Μπλουζακια αυτοκολητα κτλ.
- SverigePower850T-5
- T3
Μπλουζακια αυτοκολητα κτλ.
Πιστευω σωστα το εγραψα εδω,ειναι στα υπ'οψιν να φτιαξουμε τιποτα διακριτικα?
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ
Re: Μπλουζακια αυτοκολητα κτλ.
Το είχα στο μυαλό μου, αλλά ευτυχώς που το ανέφερες εσύ
εμένα, θα μου άρεσε κάτι σε μπλουζάκι πόλο, με καλή ποιότητα και στο πίσω μέρος ψηλά στο λαιμό με μικρά γράμματα και με την γραμματοσειρά της volvo, ραμμένο το Volvoclub.gr
Στην εκδρομή θα φέρω ένα δείγμα, από τα μπλουζάκια που είχαμε φτιάξει στο 106sportclub.gr

εμένα, θα μου άρεσε κάτι σε μπλουζάκι πόλο, με καλή ποιότητα και στο πίσω μέρος ψηλά στο λαιμό με μικρά γράμματα και με την γραμματοσειρά της volvo, ραμμένο το Volvoclub.gr
Στην εκδρομή θα φέρω ένα δείγμα, από τα μπλουζάκια που είχαμε φτιάξει στο 106sportclub.gr
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- SverigePower850T-5
- T3
Ναι κατι διακριτικο θα ειναι καλο,μην γινουμε οπως ενα αλλο γνωστο club,με ιταλικα αμαξια,ειδα ενα φιλο μου που εχει ενα μπουφαν και ειναι λιγο καγκουρικο εως πολυ.
VOLVO 850 T-5 2.3
Μέσα, υπάρχει και μια βιοτεχνία εδώ κοντά που τα προϊόντα φτάνουν μέχρι Κρήτη...
Αν καταλήξουμε στο τι θέλουμε, παίρνω μια προσφορά...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
τυχαία .... είδα αυτό στο νετ
http://www.mygrafistas.gr/t-shirt.html
2€ το μπλουζάκι ... Not bad, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κι άλλα πολύ καλύτερης ποιότητας ...
πχ τα
http://www.mygrafistas.gr/t-shirt.html

πχ τα

Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 15 Φεβ 2010, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deadp έγραψε:Μέσα, υπάρχει και μια βιοτεχνία εδώ κοντά που τα προϊόντα φτάνουν μέχρι Κρήτη...
έχουν site ? με δείγματα ?
Προς Θεού Γιάννη, όλα τα polo είναι 40-65% polyester, θα πέσει πολύς ιδρώτας το καλοκαίρι...
(γι' αυτό και φορώντας τη μπλούζα του Scooterclub το καλοκαίρι ίδρωνα αμέσως), δεν ανέφερε σύνθεση....
Τα T-shirt είναι 100% βαμβάκι, ευτυχώς.
Τα προϊόντα που είδα, είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Λες κι έχουν τον ίδιο κατάλογο.
Απλά η βιοτεχνία εδώ στη Χαλκηδόνα, φτιάχνει και επενδύσεις καθισμάτων αυτοκινήτων και φορτηγών κι άλλες κατασκευές, εκτός από αυτά, μιλάμε για εργοστάσιο αν το δεις από έξω.
Μου άρεσε πολύ η σελίδα που παρέθεσες Γιάννη. Ιδιαίτερα τα πλαίσια πινακίδας, αν και τσιμπημένη η τιμή.....
(γι' αυτό και φορώντας τη μπλούζα του Scooterclub το καλοκαίρι ίδρωνα αμέσως), δεν ανέφερε σύνθεση....
Απλά η βιοτεχνία εδώ στη Χαλκηδόνα, φτιάχνει και επενδύσεις καθισμάτων αυτοκινήτων και φορτηγών κι άλλες κατασκευές, εκτός από αυτά, μιλάμε για εργοστάσιο αν το δεις από έξω.
Μου άρεσε πολύ η σελίδα που παρέθεσες Γιάννη. Ιδιαίτερα τα πλαίσια πινακίδας, αν και τσιμπημένη η τιμή.....
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Παιδιά θέλετε να ρωτήσω και εγώ σε μια διαφημιστική εταιρεία στην Καβάλα για μπλούζες, αυτοκόλλητα, κούπες κ.α. Περιμένω να μου πείτε.deadp έγραψε:Προς Θεού Γιάννη, όλα τα polo είναι 40-65% polyester, θα πέσει πολύς ιδρώτας το καλοκαίρι...
VOLVO S40 FOR LIFE
koh έγραψε:Παιδιά θέλετε να ρωτήσω και εγώ σε μια διαφημιστική εταιρεία στην Καβάλα για μπλούζες, αυτοκόλλητα, κούπες κ.α. Περιμένω να μου πείτε.deadp έγραψε:Προς Θεού Γιάννη, όλα τα polo είναι 40-65% polyester, θα πέσει πολύς ιδρώτας το καλοκαίρι...
Τι θα κάνουμε τελικά με τις μπλούζες - αυτοκόλλητα ?
VOLVO S40 FOR LIFE
ίσως ο baltasar, να μπορούσε να μας βοηθήσει για το αισθητικό.
εδώ, ένα παράδειγμα από το renault club http://www.greekrenaultclub.gr/aytokollhta/contact.htm
νομίζω ότι αυτό το μέγεθος είναι καλό ...
http://www.greekrenaultclub.gr/web/inde ... =7&lang=el
τα αυτοκόλλητα-κια τώρα, έχω της εντύπωση ότι πρέπει να είναι διακριτικά και αρκετά παραλληλόγραμμα, πχ άτι σαν αυτό.
ελληνική σημαία μπροστά, και VolvoClub.gr πίσω , με την γραμματοσειρά ίσως της Volvo.
Όλα αυτά δεν είναι δεσμευτικά βέβαια, αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό
ή αν ο καλλιτέχνης baltasar, έχει κάποια άλλη ιδέα ....
@koh, αν μπορείς ρώτα κι εσύ στην καβάλα για το κόστος / ποιότητες κτλ .... για να έχουμε μια εικόνα το τι παίζει με τις τιμές.
Εγώ θα έχω χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα από το τέλος της άλλης εβδομάδας
εδώ, ένα παράδειγμα από το renault club http://www.greekrenaultclub.gr/aytokollhta/contact.htm
νομίζω ότι αυτό το μέγεθος είναι καλό ...
http://www.greekrenaultclub.gr/web/inde ... =7&lang=el
τα αυτοκόλλητα-κια τώρα, έχω της εντύπωση ότι πρέπει να είναι διακριτικά και αρκετά παραλληλόγραμμα, πχ άτι σαν αυτό.

ελληνική σημαία μπροστά, και VolvoClub.gr πίσω , με την γραμματοσειρά ίσως της Volvo.
Όλα αυτά δεν είναι δεσμευτικά βέβαια, αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό
ή αν ο καλλιτέχνης baltasar, έχει κάποια άλλη ιδέα ....
@koh, αν μπορείς ρώτα κι εσύ στην καβάλα για το κόστος / ποιότητες κτλ .... για να έχουμε μια εικόνα το τι παίζει με τις τιμές.
Εγώ θα έχω χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα από το τέλος της άλλης εβδομάδας

Γιάννη η ιδέα σου για το αυτοκόλλητο είναι καλή για όλους τους λόγους που ανέφερες.
Για τα μπλουζάκια ωραία είναι και το σχέδιο που έχουμε στην πρώτη σελίδα.
Έχω και εγώ κάτι επαφές, να ρωτήσω να έχουμε μια ιδέα για τιμές κτλ και μετά αποφασίζουμε
Για τα μπλουζάκια ωραία είναι και το σχέδιο που έχουμε στην πρώτη σελίδα.
Έχω και εγώ κάτι επαφές, να ρωτήσω να έχουμε μια ιδέα για τιμές κτλ και μετά αποφασίζουμε

iatroud μπράβο !!!! εμένα μου αρέσει σαν ιδέα
johnkyr έγραψε:iatroud μπράβο !!!! εμένα μου αρέσει σαν ιδέα
+1

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
αν αρέσει και στον φίλο τον καλλιτέχνη κι έχει και διάθεση, ας του κάνει μια προσπάθεια να το φτιάξει σωστό..
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Παιδιά Χριστός Ανέστη, ρώτησα στην Καβάλα για μπλουζάκια και αυτοκόλλητα και μου είπαν πως θα πρέπει να ξέρουν την ποσότητα που θέλουμε για να μου πουν στάνταρ την τιμή. Προτείνω όποιος ενδιαφέρεται να δώσει το δικό του ο.κ. για να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη.iatroud έγραψε:αν αρέσει και στον φίλο τον καλλιτέχνη κι έχει και διάθεση, ας του κάνει μια προσπάθεια να το φτιάξει σωστό..
1.koh o.k.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
VOLVO S40 FOR LIFE
1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Αυτοκόλλητα, ίσως θα μπορούσαμε να τυπώσουμε περισσότερα (αρκεί να καταλήξουμε στο σχέδιο, μέγεθος), μιας και μπορεί να θέλουν νέα μέλη. Από τη στιγμή που το τυπογραφείο, κάνει την μήτρα, φαντάζομαι ότι τα όποια νέα αντίτυπα (μπλουζάκια, αυτοκόλλητα θα στοιχίζουν και λιγότερο
2.johnkyr ok
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Αυτοκόλλητα, ίσως θα μπορούσαμε να τυπώσουμε περισσότερα (αρκεί να καταλήξουμε στο σχέδιο, μέγεθος), μιας και μπορεί να θέλουν νέα μέλη. Από τη στιγμή που το τυπογραφείο, κάνει την μήτρα, φαντάζομαι ότι τα όποια νέα αντίτυπα (μπλουζάκια, αυτοκόλλητα θα στοιχίζουν και λιγότερο

1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Αυτοκόλλητα σίγουρα θέλουμε περισσότερα, αλλά ίσως και μπλουζάκια αν βγάλουμε σε διάφορα χρώματα και η τιμή είναι καλή
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Αυτοκόλλητα σίγουρα θέλουμε περισσότερα, αλλά ίσως και μπλουζάκια αν βγάλουμε σε διάφορα χρώματα και η τιμή είναι καλή

1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.
6.
7.
8.
9.
10.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.
6.
7.
8.
9.
10.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.
7.
8.
9.
10.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.
7.
8.
9.
10.
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7.
8.
9.
10.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7.
8.
9.
10.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Θα κάνω μια ερώτηση, για να μην καθυστερούμε, για 20 μπλουζάκια πόλο και φούτερ, σε άσπρο με μπλε σήμα ραφτό ή αυτοκόλλητο και σε μπλε με άσπρο ανάλογο.Αν θα χρειαστούν και άλλα κομμάτια βλέπουμε. Πιστεύω πως θα έχω νέα μέχρι την Παρασκευή.Jim_C30 έγραψε:1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7.
8.
9.
10.
VOLVO S40 FOR LIFE
Ρε Ηλία με φαντάζεσαι να το φοράω και να βγω βόλτα με την γυναίκα...
Δεν κολλάει με τίποτα...
Αυτό είναι για ελεύθερα πουλιά, και οι περισσότεροι στο club δεν είναι.
Πάντως έχει πλάκα η ιδέα σου

Δεν κολλάει με τίποτα...

Αυτό είναι για ελεύθερα πουλιά, και οι περισσότεροι στο club δεν είναι.

Πάντως έχει πλάκα η ιδέα σου

koh έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση, για να μην καθυστερούμε, για 20 μπλουζάκια πόλο και φούτερ, σε άσπρο με μπλε σήμα ραφτό ή αυτοκόλλητο και σε μπλε με άσπρο ανάλογο.Αν θα χρειαστούν και άλλα κομμάτια βλέπουμε. Πιστεύω πως θα έχω νέα μέχρι την Παρασκευή.Jim_C30 έγραψε:1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7.
8.
9.
10.
Έχουμε κανένα νέο;;

VolvoZeus έγραψε:Δημητρη ασε τα ανεκδοτα και στειλε λινκ με τα μπλουζακια
έφθασεεεεε http://www.collection.volvocars.com/Pro ... enuId=1174
http://www.collection.volvocars.com/Pro ... ionId=1196

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Λοιπόν έχω νέα όσο αφορά τα μπλουζάκια - αυτοκόλλητα. Μου έδωσαν τιμή για μπλουζάκια 70 τεμάχια, άσπρο μακό με μπλε ραφτό, μπροστά και πίσω 5 ευρώ. Πόλο άσπρο με μπλε ραφτό, πάλι μπροστά και πίσω 10 ευρώ και αυτοκόλλητα διαφανή, διάσταση 0,5 Χ 0,18, τεμάχια 100, τιμή 0,80 λεπτά ανά τεμάχιο. Περιμένω απάντησή σας παιδιά, πάντως να ξέρετε πως αν δε μαζευτούμε καμιά 50ρια τουλάχιστον, δεν δίνω παραγγελία, εκτός αν βρεθεί καλύτερη προσφορά.georgosk έγραψε:koh έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση, για να μην καθυστερούμε, για 20 μπλουζάκια πόλο και φούτερ, σε άσπρο με μπλε σήμα ραφτό ή αυτοκόλλητο και σε μπλε με άσπρο ανάλογο.Αν θα χρειαστούν και άλλα κομμάτια βλέπουμε. Πιστεύω πως θα έχω νέα μέχρι την Παρασκευή.Jim_C30 έγραψε:1.koh o.k.
2.johnkyr ok
3.georgosk ok
4.volvozeus ok
5.iatroud ok
6.Jim_C30 ok
7.
8.
9.
10.
Έχουμε κανένα νέο;;
VOLVO S40 FOR LIFE
Παιδιά καλημέρα και απο εμένα...υπάρχει κανα φώτο με τα μπλουζάκια που λέτε?
Φωτό του λογότυπου υπάρχει στην προηγούμενη σελίδα. Φαντάσου αυτό το σήμα πάνω στα μπλουζάκια, μπροστά στο μέρος της καρδιάς και πίσω στο κέντρο της πλάτης.arist2 έγραψε:Παιδιά καλημέρα και απο εμένα...υπάρχει κανα φώτο με τα μπλουζάκια που λέτε?
VOLVO S40 FOR LIFE
koh έγραψε: Πόλο άσπρο με μπλε ραφτό, πάλι μπροστά και πίσω 10 ευρώ και αυτοκόλλητα διαφανή, διάσταση 0,5 Χ 0,18, τεμάχια 100, τιμή 0,80 λεπτά ανά τεμάχιο.
Αν είναι 100% βαμβακερό θέλω 2-3 μπλουζάκια

Το υλικό δεν το ξέρω θα μάθω και θα σας πω. Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε.Πιστεύω πως η τιμή πάντως είναι αρκετά καλή.georgosk έγραψε:koh έγραψε: Πόλο άσπρο με μπλε ραφτό, πάλι μπροστά και πίσω 10 ευρώ και αυτοκόλλητα διαφανή, διάσταση 0,5 Χ 0,18, τεμάχια 100, τιμή 0,80 λεπτά ανά τεμάχιο.
Αν είναι 100% βαμβακερό θέλω 2-3 μπλουζάκιακαι καμία δεκαριά αυτοκόλλητα.
VOLVO S40 FOR LIFE
Δείτε και αυτό:
http://www.mygrafistas.gr/
Το βρήκα από τις διαφημίσεις στο κάτω μέρος του Φόρουμ.
@koh ότι επιπλέον πληροφορίες έχεις πες μας.

georgosk έγραψε:Δείτε και αυτό:
Οι μπλουζες ειναι βαμβακερες,οποτε ας γραψει ο καθενας μεγεθος, τεμαχια ωστε να προχωρησουμε στην παραγγελεια.
VOLVO S40 FOR LIFE
Καλησπέρα παιδιά
ενδιαφέρομαι κι'εγώ για μπλουζάκια μακό, πόλο και αυτοκόλητα.
Γράψτε μου λεπτομέρειες
Γράψτε μου λεπτομέρειες
Iordanis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά
Γράψτε μου λεπτομέρειες
Καλωσορισες Ιordanis στο forum οσο για τα μπλουζακια-αυτοκολητα σε προηγουμενο ποστ εχει σχεδιαση καποιος το σχημα του λογοτυπου.Ετσι πηρα την πρωτοβουλια να κανω μια ερευνα για τα παραπανω και μου εδωσαν τιμες οπως ειδες πιο πανω για βαμβακερη μπλουζα.Τωρα το μονο που μενει ειναι να πει ο καθενας ποση-ες μπλουζες θελει,το μεγεθος,να μαζευτουν καμμια 60-70 κομματια(για τοσες μπλουζες πηρα τιμη)και να πουμε το ο.κ και να σταλουν στα μελη.
VOLVO S40 FOR LIFE
Φίλε koh ενδιαφέρομαι για δύο (2) μακό, δύο (2) πόλο και πέντε (5) αυτοκόλητα.
Βρε παιδιά πόσο το μπλουζάκι το μακό και πόσο το πόλο?
τι χρώμα είναι?
πείτε μου για να σκεφτώ αν θα πάρω και εγω μερικά...τα θέλω και για το γυμναστήριο...
τι χρώμα είναι?
πείτε μου για να σκεφτώ αν θα πάρω και εγω μερικά...τα θέλω και για το γυμναστήριο...
Αγαπητε arist2 αν προσεξες στο πιο πανω ποστ εγραψα τις τιμες αλλα μονο για πολο μπλουζα και οχι για μακο.Οσο για το χρωμα ειναι απρη με μπλε ραφτο.arist2 έγραψε:Βρε παιδιά πόσο το μπλουζάκι το μακό και πόσο το πόλο?
τι χρώμα είναι?
VOLVO S40 FOR LIFE
[quote="koh"]Τι θα γίνει με τις μπλούζες βρε παιδιά? Άντε να βλέπω συμμετοχές.
VOLVO S40 FOR LIFE
βλέπεις, πόσο δύσκολο, ακόμα και σε απλά θέματα να οργανωθούμε ?
εμείς johnkyr-dimikyr θέλουμε 4. Να μαζέψουμε 70, μου φαίνεται αδύνατο στην παρούσα φάση
Για το λογότυπο που παρουσίασε ο iatroud, συμφωνούμε όλοι ?

εμείς johnkyr-dimikyr θέλουμε 4. Να μαζέψουμε 70, μου φαίνεται αδύνατο στην παρούσα φάση

Για το λογότυπο που παρουσίασε ο iatroud, συμφωνούμε όλοι ?
Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 27 Απρ 2010, 16:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το λογότυπο είναι πάρα πολύ όμορφο!
Αναφορικά με τα μπλουζάκια τώρα κι εγώ θέλω τρία, δύο για εμένα κι ένα για τη γυναίκα.
Αναφορικά με τα μπλουζάκια τώρα κι εγώ θέλω τρία, δύο για εμένα κι ένα για τη γυναίκα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μεγεθος?Jim_C30 έγραψε:Το λογότυπο είναι πάρα πολύ όμορφο!
VOLVO S40 FOR LIFE
θα θέλαμε από ένα μακό και από ένα πόλο σε μεγέθη ΧΧL ανδρικό, L γυναικείο, και παιδικό (για παιδί 1m ύψος) αντίστοιχα. το λευκό είναι περιοριστικό ως χρώμα? αν υπήρχε δυνατότητα θα τα προτιμούσα σε κόκκινο, αν όχι, μια χαρά και το λευκό.
ποιο το κόστος των μεταφορικών? και πως θα οργανωθεί η όποια αποστολή?
το λογότυπο θέλει δουλειά, είναι προχειροφτιαγμένο. αν μπορέσει ο baltasar -ή όποιος άλλος θέλει- ας το ρετουσάρει λίγο.
ποιο το κόστος των μεταφορικών? και πως θα οργανωθεί η όποια αποστολή?
το λογότυπο θέλει δουλειά, είναι προχειροφτιαγμένο. αν μπορέσει ο baltasar -ή όποιος άλλος θέλει- ας το ρετουσάρει λίγο.
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Ένα polo ανδρικό, μέγεθος Large
Ένα μακό ανδρικό, μέγεθος Large
Ένα polo γυναικείο, μέγεθος Medium.
Αυτά από εμένα.
Ένα μακό ανδρικό, μέγεθος Large
Ένα polo γυναικείο, μέγεθος Medium.
Αυτά από εμένα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Για να επιλεξουμε τα σωστα μεγεθη ισως πρεπει να εχουμε μεγεθολογιο για να δοκιμασουμε.

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Σωστοί οι προλαλήσαντες!
Συνεπώς φίλε Koh μην προχωράς ακόμα σε καμία παραγγελία!
Συνεπώς φίλε Koh μην προχωράς ακόμα σε καμία παραγγελία!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Επιστροφή σε “Μαζικές αγορές (group buy)”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες