Δημοσίευσηαπό Stathlos » 20 Φεβ 2022, 23:17
V60 λοιπόν…
Δυστυχώς για τα συγκρινόμενα αυτοκίνητα, τυχαίνει το V60 Cross Country, να αποτελεί ένα αυτοκίνητο που ερωτεύτηκα μόλις το πρωτοείδα (κάπου λίγο πριν το 2015). Απλά, το γεγονός ότι λόγω εργασίας, είχα εδώ και πολλά χρόνια ποιοτικά εταιρικά αυτοκίνητα (Mercedes, Audi κλπ), δεν κατάφερα να το αποκτήσω. Οι συγκυρίες όμως με έφεραν σε σημείο να αποκτήσω ένα τέτοιο αυτοκίνητο το 2021 και μάλιστα σε τύπο και επίπεδο εξοπλισμού, τα οποία ταίριαζαν παρά πολύ με την επιθυμία μου.
Στα θετικά. Οδηγική συμπεριφορά. Ένα αυτοκίνητο απίστευτα στιβαρό στο δρόμο, με τοποθετήσεις άριστες σε στροφές και ελιγμούς. Να τονίσω, ότι δεν είμαι οδηγός αγώνων, επομένως δεν μπορώ να φέρω ένα αυτοκίνητο στα όρια του, ώστε να διαγνώσω κάποιες «ατέλειες» του στο δρόμο. Η άποψη μου σχηματίζεται από οδήγηση, γρήγορη μεν, σε νορμάλ όμως πλαίσια.
Η ανασφάλεια που ένιωθα με το XC40, εξαφανίστηκε με το V60, πράγμα λογικό, διότι είναι πιο χαμηλό αυτοκίνητο και έχει χαρακτηριστικά ενός Station Wagon. Και πολύ καλύτερα θα έλεγα, διότι πραγματικά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που αυτό το αυτοκίνητο μπαίνει σε στροφές με μεγάλη ταχύτητα, ακόμη και σε επαρχιακούς δρόμους. Σε κάθε περίπτωση, η απόλαυση μου στο δρόμο πολλαπλασιάστηκε και τα επίπεδα της κόπωσης, ακόμη και σε πολύωρα ταξίδια, είναι πολύ χαμηλά.
Ο κινητήρας εξαιρετικός! Δυνατός, γρήγορος και θορυβώδης όσο πρέπει για να σου επιτρέπει να αισθάνεσαι ότι οδηγείς ένα δυναμικό αυτοκίνητο. Ειδικά στην επιλογή Sport στον επιλογέα ταχυτήτων, η αίσθηση είναι μοναδική. Η επιτάχυνση, κορυφαία. Πολύ καλύτερη αίσθηση από την αντίστοιχη του XC40, ή οποιουδήποτε άλλου αυτοκινήτου έχω οδηγήσει.
Το κιβώτιο, έχει και αυτό τα θέματα του, αλλά έχει πιο γρήγορη απόκριση από εκείνο του XC40. Μερικές φορές για παράδειγμα, όταν μειώνεις ταχύτητα, κάνει ένα απότομο τίναγμα, λες και από 4η έβαλα 2α…. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Είναι όμως εντυπωσιακά καλύτερος ο επιλογέας ταχυτήτων - κατά τη γνώμη μου - ο οποίος είναι τραχύς και με σαφείς επιλογές και θέσεις, από εκείνον του XC40, που θυμίζει joystick σε παιδικό παιχνίδι και πρέπει να αφιερώσεις λίγα δέκατα του δευτερολέπτου για να δεις πόσα κλικ πάνω ή κάτω πρέπει να κάνεις για να πας από το D στο R και τούμπαλιν.
Όπως είπα, το επίπεδο εξοπλισμού είναι υψηλό και αυτό με κάνει να απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκομαι στο τιμόνι του.
Και πάω σε ένα θέμα που έχει υπάρξει αντικείμενο έντονης κριτικής σε όλες τις αξιολογήσεις αυτού του αυτοκινήτου. Η κεντρική κονσόλα του. «Θυμίζει scientific calculator» λένε κάποιοι, με τα τόσα κουμπιά…. Δεκτό. Εμένα όμως μου αρέσει πολύ. Χωρίς να κοιτάξω στη κονσόλα, κάνω τις περισσότερες ενέργειες, ενώ όλες είναι άμεσες, πατώντας απλά ένα κουμπί. Πολλές φορές στο XC40, χρειάστηκε να πατήσω μία επιλογή 2 και 3 φορές, διότι είτε δεν πέτυχα το σωστό σημείο στην οθόνη (ειδικά η επιλογή settings μου έβγαλε το λάδι), είτε δεν ανταποκρίθηκε στο πάτημα. Τη λατρεύω τη κονσόλα του V. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι λατρεύω και τα scientific calculators!
Να μην κουράσω όμως άλλο. Χαίρομαι πολύ που αγόρασα το αυτοκίνητο και ελπίζω να μπορέσω να το χαρώ όσο περισσότερο μπορώ.
----------------------------------------------------------------------------------------
2016 V60 Cross Country D4 Summum