1. Καθαριστικό volvo για τα δέρματα
2. Βάση πυροσβεστήρα volvo για το μπροστινό δεξί κάθισμα + πυροσβεστήρας
.
.
.
.
ρίχνουμε τις ιδέες ... ο vrestas βρίσκει τις καλύτερες τιμές της υδρογείου

4. αυτά τα λαστιχένια πατάκια .... δεν είναι κακάσχημα ???
johnkyr έγραψε:4. αυτά τα λαστιχένια πατάκια .... δεν είναι κακάσχημα ???
6. DJ .....
SverigePower850T-5 έγραψε:Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.
Το εχω χρησιμοποιησει στου πατερα μου το XC90 και ξερω.
ενα πολυ καλο κατα εμε,ειναι μιας αλλης εταιριας,δεν θυμαμαι μαρκα,το εχω στο πορτ μπαγκαζ,να το δω.
johnkyr έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.
ενα πολυ καλο κατα εμε,ειναι μιας αλλης εταιριας,δεν θυμαμαι μαρκα,το εχω στο πορτ μπαγκαζ,να το δω.
με έχουν φοβίσει τα ΝΟΝ volvo καθαριστικά, για το αν είναι κατάλληλα για τα δέρματα μας, μιας και έχω δει πολλά παλιά volvo με άθλια κατεστραμμένα δερμάτινα καθίσματα. Ο zeus, είχε γράψει/πει, ότι τα non volvo καθαριστικά ίσως καταστρέφουν τα δέρματα ... αφού η βαφή/επεξεργασία των δερμάτων είναι οικολογική.
Μήπως να τα καθαρίσω μόνο με νεράκι και πανάκι ?
Μήπως έκανα βλακεία που πήρα δέρματα ..... από την έκδοση Summum ήθελα βασικά μόνο τα xennon, αλλά είπα αφού έχει και τα δέρματα, ας πάει το παλιάμπελο.
deadp έγραψε:Για αντιηλιακές μεμβράνες υπάρχει κάτι;
Μάλλον πρέπει να πάρω, γιατί στο καινούργιο σπίτι, ο ήλιος βαράει το αυτοκίνητο όλο το απόγευμα, καθώς το σκέπαστρο είναι ψηλά.
Έχει βάλει κανείς, υπάρχει καμμιά πρόταση;
VolvoZeus έγραψε:deadp έγραψε:Για αντιηλιακές μεμβράνες υπάρχει κάτι;
Μάλλον πρέπει να πάρω, γιατί στο καινούργιο σπίτι, ο ήλιος βαράει το αυτοκίνητο όλο το απόγευμα, καθώς το σκέπαστρο είναι ψηλά.
Εγω εχω βαλει την μεσαια βαθμιδα της 3Μ...περιπου 200 ευρω ειχε κοστισει με την τοποθετηση, εφ'ορου ζωης εγγυηση και νομιμες με τα σχετικα εγγραφα για τροχαια/ΚΤΕΟ
deadp έγραψε:Προτιμότερη και νόμιμη λύση είναι τα σκίαστρα της Volvo ή να προχωρήσω στην τοποθέτηση μεμβρανών (π.χ. 3M όπως του Zeus) ;
Για να μαζέψω μερικές απόψεις.
Ή μήπως και τα δύο μαζί!!!
SverigePower850T-5 έγραψε:johnkyr έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.
με έχουν φοβίσει τα ΝΟΝ volvo καθαριστικά, για το αν είναι κατάλληλα για τα δέρματα μας, μιας και έχω δει πολλά παλιά volvo με άθλια κατεστραμμένα δερμάτινα καθίσματα. Ο zeus, είχε γράψει/πει, ότι τα non volvo καθαριστικά ίσως καταστρέφουν τα δέρματα ... αφού η βαφή/επεξεργασία των δερμάτων είναι οικολογική.
Μήπως να τα καθαρίσω μόνο με νεράκι και πανάκι ?
Μήπως έκανα βλακεία που πήρα δέρματα ..... από την έκδοση Summum ήθελα βασικά μόνο τα xennon, αλλά είπα αφού έχει και τα δέρματα, ας πάει το παλιάμπελο.
Εγω αυτο που εχω παρει ειναι απαιχτο(το καθαριστικο),και βασικα τα δερματα της volvo,δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι,του πατερα μου ας πουμε εσκασε το δερμα στον κωλο του καθισματος του οδηγου,σε μικρο χρονικο διαστημα,για 85000 ευρω αμαξι δεν το δεχομαι.το δικο μου μετα τα 10+ χρονια επαθε ζημια,και εχει φαει και πολυ ηλιο.ενω το xc90 εχει κλειστο γκαραζ στανταρ,Θα ρωτησω ενα φιλο ταπετσερη να δω τι θα μου πει.
deadp έγραψε:Για αντιηλιακές μεμβράνες υπάρχει κάτι;
Αν τα σκιάδια είναι βολικά, βάλτε κι εμένα μέσα στην υπόθεση και τα στέλνετε με ΚΤΕΛ.
ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Με τις πολλές βροχές και χιόνια εδώ πάνω, δε με νοιάζει καθόλου όταν μπαίνω στο αμάξι, αναρωτιέμαι αν είχα ακόμη τα ανοιχτόχρωμα υφασμάτινα πως θα ήταν... Και τα γκρι πατάκια ταίριαξαν ΑΠΟΛΥΤΑ με την quartz ταπετσαρία και εφάρμοσαν τέλεια στο χώρο, καλύτερα από τα υφασμάτινα γιατί είναι σαν σκαφάκια... Το καλοκαίρι θα ξαναβάλω τα υφασμάτινα (μπορεί).
Το καθαριστικό για τις υφασμάτινες ταπετσαρίες είναι αποτελεσματικό; Τα σκούρα τζην ξεβάφουνστη ζαχαρί μου ταπετσαρία.
VolvoZeus έγραψε:Εγω εχω βαλει την μεσαια βαθμιδα της 3Μ...περιπου 200 ευρω ειχε κοστισει με την τοποθετηση, εφ'ορου ζωης εγγυηση και νομιμες με τα σχετικα εγγραφα για τροχαια/ΚΤΕΟ
VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...
SverigePower850T-5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...
γνησιους?Οι καινουριοι που εχουν βγει που ειναι μονο λαστιχο του εμποριου πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι
VolvoZeus έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...
γνησιους?Οι καινουριοι που εχουν βγει που ειναι μονο λαστιχο του εμποριου πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι
Τα νεα μοντελα φορανε τους aero που ειναι μονο λαστιχο. Του εμποριου που ειχα δοκιμασει (Bosch) κρατανε πολυ λιγοτερο απ αυτους της Volvo...το γιατι δεν το ξερω. Στην ελλαδα ομως τους χρεωνουν πανακριβα ενω απο εξω οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες.
VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...
Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
Θέλω να δω αν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρων για αυτούς που φοράμε το Μ56 σασμάν, να κάναμε group buy Quaife (QDF12J) διαφορικό.![]()
Δεν περιμένω να μαζευτούμε 30 άτομα. Αλλά και 4-6 άτομα θα ήταν αρκετά για μια σοβαρή έκπτωση στην αγορά και στα μεταφορικά.
Την ιδέα την έριξα, μπορεί να τύχει και να ψηθεί....
johnkyr έγραψε:Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
Θέλω να δω αν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρων για αυτούς που φοράμε το Μ56 σασμάν, να κάναμε group buy Quaife (QDF12J) διαφορικό.![]()
Δεν περιμένω να μαζευτούμε 30 άτομα. Αλλά και 4-6 άτομα θα ήταν αρκετά για μια σοβαρή έκπτωση στην αγορά και στα μεταφορικά.
κάπου 950€ πάει το μπλοκέ ?
SverigePower850T-5 έγραψε:johnkyr έγραψε:Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
ενδιαφερουσα προταση,αλλα θα χρειαστει αρκετη εξασκηση(100% αξιοποιηση του μπλοκε) για να οδηγηθει ενα αμαξι με μπλοκε στους αθλιους δρομους μας,με τα μπαλωματα.
Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
maestros έγραψε:κύριοι,
με τα μέτρα του γιωργάκη όχι group buy, αλλά μπάι - μπάι θα πούμε στις αγορές !
DIKASTIS-T5 έγραψε:Πιστευεις οτι το χρειαζομαι ετσι οπως ειναι τωρα?Αν φτασει στα επιπεδα FOCUS RS σιγουρα θα χρειαστει κατι τετοιο.Εξαλλου κι αυτα που εχουν το mazda3 mps και το cupra της πλακας ειναι.Πιστευω οτι μεχρι 280 αλογα με κανα 40αρι ροπης δε χρειαζεται μπλοκε.Οχι οτι θα εχει καλη προσφυση,αλλα δε το δικαιολογει.Για πες τη γνωμη σου αμα ειναι στο τοπικ με τα τεχνικα να το αναλυσουμε.
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
Dikastis ακουει???? Της Quaife κουμπωνει αψογα με το Μ66....το νεο RS το εχει στανταρ....αντε μηπως και γλυτωσεις τα ημιαξονια
Πιστευεις οτι το χρειαζομαι ετσι οπως ειναι τωρα?Αν φτασει στα επιπεδα FOCUS RS σιγουρα θα χρειαστει κατι τετοιο.Εξαλλου κι αυτα που εχουν το mazda3 mps και το cupra της πλακας ειναι.Πιστευω οτι μεχρι 280 αλογα με κανα 40αρι ροπης δε χρειαζεται μπλοκε.Οχι οτι θα εχει καλη προσφυση,αλλα δε το δικαιολογει.Για πες τη γνωμη σου αμα ειναι στο τοπικ με τα τεχνικα να το αναλυσουμε.
deadp έγραψε:Δηλαδή, αν πούμε ότι με 200 (το λιγότερο) βάζω 3M αυτές πόσο θα μου βγουν;
Νομίζω ότι καλύτερα να μπουν μεμβράνες, παρά τα σκιάδια (βάλε-βγάλε τα βράδια).
johnkyr έγραψε:Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
iatroud έγραψε:τα θέματα που αφορούν επαναλαμβανόμενες προμήθειες (υαλοκαθαριστήρες, καθαριστικά δερμάτων) θα έπρεπε ίσως να ήταν ξεκλείδωτα. ας βάλει το χεράκι του ο προϊστάμενος γιατί αλλιώς θα πάρω στο 11888 και θα καλέσω κλειδαρά! Τυχαίο?
Επιστροφή σε “Μαζικές αγορές (group buy)”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες