Μπαταρίες

Εδώ, μπορούμε να μοιραστούμε χρησίμους σελιδο-δείκτες, από sites σχετιζόμενα με αυτοκίνητα Volvo
mkleanthis
T2

Μπαταρίες

Δημοσίευσηαπό mkleanthis » 23 Μαρ 2016, 00:08

http://www.automotobatteries.gr

Ψάχνοντας για μπαταρίες στο skroutz πέτυχα το συγκεκριμένο μαγαζί που είχε την φτηνότερη τιμή για την μπαταρία που ήθελα (Bosch S5A08 70AH 760A) δεν ξέρω αν ειναι γενικώς το φτηνότερο. Το μαγαζί ειναι στο κέντρο και σκέφτηκα να την παραγγείλω να τη βαλω μόνος μου. Στη σελίδα τους όμως είδα οτι έχουν υπηρεσία για οταν μείνεις απο μπαταρία στο δρόμο, έρχονται και στην φορτίζουν ή στην αλλάζουν επιτόπου! Οποτε τους πήρα τηλέφωνο τους είπα ποια θέλω (υπήρχε διαθέσιμη) και μου είπαν οτι με 10€ έρχονται (εντός Αττικής) και την βάζουν αυτοί. Κλείσαμε ραντεβού το απογευμα της ίδιας μέρας, ήρθαν στην ωρα που είχαμε πει, την άλλαξε μεσα σε 5 λεπτά, μου έδωσε και ένα χαρτί για 24 μήνες εγγύηση (το οποίο και να το χάσω μου είπε οτι με έχουν καταχωρημένο στο σύστημα τους), πληρωμή, απόδειξη και τελος.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα ειδικά σε όποιον δεν εχει χρόνο να τρέχει. Νομίζω τα 10€ ειναι λογικό ποσό για τον χρόνο που κέρδισα, σε συνδυασμό κιόλας με την φτηνότερη τιμή που βρήκα τη συγκεκριμένη μπαταρία.
Volvo V60 drive 1.6 diesel (2012)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Re: Μπαταρίες

Δημοσίευσηαπό mco » 23 Μαρ 2016, 16:49

:respect

Πολύ καλά έκανες και το έγραψες για να ξέρουμε και εμείς.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Re: Μπαταρίες

Δημοσίευσηαπό vrestas » 23 Μαρ 2016, 23:37

2 φορές εχω αλλάξει μπαταρία εκει,πολυ οργανωμενοι & καλές τιμές
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Επιστροφή σε “Links / eshops”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες