discountvolvoparts
discountvolvoparts
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
- nefakithebest
- T2
Re: discountvolvoparts
45 ευρώ μεταφορικά

Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Αυτά έρχονται από ΗΠΑ, και με το ανεβασμένο € αυτή την περίοδο είναι τεφαρίκια.
Την περασμένη βδομάδα τους έστειλα μεηλ σχετικά με την έκδοση ενός εξαρτήματος που ήθελα να παραγγείλω, και μου απάντησαν την επομένη ζητώντας μου το VIN του αυτοκινήτου. Πολύ εξυπηρετικοί.
Έχετε καμια ιδέα αν σε χρεώνουν τρελά στο τελωνείο? Έχει ψωνίσει κανείς?
Την περασμένη βδομάδα τους έστειλα μεηλ σχετικά με την έκδοση ενός εξαρτήματος που ήθελα να παραγγείλω, και μου απάντησαν την επομένη ζητώντας μου το VIN του αυτοκινήτου. Πολύ εξυπηρετικοί.
blomkvist έγραψε:Αυτά έρχονται από ΗΠΑ, και με το ανεβασμένο € αυτή την περίοδο είναι τεφαρίκια.
Καταρχήν καλώς ήρθες!
Λογικά πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία θα σου υπολογιστούν τα έξοδα αποστολής! Τουλάχιστον από άλλο κατάστημα που κάνουμε group buy από Αγγλία, όταν επιλέγουμε τα ανταλλακτικά και κάνουμε σύνοψη παραγγελίας μας υπολογίζει και τα μεταφορικά για Ελλάδα καθώς επίσης έχεις δικαίωμα επιλογής με ποιόν τρόπο θα τα παραλάβεις. Ίσως από Αμερική να ισχύει κάτι διαφορετικό...

Στην τελική μπορείς να τους ρωτήσεις για τα έξοδα αποστολής.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Δεν εχω παραγγειλει απο usa αλλα αν η αξια ειναι πανω απο 100 ευρώ λογικά θα σε χρεώσει το τελωνείο, και καλο ειναι να μην μπλεκεις εκτος και αν εχεις βρει τρελες διαφορές. Μπορεις να ζητησεις προσφορά απο volvopartshop που ειναι αγγλικο μαγαζί και παλι εχει πολυ καλές τιμές. Αν δεν βρίσκεις αυτο που θες στειλε μαιλ με vin ,μοντελο κλπ κλπ και ζητα τιμη για τα υλικα που θες. Πες οτι εισαι και απο volvoclub.gr και ζητα καμια εκπτωση αν βλεπεις πως στην αμερικη οι τιμές ειναι πολυ καλυτερες.
Καλώς σας βρήκα, "σουηδοι"... (παρότι ήσασταν κρυμμένοι...!)
Από ΕΕ (αγγλία) λογικό να μην έχει τελωνείο, αλλά από USA κάτι ...παπούτσια που είχα παραγγείλει από το αμέρικα μου ήρθαν με €4 φόρο εισαγωγής...
Και αυτό είναι επιπλέον των εξόδων αποστολής, τα οποία τα υπολογίζουν και στα λένε οι πωλητές, αλλά τι καπέλο θα σου βάλουν οι ... τελώνες και οι φαρισαίοι τα αμερικανάκια ντεν εκουν ιντεα...
Για αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει αγοράσει κατι από τους συγκεκριμένους...
Από ΕΕ (αγγλία) λογικό να μην έχει τελωνείο, αλλά από USA κάτι ...παπούτσια που είχα παραγγείλει από το αμέρικα μου ήρθαν με €4 φόρο εισαγωγής...
Και αυτό είναι επιπλέον των εξόδων αποστολής, τα οποία τα υπολογίζουν και στα λένε οι πωλητές, αλλά τι καπέλο θα σου βάλουν οι ... τελώνες και οι φαρισαίοι τα αμερικανάκια ντεν εκουν ιντεα...
http://www.google.com/search?sourceid=i ... GR401GR403
Θέλει διάβασμα...σημασία εχει πόσα λεφτα θα δώσεις στον αμερικάνο,ποσα θα γραφει το τιμολόγιο κλπ κλπ κλπ...
Θέλει διάβασμα...σημασία εχει πόσα λεφτα θα δώσεις στον αμερικάνο,ποσα θα γραφει το τιμολόγιο κλπ κλπ κλπ...
Στο τελωνείο θα πληρώσεις σίγουρα το ΦΠΑ και καθυστερούν αρκετά.
Αυτό που πρέπει ν'αποφύγεις είναι μεγάλου μεγέθους δέματα.Μπορείς να τους ζητήσεις να σπάσουν την παραγγελία σε μικρά δέματα τα οποία να αναγράφουν την ένδειξη "gift" ή "present".Εαν στην Ελλάδα πωλείται το αντίστοιχο προιόν από κατοχυρωμένο εισαγωγέα τότε μην μπλέξεις με εισαγωγή μεγάλων αντικειμένων(πχ.αεροτομή,προφυλακτήρας) γιατί θα το κάνουν επιστροφή στον αποστολέα.
Το καλύτερο απ'όλα θα ήταν να έχεις κάποιον συγγενή ή γνωστό εκεί στον οποίον ν'αποσταλλούν και εκείνος να στα προωθήσει σαν δώρο.
Με το $ στο 1,5 είναι σίγουρα μεγάλες οι διαφορές....
Αυτό που πρέπει ν'αποφύγεις είναι μεγάλου μεγέθους δέματα.Μπορείς να τους ζητήσεις να σπάσουν την παραγγελία σε μικρά δέματα τα οποία να αναγράφουν την ένδειξη "gift" ή "present".Εαν στην Ελλάδα πωλείται το αντίστοιχο προιόν από κατοχυρωμένο εισαγωγέα τότε μην μπλέξεις με εισαγωγή μεγάλων αντικειμένων(πχ.αεροτομή,προφυλακτήρας) γιατί θα το κάνουν επιστροφή στον αποστολέα.
Το καλύτερο απ'όλα θα ήταν να έχεις κάποιον συγγενή ή γνωστό εκεί στον οποίον ν'αποσταλλούν και εκείνος να στα προωθήσει σαν δώρο.
Με το $ στο 1,5 είναι σίγουρα μεγάλες οι διαφορές....
DADOUDIS-V50 T5 AWD
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
για όποιον δεν έχει συγγενείς ή βρει κάτι που δεν αποστέλλεται απευθείας στην χώρα μας υπάρχουν επί πληρωμή υπηρεσίες προώθησης ταχυδρομείου με ενοικίαση φυσικής δ/νσης στην αμερική, όποιος έχει όρεξη ψαχουλεύει εδώ..
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
blomkvist έγραψε:Καλώς σας βρήκα, "σουηδοι"... (παρότι ήσασταν κρυμμένοι...!)
μέχρι κάποιο ποσό +-100$, δεν υπάρχει φόρος, τα 4€ τα πληρώνουμε στο τελωνίο .... για να δουν τι περιέχει το κουτί

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες