτα να πας με το αμαξι για ελεγχο σε (αλλο) εξουσιοδοτημενο service . Πιστευω οτι εαν υπάρχει κατι θα εντοπιστεί....

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 19 Μαρ 2018, 18:45

Δεν γίνετε λέει να μου δώσουν στοιχεία επειδή δεν είναι στο όνομα μου και αυτό είναι καταπάτηση προσωπικών δεδομένων!
Πρέπει να το αγοράσω πρώτα λέει και μετά θα τα μάθω ολα...

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 19 Μαρ 2018, 19:06

Βγάλε φωτογραφία το vin και μετά αν θέλουν σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία σου λένε ιστορικό.
Πάντως μην περιμένεις πολλά πράγματα γιατί ιστορικό βάση vin έχουν μόνο οι Γερμανοί

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 19 Μαρ 2018, 21:31

christosfazer έγραψε:Δεν γίνετε λέει να μου δώσουν στοιχεία επειδή δεν είναι στο όνομα μου και αυτό είναι καταπάτηση προσωπικών δεδομένων!
Πρέπει να το αγοράσω πρώτα λέει και μετά θα τα μάθω ολα...

Tι λένε...? Δηλαδη να δωσεις 15000-20000€ χωρις να ξερεις τι παίρνεις... Αυτο που σου προτεινα, το εχω κανει. Ειδα το service book και το VIN και επειτα μιλησα με το εξ. συνεργειο που πηγαινε το αμαξι για service. Μονο και μονο η στάση τους θα με προδιέθετε αρνητικά...

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 19 Μαρ 2018, 23:29

Καλος ηρθες στο club, και ελπιζω να μεινεις εδω!
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχει.

Service book να βλεπεις αυτο που δινει η Volvo με την αγορα του αυτοκινητου και συμπληρωνεται κατα την παραλαβη.
Αντιγραφεται/παραποιειται ποιο δυσκολα απο τα απλα του συνεργειου.

Ελενχο μπορεις να κανεις και στον ασφαλιστη σου με τον αρ.κυκλοφοριας για το αν υπαρχουν τρακαρισματα.
Επισεις τα ΚΤΕΟ γραφουν τα χλμ οταν περνα το αμαξι απο εκει, οποτε μπορεις να ρωτησεις για επιβεβαιωση.

Αρνητικη σταση του πωλητή σε αυτες τις ερωτησεις δεν ειναι καλο σημαδι!

Και το ποιο σημαντικο απο ολα, γιατι θελεις diesel?
Κανεις πανω απο 20.000χλμ τον χρονο?
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 19 Μαρ 2018, 23:54

Ένας μέσος όρος χιλιομέτρων ανά μήνα είναι 1500-1600 επομένως το πετρέλαιο είναι αναγκαίο κακό ;)
Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι δεν μ τα μάσησε ο πωλητής όταν το ρώτησα για το ΚΤΕΟ!Βέβαια αν δεν πάρω το πρωτότυπο στα χέρια μου δεν εκφερω άποψη..
Ελπίζω μόνο να μην το πάρω και μετά να το γδυνω γιανα του φτιάξω τριξιματα κ.ο.κ!!

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 20 Μαρ 2018, 00:31

Το οτι δεν σου τα μασησε με το ΚΤΕΟ δεν λεει κατι, ολοι οι μαντρατζηδες εχουν "δικα τους" ΚΤΕΟ.... :whistling :lipssealed
Τα 16.000χλμ ειναι οριακα για diesel.
Μια βλαβη στα diesel ειναι χιλιαρικα...!
Βεβαια υπαρχουν τροποι να μην εχεις προβληματα αλλα εδω παιζει ρολο η ιστορια του αυτοκινητου.
Επισεις, το αμαξι ειναι Ελληνικο (?), ειναι νοικιαρικο/leasing (?), πρωτο χερι (?), που εκανε service (?) αντιπροσωπεια ή στο συνεργειο της εταιριας ενοικιασεις?
Οπως καταλαβαινεις παιζουν ρολο πολλα πραγματα τα οποια οι περισοτεροι δεν δινουν σημασια.
Ξερω σου βαζω δυσκολα αλλα ετσι ειναι δυστυχος... :q

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 21 Μαρ 2018, 00:46

Χωρίς να είμαι σίγουρος Πιστεύω πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προέρχεται από λίζινγκ μιας και τελείωσε Προφανώς ή χρονομίσθωση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων και τα έβγαλε η τράπεζα μαζικά προς πώληση
Μία ερώτηση που θα ήθελα να κάνω εγώ σχετικά με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι, θυμάμαι κάποια στιγμή είχα διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με μία ανάκληση που είχε βγάλει η Volvo για κάποια από τα μοντέλα της που αφορούσε αύξηση θερμοκρασίας στον κινητήρα όπου είχα αναφερθεί και κρούσματα παρολίγον φωτιάς....
Τί γίνετε σ αυτή την περίπτωση?
Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος?Είναι ράδιο αρβύλα?η να βρω κόρη πυροσβεστη να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.?

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 21 Μαρ 2018, 02:17

Γεια σου φίλε! Αν θες βάλε link από αγγελίες να σου πουμε την γνωμη μας. Εγω θα αγόραζα τουλάχιστον livstyl για να εχω xenon & ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων. Καλό αυτοκίνητο το v40 , δεν εχουν ακουστεί συγκεκριμένες ζημιές, μικροτιγμοί σε κάποια υπάρχουν αλλά μπορείς να ζήσεις με αυτό θεωρώ. Για service 200 με 300 ευρώ ανά ετος για τα τυπικα & επιλογές στην αθηνα εξουσιοδ.συνεργεία ή φατούρος άρα δεν θα αντιμετωπισεις κάποιο θέμα. Αν ψαχτεις μόνος σου σε ανταλλακτικά το κόστος πεφτει ακόμα χαμηλότερα.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 21 Μαρ 2018, 02:27

Ο έλεγχος μεταχειρισμένου:
Κτεο
Book service( μια αλλαγη λαδιών ανά έτος)
Σε συνεργειο σήκωσε το, βγαλε ποδια, έλεγχος καλός για τρακάρισμα - κατάσταση οχήματος,διαροες.
Ελεγχος σε ασφαλιστικη για το ιστορικό του.
Κατάσταση ελαστικών - dot
Με το vida - διαγνωστικό μηχάνημα.
Κάντο μια βόλτα
Ψάξε το όνομα του εμπόρου που στο πουλάει. Πχ κάποιοι ειναι γνωστοι για αλλαγη χιλιομέτρων.
Ο Φατούρος κάνει καλό έλεγχο μεταχειρισμένου,διάβασε & εσυ στο νετ οδηγο για ελεγχο μεταχειρισμένων και είσαι σε καλό δρόμο. Υγ παίζει και η σπορτμεκανικ

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 21 Μαρ 2018, 02:29

Με την ανάκληση δεν έχεις θέμα.κάθε εταιρία όταν ανακοινώνει μια ανάκληση ειναι υποχρεωμένη να ενημερώσει & για τον κινδυνο, πολλές φορες ακουγεται υπερβολικός.Κάνεις την ανακληση αν δεν εχει γινει & ξεμπέρδεψες, δεν καθεσαι να αναλυεις τον κινδυνο που λένε.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 21 Μαρ 2018, 11:56

Η ανακληση που λες εσύ αφορούσε το S60 οχι το 40αρι , η μόνη ανάκληση που έκαναν ήταν αν θυμάμαι καλά για έναν εγκέφαλο στα φώτα .
Ριξτου μια καλή ματιά και αν είναι καθαρό προχώρα .Δεν είχε προβλήματα με κινητήρες κλπ.

Αν μπορέσεις ψάξε για Livstyl γιατί είναι πιο φορτωμένο με μια διαφορά στην τιμή περίπου 2000 . (αν αντέχεις)

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 22 Μαρ 2018, 22:46

Παιδιά καλησπέρα
Από σήμερα είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Volvo και μπήκα και εγώ δυναμικά στο κλαμπ σας
Θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσφέρατε, την οποία την εκτιμώ πάρα πολύ διότι βοηθήσατε έναν άνθρωπο Ο οποίος σε ότι αφορά τα Volvo ήταν αδαής και πάνω από όλα ένα άτομο που δεν γνωρίζατε....
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και φωτογραφίες :)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 23 Μαρ 2018, 11:36

christosfazer έγραψε:Παιδιά καλησπέρα
Από σήμερα είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Volvo και μπήκα και εγώ δυναμικά στο κλαμπ σας
Θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσφέρατε, την οποία την εκτιμώ πάρα πολύ διότι βοηθήσατε έναν άνθρωπο Ο οποίος σε ότι αφορά τα Volvo ήταν αδαής και πάνω από όλα ένα άτομο που δεν γνωρίζατε....
Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και φωτογραφίες :)

Καλορίζικο ! Πολλά και ασφαλη χλμ !!!

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 23 Μαρ 2018, 11:51

Καλοταξιδο, καλα και ασφαλή χλμ!
Γι'αυτο εγινε το Club, για να ασχολουμαστε με τα αγαπημενα μας Volvo και να βοηθαει ο ενας τον αλλο!
Χαρα μας που σε βοηθησαμε και ελπιζω να μην μας βριζεις αργοτερα... :lol:

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 23 Μαρ 2018, 13:05

christosfazer έγραψε:Παιδιά καλησπέρα

Καλοταξιδο. Αντε και εκδρομουλα το Πασχα με το νεο αμαξι..... :applause

christosfazer
T2

Δημοσίευσηαπό christosfazer » 29 Μαρ 2018, 11:22

Παιδιά Καλημέρα
Επανέρχομαι με μία Ίσως χαζή ερώτηση αλλά επειδή δεν μπορώ να το βρω μόνος μου θα ήθελα τα φώτα σας
Το αυτοκίνητο το οποίο αγόρασα είναι η έκδοση κινετικ η οποία έχει και πίσω ηχεία όπου Ψάχνοντας σήμερα στο μενού του αυτοκινήτου δεν βρήκα κάποια επιλογή ώστε να τα ενεργοποιήσω.... Τα πίσω ηχεία Δεν παίζουν και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος έκατσα και ξεψαχνίζουν το μενού του αυτοκινήτου
Ψάχνω εγώ κάπου λάθος? Δεν είναι συνδεδεμένα στο ράδιο cd? Η δεν υποστηρίζει η συγκεκριμένη έκδοση?

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 29 Μαρ 2018, 20:50

christosfazer έγραψε:Παιδιά Καλημέρα
Επανέρχομαι με μία Ίσως χαζή ερώτηση αλλά επειδή δεν μπορώ να το βρω μόνος μου θα ήθελα τα φώτα σας
Το αυτοκίνητο το οποίο αγόρασα είναι η έκδοση κινετικ η οποία έχει και πίσω ηχεία όπου Ψάχνοντας σήμερα στο μενού του αυτοκινήτου δεν βρήκα κάποια επιλογή ώστε να τα ενεργοποιήσω.... Τα πίσω ηχεία Δεν παίζουν και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος έκατσα και ξεψαχνίζουν το μενού του αυτοκινήτου
Ψάχνω εγώ κάπου λάθος? Δεν είναι συνδεδεμένα στο ράδιο cd? Η δεν υποστηρίζει η συγκεκριμένη έκδοση?

Ολες οι εκδοσεις του V40 (Optimum,Kinetic,Momentum,...) εχουν σαν στανταρ αυτο τον εξοπλισμο : Hχοσύστημα Performance με ραδιο-CD,αναπαραγωγή MP3, ενισχυτή 2x25 W, υποδοχή AUX και 4 ηχεία εμπρός . Οτιδηποτε περισσοτερο ειναι εξτρα (δυστυχως)...

MariosL
T2

Δημοσίευσηαπό MariosL » 31 Αύγ 2020, 14:12

Καλησπέρα, 2 γρήγορες ερωτήσεις παρακαλώ:
1. Έχω εδώ και 11 μήνες το V40 D2 7/2014 μάλλον Kinetic, και δεν βρίσκω την υποδοχή AUX. Που είναι, και εφόσον βρεθεί, πως μπορώ να την αξιοποιήσω για να αναπαράγω μουσική mp3?
2. Το αυτοκίνητο έχει πλέον 116.900 km και βάσει προηγούμενων τεχνικών εργασιών πρέπει να προχωρήσω σε service των (μάλλον) 120.000 χλμ. Επισκέφθηκα για προσφορά και τα 2 εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία Αττικής (και τα 2 στο Περιστέρι) που έχουν κατά καιρούς συστηθεί από συμφορουμίτες, και ο ένας υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνουμε τώρα και αλλαγή ιμάντα (εννοείται και τρόμπα νερού) ενώ ο άλλος λέει να περιμένουμε στα 140.000 χλμ. Τι ισχύει από τα 2?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 31 Αύγ 2020, 15:54

MariosL έγραψε:Καλησπέρα, 2 γρήγορες ερωτήσεις παρακαλώ:
1. Έχω εδώ και 11 μήνες το V40 D2 7/2014 μάλλον Kinetic, και δεν βρίσκω την υποδοχή AUX. Που είναι, και εφόσον βρεθεί, πως μπορώ να την αξιοποιήσω για να αναπαράγω μουσική mp3?
2. Το αυτοκίνητο έχει πλέον 116.900 km και βάσει προηγούμενων τεχνικών εργασιών πρέπει να προχωρήσω σε service των (μάλλον) 120.000 χλμ. Επισκέφθηκα για προσφορά και τα 2 εξειδικευμένα (όχι εξουσιοδοτημένα) συνεργεία Αττικής (και τα 2 στο Περιστέρι) που έχουν κατά καιρούς συστηθεί από συμφορουμίτες, και ο ένας υποδεικνύει ότι πρέπει να κάνουμε τώρα και αλλαγή ιμάντα (εννοείται και τρόμπα νερού) ενώ ο άλλος λέει να περιμένουμε στα 140.000 χλμ. Τι ισχύει από τα 2?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1) Τσεκαρε μεσα στo υποβραχιόνιο αναμεσα στα μπροστινα καθισματα. Εαν ναι βαζεις ενα MP3 PLAYER...
2) Eγω θα αλλαζα τους ιμαντες και την αντλια νερου στα 120.000Κm..

margmel
T2

Δημοσίευσηαπό margmel » 04 Φεβ 2022, 20:35

Καλησπέρα , είμαι στη αναζήτηση για Volvo V40 D2 .
Έχω βρεί 2 , προτιμώ πετρέλαιο , το αμάξι θα κάνει 40,000 χιλιόμετρα ετησίως και το 70% εκτός πόλης . Το αμάξι απευθύνεται για το πατέρα μου .
Έχω βρεί τέλος του 2013 , χειροκίνητο , full έκδοση με κλίμα . και το δίνει 12.900€ συζητήσιμη. Για έλεγχο εντός Δ.Αττικης ή και Αθήνα που μπορώ να απευθυνθώ ; Το αμάξι είναι από έμπορο και λέει οτι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας .
Πρίν γράψω εδω διαβάσα για ένα συχνό θέμα που είχαν με την ευθυγραμμία του καπό.
Volvo V40 d2 2014 optimum

KRC
T2

Δημοσίευσηαπό KRC » 05 Φεβ 2022, 13:30

Στο κεφάλαιο <τα αυτοκίνητα μας > σε θέμα <Νέα αγορά v40 d2>... Θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις... Ως κάτοχος τέτοιου αυτοκινήτου θα σ πω ότι έχει κορυφαία οδική συμπεριφορά είναι άριστος χιλιομετροφαγος στην εθνική οδό και με συνετή οδήγηση έχει μικρή κατανάλωση... Θα σ πρότεινα να ελέγξεις το αυτοκίνητο σε εξειδικευμένο συνεργείο volvo (δες προτεινόμενα συνεργεία στο αντίστοιχο κεφάλαιο) και οπωσδήποτε να ελέγξεις το ιστορικό Service του αυτοκινήτου... Πρέπει όλα να έχουν γίνει στην ώρα τους, ιδίως εάν έχει αυτόματο κιβώτιο (η αλλαγή Λαδιού εάν και ακριβή είναι απαραίτητη για τη μακροζωία του)... Και ένα έλεγχο για παρουσία Co2 στο νερό ψύξης ώστε να διαπιστώσεις ότι δεν έχει το γνωστό θέμα της φλάντζας κεφαλής.

margmel
T2

Δημοσίευσηαπό margmel » 05 Φεβ 2022, 17:15

KRC έγραψε:Στο κεφάλαιο <τα αυτοκίνητα μας > σε θέμα <Νέα αγορά v40 d2>... Θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις... Ως κάτοχος τέτοιου αυτοκινήτου θα σ πω ότι έχει κορυφαία οδική συμπεριφορά είναι άριστος χιλιομετροφαγος στην εθνική οδό και με συνετή οδήγηση έχει μικρή κατανάλωση... Θα σ πρότεινα να ελέγξεις το αυτοκίνητο σε εξειδικευμένο συνεργείο volvo (δες προτεινόμενα συνεργεία στο αντίστοιχο κεφάλαιο) και οπωσδήποτε να ελέγξεις το ιστορικό Service του αυτοκινήτου... Πρέπει όλα να έχουν γίνει στην ώρα τους, ιδίως εάν έχει αυτόματο κιβώτιο (η αλλαγή Λαδιού εάν και ακριβή είναι απαραίτητη για τη μακροζωία του)... Και ένα έλεγχο για παρουσία Co2 στο νερό ψύξης ώστε να διαπιστώσεις ότι δεν έχει το γνωστό θέμα της φλάντζας κεφαλής.

Ευχαριστώ για τη απάντηση . Και τα 2 που κοιτάζω είναι χειροκίνητα το κιβώτιο τους .
Και τα 2 είναι από εμπόρους σχετικά με καλό όνομα και δέχονται και έλεγχο από δικό μου άτομο .
Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα .

margmel
T2

Δημοσίευσηαπό margmel » 19 Φεβ 2022, 19:12

Σήμερα είδα ένα volvo v40 d2 του 2014 - χειροκίνητο και από ιδιώτη .
Το αμάξι το έφερε σε δικο μου συνεργείο , το είδε και φανοποιος είναι καθαρό , μπήκε και σε διαγνωστικό .
Το μόνο που θέλει μου είπε είναι ένα κολαρο αέρα , και κάτι βγάζει για το immobilizer , μου είπε είναι συχνό θέμα σε αυτά . Στο αμάξι έχουν αλλαχτεί οι ζάντες και έχουν μπει από s60.
Εάν δεν χαλάσει κάτι τη Τρίτη θα γίνει η διαδικασία μεταβίβασης. Το αμάξι θα εκπληρώνει χρέη οικογενειακού . Θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα .

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 19 Φεβ 2022, 21:37

Πολυ ωραια.
Δεν θελω να στο χαλασω αλλα ρωτησες αν εχει αλλαξει φλαντζα κεφαλης κυλινδρων;
Αυτο το παθαίνουν μερικα στις 100-120.000χλμ.

haralabosg
D2

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 19 Φεβ 2022, 21:38

margmel έγραψε:Σήμερα είδα ένα volvo v40 d2 του 2014 - χειροκίνητο και από ιδιώτη .
Το αμάξι το έφερε σε δικο μου συνεργείο , το είδε και φανοποιος είναι καθαρό , μπήκε και σε διαγνωστικό .
Το μόνο που θέλει μου είπε είναι ένα κολαρο αέρα , και κάτι βγάζει για το immobilizer , μου είπε είναι συχνό θέμα σε αυτά . Στο αμάξι έχουν αλλαχτεί οι ζάντες και έχουν μπει από s60.
Εάν δεν χαλάσει κάτι τη Τρίτη θα γίνει η διαδικασία μεταβίβασης. Το αμάξι θα εκπληρώνει χρέη οικογενειακού . Θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα .

Αντε καλοριζικο.... περιμενουμε νεα

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 31 επισκέπτες