Γεια σας. Καλη χρόνια με υγεία. Κάθε φορά που γεμίζω ή φτάνω κοντά στο γέμισμα με πετρέλαιο έχω παρατηρησει ότι μετά από λίγο( μάλλον λόγω ταρακουνήματος του αυτοκινήτου) μου κάνει υπερχειλιση από τη τρυπα του ρεζερβουάρ.είναι λογικό αυτό να συμβαίνει;
Cross country D2
Υπερχειλιση πετρελαίου.
Re: Υπερχειλιση πετρελαίου.
Καλησπέρα!
Οχι δεν είναι φυσιολογικό!
Ουτε σταγόνα δεν πρέπει να βγαίνει εξω απο το σύστημα του ρεζερβουάρ - κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου!!!
Πήγαινε στο συνεργείο να το δουν.
Οχι δεν είναι φυσιολογικό!
Ουτε σταγόνα δεν πρέπει να βγαίνει εξω απο το σύστημα του ρεζερβουάρ - κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου!!!
Πήγαινε στο συνεργείο να το δουν.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
VOLVO! Oλα τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα και ψιλες ελιες
Vman έγραψε:Γεια σας. Καλη χρόνια με υγεία. Κάθε φορά που γεμίζω ή φτάνω κοντά στο γέμισμα με πετρέλαιο έχω παρατηρησει ότι μετά από λίγο( μάλλον λόγω ταρακουνήματος του αυτοκινήτου) μου κάνει υπερχειλιση από τη τρυπα του ρεζερβουάρ.είναι λογικό αυτό να συμβαίνει;
Cross country D2
Δε έχω παρατηρήσει κάτι σε D2 όχι cross ωστόσο το ίδιο θέμα το έχω ακούσει απο κατόχους Opel Astra G /H .
Σε αυτούς έφταιγε η βαλβίδα εξαερισμού ρεζερβουάρ .
Δε λέω οτι είναι το ίδιο καθως ειναι εντελώς διαφορετικά μοντέλα / χρονολογία .
Κανε μια επίσκεψη σε συνεργείο που να γνωρίζει το μοντέλο .
Volvo V40 d2 2014 optimum
Εμείς το είχαμε πάθει πριν 22 χρόνια με το φοβερό 307…
Έβαζε βενζίνη η κοπέλα στο βενζινάδικο, ώσπου καταλάβαμε ότι αυτό που έτρεχε κάτω από το αμάξι ήταν λιγάκι εύφλεκτο…. Και κόστιζε κιόλας.
Αλλάχτηκε η αντλία στην εγγύηση.
Έβαζε βενζίνη η κοπέλα στο βενζινάδικο, ώσπου καταλάβαμε ότι αυτό που έτρεχε κάτω από το αμάξι ήταν λιγάκι εύφλεκτο…. Και κόστιζε κιόλας.
Αλλάχτηκε η αντλία στην εγγύηση.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες