koh, κατάλαβες ... ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη

Παιδιά αποφασίστε και πείτε μου δεν υπάρχει πίεση χρόνου ούτως η άλλος. Πάντως εγώ νομίζω πως το μέγεθος δεν πρέπει να μας προβληματίζει τόσο γιατί θα είναι όπως και τις μπλούζες που αγοράζουμε από μαγαζί, οπότε ότι φοράει ο καθένας σε εκείνες τις μπλούζες, θα παραγγείλει και εκείνο το νούμερο σ΄αυτές.Όσο αφορά την αποστολή (αν τελικά γίνει η παραγγελία) θα μου γράψει ο καθένας σας σε pm την διεύθνσή του και εγώ θα σας τα στέλνω. Τα χρήματα που θα χρειαστούν θα τα πληρώσω εγώ και μετά θα σας πω κάποιον λογαριασμό τραπέζης για να μου τα στείλετε. Το κόστος της αποστολής δεν το γνωρίζω αλλά δεν νομίζω πια να είναι τόσο μεγάλο, αφού θα πούμε να κάνουμε τέτοια κίνηση ας μη κολλήσουμε σ' αυτό μία φορά θα γίνει και είναι κάτι που θα έχουμε κοινό σαν ομάδα.DIKASTIS-T5 έγραψε:Εκτος και αν ''σπασουμε'' την οποια παραγγελια στα μεγεθητης.Δηλαδη να πουμε οτι αν ειναι πχ 70 φτιαξτε μας 25medium,30large και 15xlarge.Γινεται και αυτο.
Γιαννη,εσενα θα σου παραγγειλω και μποξερακι εφαρμοστο...!!!!
Έσεις πόσα κομμάτια περίπου λέτε ότι θα πρέπει να τυπώσουμε? Αν είναι πείτε μου και θα πάω ξανά να τους πω ότι θέλουμε τόσα, αν γίνεται καλώς .Συμφωνείτε?johnkyr έγραψε:φίλε koh, τα 70 κομμάτια είναι δεσμευτικά ? για την εκκίνηση της παραγγελίας ?
Μπορεί να γίνει και αυτό φίλε VolvoZeus.VolvoZeus έγραψε:Μπορεις να τα στειλεις σε εναν εδω στην Αθηνα και μετα να τα μοιρασει σε καποια συναντηση
johnkyr έγραψε:μπλουζάκια θα πάρουμε .... όχι κουστούμι !!!!!![]()
![]()
![]()
koh, κατάλαβες ... ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη
kostasstr έγραψε:Και τι γίνεται με το extra-extra-large?
turbanthropas έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7. 2 φούτερ XXL όποιο χρώμα +μερικα αυτοκόλλητα kostasstr 30.4.2010
8.turbanthropas ok (1 medium+1 small)
9.
10.
koh έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud--> από 1 μακό και από 1 πόλο σε μεγέθη ΧΧL ανδρικό, L γυναικείο, και παιδικό (για παιδί 1m ύψος), σύνολο 6 τεμ.
6.Jim_C30 ok
9.
10.
iatroud έγραψε:koh έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud--> από 1 μακό και από 1 πόλο σε μεγέθη ΧΧL ανδρικό, L γυναικείο, και παιδικό (για παιδί 1m ύψος), σύνολο 6 τεμ.
6.Jim_C30 ok
9. dd_surfer -> 2 t-shirt (1 Large και 1 Extra Large)
10.
dd_surfer έγραψε:iatroud έγραψε:koh έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
6.Jim_C30 --> 1 πόλο αντρικό Large, ένα t-shirt αντρικό Large και ένα πόλο γυναικείο Medium
10.
Χαιρομαι που περνουν τα πραγματα μια σειρα.Μπραβο!Jim_C30 έγραψε:dd_surfer έγραψε:iatroud έγραψε:koh έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
6.Jim_C30 --> 1 πόλο αντρικό Large, ένα t-shirt αντρικό Large και ένα πόλο γυναικείο Medium
10.
SverigePower850T-5 έγραψε:ρε παιδια συγχωρεστε με,αλλα δεν εκπεμπω καλα,και επειδη θελω να παρω μπλουζακια και αυτοκολλητα,που καταληξατε τελικα?εννοω ποια σχεδια.ευχαριστωωωωωωωωω
Jim_C30 έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:ρε παιδια συγχωρεστε με,αλλα δεν εκπεμπω καλα,και επειδη θελω να παρω μπλουζακια και αυτοκολλητα,που καταληξατε τελικα?εννοω ποια σχεδια.ευχαριστωωωωωωωωω
Στη σελίδα 2 του παρόντος τόπικ υπάρχει το σχέδιο σε ποστ του χρήστη Iatroud.
georgosk έγραψε:1.koh o.k. 2 L
2.johnkyr 1 πόλο αντρικό Large, ένα t-shirt αντρικό Large και ένα πόλο γυναικείο Small +5 αυτοκόλλητα
3.georgosk ok 2 L + 10 αυτοκόλλητα
4.volvozeus ok
10.Iordanis ok: 2 polo large και 2 t-shirt large και 5 αυτοκόλλητα
11.gkrit οκ 1 μπλουζάκι πόλο Large και 1 t-shirt (Large) και μερικα αυτοκόλλητα επίσης
SverigePower850T-5 έγραψε:Ωπα και εγω θελω!!!!!!!αλλα προσπαθουσα να καταλαβω τι παιζεται,βλεπω ανδρικα γυναικεια,αυτοκολλητα χαμος.
Jim_C30 έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Ωπα και εγω θελω!!!!!!!αλλα προσπαθουσα να καταλαβω τι παιζεται,βλεπω ανδρικα γυναικεια,αυτοκολλητα χαμος.
Ναι γενικώς Κίμωνα γίνεται ένας χαμός! Βλέπεις βαριόμαστε τη γκρίνια των γυναικών μας και παραγγέλνουμε και σε αυτές...![]()
![]()
![]()
Στείλε λοιπόν τι θέλεις από μεγέθη και αυτοκόλλητα και όλα κομπλέ!
@ koh
Βάλε στην παραγγελία και 5 αυτοκόλλητα για εμένα!
SverigePower850T-5 έγραψε:Oι μπλουζες απ'οτι διαβασα ειναι μονο ασπρες,ειναι εκτος των γουστων μου.σε πολο τουλαχιστον.
georgosk έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Oι μπλουζες απ'οτι διαβασα ειναι μονο ασπρες,ειναι εκτος των γουστων μου.σε πολο τουλαχιστον.
Γιατί; και οι άσπρες ωραίες είναι. Μάλιστα το καλοκαίρι είναι και πιο δροσερές![]()
Γούστα θα μου πεις
Λοιπόν παιδιά πιστεύω ότι αυτοί που ήταν να παραγγείλουμε το κάναμε. Από βδομάδα θα ρωτήσω τιμή για 40 περίπου τεμάχια μακό και πόλο σε άσπρο και αν γίνεται και σε μαύρο χρώμα και θα σας ποστάρω τα νεότερα.SverigePower850T-5 έγραψε:georgosk έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Oι μπλουζες απ'οτι διαβασα ειναι μονο ασπρες,ειναι εκτος των γουστων μου.σε πολο τουλαχιστον.
Γιατί; και οι άσπρες ωραίες είναι. Μάλιστα το καλοκαίρι είναι και πιο δροσερές![]()
Γούστα θα μου πεις
Δεν αντιλεγω,μια χαρα ειναι,αλλα οκ αν βγαινουν και Τ-shirt,θελω να παρω 5(3 για μενα 2 για το αισθημα).και αυτοκολλητα οπωσδηποτε.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Ααααααααααααα!!!!copyrights reserved....μη γινουμε μπιλιες
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=16&t=93&start=20
Ετσι????....
DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε:Οπότε ξαναβγάζω την λίστα για να συμπληρώσουν όλοι το χρώμα. Σωστός είμαι koh;![]()
1.koh o.k. 2 L άσπρο - κόκκινο
2.johnkyr 1 πόλο αντρικό Large, ένα t-shirt αντρικό Large και ένα πόλο γυναικείο Small +5 αυτοκόλλητα
3.georgosk ok 2 L (1 άσπρο και 1 γαλάζιο)+ 10 αυτοκόλλητα
4.volvozeus ok
10.Iordanis ok: 2 polo large και 2 t-shirt large και 5 αυτοκόλλητα
11.gkrit οκ 1 μπλουζάκι πόλο Large και 1 t-shirt (Large) και μερικα αυτοκόλλητα επίσης
12.dikastis - 1polo large(μαυρο) , 2μακο large(μαυρα) , 2μακο medium(1 μαυρο + 1 ασπρο) και 5 αυτοκολλητα.
Επιστροφή σε “Μαζικές αγορές (group buy)”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες