Ιδέες για αγορές

Εδώ μπορούμε να οργανώνουμε αγορές από το εξωτερικό, eshops κ.τ.λ
Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Ιδέες για αγορές

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 01:25

μιας και ο vrestas τόσες μέρες τώρα δεν έχει φιλοτιμηθεί, να κάνει εδώ ένα ποστ, λέω, να ανοίξω το θέμα. Εδώ μπορούμε να γράφουμε τι θα θέλαμε να αγοράσουμε καί ίσως να ενδιαφέρει και άλλους η αγορά του. Φαντάζομαι ότι έτσι μπορούμε να πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές και να κερδίζουμε από τα μεταφορικά τους. Πράγματα που σκέφτομαι ότι λειαν συντόμως θα πρέπει να αγοράσω είναι τα ....

1. Καθαριστικό volvo για τα δέρματα
2. Βάση πυροσβεστήρα volvo για το μπροστινό δεξί κάθισμα + πυροσβεστήρας
.
.
.
.

ρίχνουμε τις ιδέες ... ο vrestas βρίσκει τις καλύτερες τιμές της υδρογείου :respect και ο iatroud, αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς του κοντέινερ με το βαπόρι από την Περσία :applause
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Re: Ιδέες για αγορές

Δημοσίευσηαπό iatroud » 12 Φεβ 2010, 01:57

ακολουθώ κι εγώ! θα ήθελα να μου κάνω δώρο τα ακόλουθα αλλά όχι απαραίτητα με την ακόλουθη σειρά:

1) βάση πυροσβεστήρα volvo για το μπροστινό δεξί κάθισμα
2) ............. (ακυρώθηκε)
3) σκιάδια σετ
4) λαστιχένια πατάκια
5) φορητό dvd player με περιστρεφόμενη κατά 180 μοίρες οθόνη, τουλάχιστον 7΄, να παίζει divx, με θήκη μεταφοράς που να "πιάνει" με velcro στο προσκέφαλο του συνοδηγού, τηλεκοντρόλ, φορτιστή αυτοκινήτου και έξοδο ακουστικών (μέχρι 80€)
6) σι μπι με εμβέλεια min 2km για τις volvoσυναντήσεις (για να μπορώ να σας αφιερώνω ζουζούνια on air!)
Τελευταία επεξεργασία από iatroud σε 12 Φεβ 2010, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 02:28

4. αυτά τα λαστιχένια πατάκια .... δεν είναι κακάσχημα ??? :swear
6. DJ ..... :applause

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 12 Φεβ 2010, 02:42

Βάση των παλαιότερων δηλώσεων μου

1. Καθαριστικό Volvo για τα δέρματα

είμαι μέσα

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 12 Φεβ 2010, 02:44

4. αυτά τα λαστιχένια πατάκια .... δεν είναι κακάσχημα ???

θα τα φοράω σκέφτομαι χειμώνα για τις δύσκολες μέρες!
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 12 Φεβ 2010, 10:10

Οποιος θέλει να αγορασει κατι,καλό θα ειναι να στελνει link και part number.
http://www.volvopartshop.com/
Ας μπαινει στην παραπανω σελίδα να βρισκει τι θέλει και να κανει copy paste την Δ/ΝΣΗ.
Αφηνουμε μια βδομαδα για να ζητησει ο καθενας μας οτι θελει και μετα ζηταω τιμες και κανουμε την παραγγελια.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 12 Φεβ 2010, 11:04

johnkyr έγραψε:4. αυτά τα λαστιχένια πατάκια .... δεν είναι κακάσχημα ??? :swear
6. DJ ..... :applause

Αστα χαλια ειναι,ειχα τα πλαστικα σκαφακια της VOLVO και επειδη ειχαν φθαρει,παρηγγειλα αλλα γνησια,και μου ηρθαν τα λαστιχενια,και ξενερωσα :x
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 11:10

έλεγα σε κάποια φάση να τα πάρω ... αλλά μόλις τα είδα με χάλασαν .....

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 12 Φεβ 2010, 11:13

Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.
Το εχω χρησιμοποιησει στου πατερα μου το XC90 και ξερω.
ενα πολυ καλο κατα εμε,ειναι μιας αλλης εταιριας,δεν θυμαμαι μαρκα,το εχω στο πορτ μπαγκαζ,να το δω.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 11:23

SverigePower850T-5 έγραψε:Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.
ενα πολυ καλο κατα εμε,ειναι μιας αλλης εταιριας,δεν θυμαμαι μαρκα,το εχω στο πορτ μπαγκαζ,να το δω.

με έχουν φοβίσει τα ΝΟΝ volvo καθαριστικά, για το αν είναι κατάλληλα για τα δέρματα μας, μιας και έχω δει πολλά παλιά volvo με άθλια κατεστραμμένα δερμάτινα καθίσματα. Ο zeus, είχε γράψει/πει, ότι τα non volvo καθαριστικά ίσως καταστρέφουν τα δέρματα ... αφού η βαφή/επεξεργασία των δερμάτων είναι οικολογική.

Μήπως να τα καθαρίσω μόνο με νεράκι και πανάκι ?
Μήπως έκανα βλακεία που πήρα δέρματα ..... από την έκδοση Summum ήθελα βασικά μόνο τα xennon, αλλά είπα αφού έχει και τα δέρματα, ας πάει το παλιάμπελο.

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 12 Φεβ 2010, 11:32

johnkyr έγραψε:
SverigePower850T-5 έγραψε:Tο καθαριστικο για τα δερματα της VOLVO αν θελετε να με ακουσετε,ειναι απατη.

με έχουν φοβίσει τα ΝΟΝ volvo καθαριστικά, για το αν είναι κατάλληλα για τα δέρματα μας, μιας και έχω δει πολλά παλιά volvo με άθλια κατεστραμμένα δερμάτινα καθίσματα. Ο zeus, είχε γράψει/πει, ότι τα non volvo καθαριστικά ίσως καταστρέφουν τα δέρματα ... αφού η βαφή/επεξεργασία των δερμάτων είναι οικολογική.

Μήπως έκανα βλακεία που πήρα δέρματα ..... από την έκδοση Summum ήθελα βασικά μόνο τα xennon, αλλά είπα αφού έχει και τα δέρματα, ας πάει το παλιάμπελο.

Εγω αυτο που εχω παρει ειναι απαιχτο(το καθαριστικο),και βασικα τα δερματα της volvo,δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι,του πατερα μου ας πουμε εσκασε το δερμα στον κωλο του καθισματος του οδηγου,σε μικρο χρονικο διαστημα,για 85000 ευρω αμαξι δεν το δεχομαι.το δικο μου μετα τα 10+ χρονια επαθε ζημια,και εχει φαει και πολυ ηλιο.ενω το xc90 εχει κλειστο γκαραζ στανταρ,Θα ρωτησω ενα φιλο ταπετσερη να δω τι θα μου πει.
VOLVO 850 T-5 2.3

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 12 Φεβ 2010, 11:40

Για αντιηλιακές μεμβράνες υπάρχει κάτι;
Μάλλον πρέπει να πάρω, γιατί στο καινούργιο σπίτι, ο ήλιος βαράει το αυτοκίνητο όλο το απόγευμα, καθώς το σκέπαστρο είναι ψηλά.
Έχει βάλει κανείς, υπάρχει καμμιά πρόταση;

Αν τα σκιάδια είναι βολικά, βάλτε κι εμένα μέσα στην υπόθεση και τα στέλνετε με ΚΤΕΛ.

ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Με τις πολλές βροχές και χιόνια εδώ πάνω, δε με νοιάζει καθόλου όταν μπαίνω στο αμάξι, αναρωτιέμαι αν είχα ακόμη τα ανοιχτόχρωμα υφασμάτινα πως θα ήταν... Και τα γκρι πατάκια ταίριαξαν ΑΠΟΛΥΤΑ με την quartz ταπετσαρία και εφάρμοσαν τέλεια στο χώρο, καλύτερα από τα υφασμάτινα γιατί είναι σαν σκαφάκια... Το καλοκαίρι θα ξαναβάλω τα υφασμάτινα (μπορεί).

Το καθαριστικό για τις υφασμάτινες ταπετσαρίες είναι αποτελεσματικό; Τα σκούρα τζην ξεβάφουν :oops: στη ζαχαρί μου ταπετσαρία.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Φεβ 2010, 12:14

deadp έγραψε:Για αντιηλιακές μεμβράνες υπάρχει κάτι;
Μάλλον πρέπει να πάρω, γιατί στο καινούργιο σπίτι, ο ήλιος βαράει το αυτοκίνητο όλο το απόγευμα, καθώς το σκέπαστρο είναι ψηλά.

Εγω εχω βαλει την μεσαια βαθμιδα της 3Μ...περιπου 200 ευρω ειχε κοστισει με την τοποθετηση, εφ'ορου ζωης εγγυηση και νομιμες με τα σχετικα εγγραφα για τροχαια/ΚΤΕΟ :)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 12 Φεβ 2010, 12:50

VolvoZeus έγραψε:

Εγω εχω βαλει την μεσαια βαθμιδα της 3Μ...περιπου 200 ευρω ειχε κοστισει με την τοποθετηση, εφ'ορου ζωης εγγυηση και νομιμες με τα σχετικα εγγραφα για τροχαια/ΚΤΕΟ :)

ποιο πολυ για το κτεο μετρανε τα εγγραφα αυτα,εχω φιλο αστυνομικο και μου εχει πει,οτι αν θεωρησει ο αστυνομικος οτι δεν εχει ορατοτητα μεσα στο αμαξι,και 10 χαρτια να εχεις σε γραφει.Προσωπικα με εχουν γραψει και αφαιρεση πινακιδων 10 μερες για τα φιμε,Βεβαια εγω εχω Lumar.
VOLVO 850 T-5 2.3

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 12 Φεβ 2010, 15:27

Προτιμότερη και νόμιμη λύση είναι τα σκίαστρα της Volvo ή να προχωρήσω στην τοποθέτηση μεμβρανών (π.χ. 3M όπως του Zeus) ;
Για να μαζέψω μερικές απόψεις.
Ή μήπως και τα δύο μαζί!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 15:32

deadp έγραψε:Προτιμότερη και νόμιμη λύση είναι τα σκίαστρα της Volvo ή να προχωρήσω στην τοποθέτηση μεμβρανών (π.χ. 3M όπως του Zeus) ;
Για να μαζέψω μερικές απόψεις.
Ή μήπως και τα δύο μαζί!!!

γνωρίζω ότι υπάρχουν μεμβράνες που είναι 100% λευκές (δεν φένεται δηλαδή ότι τις φοράς) , αλλά κόβουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας το μειονέκτημα τους, ότι κάνουν 400+€, δυστυχώς δεν θυμάμαι μάρκα.

Προσωπικά, αισθητικά δεν μου αρέσουν οι μεμβράνες ..... για το station, ίσως να μου άρεσαν, μόνο για τις πίσω πόρτες.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 12 Φεβ 2010, 16:56

SverigePower850T-5 έγραψε:
johnkyr έγραψε:

Εγω αυτο που εχω παρει ειναι απαιχτο(το καθαριστικο),και βασικα τα δερματα της volvo,δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι,του πατερα μου ας πουμε εσκασε το δερμα στον κωλο του καθισματος του οδηγου,σε μικρο χρονικο διαστημα,για 85000 ευρω αμαξι δεν το δεχομαι.το δικο μου μετα τα 10+ χρονια επαθε ζημια,και εχει φαει και πολυ ηλιο.ενω το xc90 εχει κλειστο γκαραζ στανταρ,Θα ρωτησω ενα φιλο ταπετσερη να δω τι θα μου πει.

Και εγώ νομίζω πως το δέρμα στα volvo είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο.ζαρώνει πολύ σύντομα και έχω και 2-3 μικρές τρυπίτσες που ίσως εχουν γίνει απο τσιγάρο και φενεται πως είναι πολύ λεπτό το δέρμα.Δεν βλέπω να είναι και φοβερής ποιότητας. Ταρίφας σε mercedes που το δέρμα του είναι σαν καινουργιο μου έχει πεί πως το καθαρίζει με νερό και ξύδι!Το δέρμα του είναι αψογο,ισως το δοκιμάσω και βλέπουμε αν θα γίνει σαλάτα.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Φεβ 2010, 16:58

μπαλσάμικο ? :lol:

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 12 Φεβ 2010, 18:54

Αν τα σκιάδια είναι βολικά, βάλτε κι εμένα μέσα στην υπόθεση και τα στέλνετε με ΚΤΕΛ.

ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Με τις πολλές βροχές και χιόνια εδώ πάνω, δε με νοιάζει καθόλου όταν μπαίνω στο αμάξι, αναρωτιέμαι αν είχα ακόμη τα ανοιχτόχρωμα υφασμάτινα πως θα ήταν... Και τα γκρι πατάκια ταίριαξαν ΑΠΟΛΥΤΑ με την quartz ταπετσαρία και εφάρμοσαν τέλεια στο χώρο, καλύτερα από τα υφασμάτινα γιατί είναι σαν σκαφάκια... Το καλοκαίρι θα ξαναβάλω τα υφασμάτινα (μπορεί).

Το καθαριστικό για τις υφασμάτινες ταπετσαρίες είναι αποτελεσματικό; Τα σκούρα τζην ξεβάφουν :oops: στη ζαχαρί μου ταπετσαρία.

H Δική μου η πρόταση που έχω βάλει αμέσως μετά την αγορά του S60 είναι η Vkool
http://www.v-kool.gr/index.html
το ελληνικό site είναι για τα μπάζα αλλα μπορεις να διαβάσεις εδώ
http://www.v-kool.com/intro.html

Η διαφορά τους είναι ότι δεν χρειάζεται να μειώσεις την διαπερατότητα του φωτός για να γλυτώσεις την θερμότητα . 8-)
Αυτό δεν το κάνει καμία άλλη . Δεν υπάρχει σύγκριση σε απόδοση . Αλλά τις πληρώνεις παραπάνω .
τις έχω 3 χρόνια . Και είναι σαν να μπήκαν χθες .
Η απόδοση του κλιματιστικού εκτοξεύτηκε στα ύψη ακόμα και στους 40+ δουλεύει στην 2 σκάλα .

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 12 Φεβ 2010, 19:15

Δηλαδή, αν πούμε ότι με 200 (το λιγότερο) βάζω 3M αυτές πόσο θα μου βγουν;
Νομίζω ότι καλύτερα να μπουν μεμβράνες, παρά τα σκιάδια (βάλε-βγάλε τα βράδια).

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 12 Φεβ 2010, 23:08

θα πρότεινα πριν ψωνίσουμε, να οργανωθούμε.
μπορεί για παράδειγμα ο volvozeus ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων εξωτερικού (γιατί εσωτερικού αποδεικνύεται ο jim_c30 :mrgreen: ) να έρθει σε επαφή με το volvoparts και να επιδιώξει ποσοστό έκπτωσης για το κλαμπ, προσφέροντας -πέραν από το χαμόγελό του- διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα μας. :!:
σε μια τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να υπήρχε χρονική δέσμευση αμφοτέρων των μερών, πχ ετήσια, ώστε να μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε στη λήξη της που θα είμαστε ισχυρότεροι.
για να γίνουμε πιο πειστικοί, θα μπορούσαμε να αναρτήσουμε σε εμφανές μέρος την όποια πιστοποίηση των σουηδών για τον ελλαδικό χώρο.
το όφελος έτσι θα ήταν διττό, τόσο στην πηγή (έκπτωση επί των αναγραφόμενων τιμών στο site τους) όσο και στα μεταφορικά, υπό την προϋπόθεση -για τα τελευταία- χρήσης μαζικών παραγγελιών και ενιαίων συσκευασιών (consolidating multiple packages)
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
Danilis
T2
Επικοινωνία:

Quaife (QDF12J)

Δημοσίευσηαπό Danilis » 13 Φεβ 2010, 01:53

Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
Θέλω να δω αν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρων για αυτούς που φοράμε το Μ56 σασμάν, να κάναμε group buy Quaife (QDF12J) διαφορικό. :lipssealed
Δεν περιμένω να μαζευτούμε 30 άτομα. Αλλά και 4-6 άτομα θα ήταν αρκετά για μια σοβαρή έκπτωση στην αγορά και στα μεταφορικά.
Την ιδέα την έριξα, μπορεί να τύχει και να ψηθεί....
NA (Natural Aspiration) = Never Ending Turbo Lag

Άβαταρ μέλους
Dimitrispat
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitrispat » 13 Φεβ 2010, 02:22

VolvoZeus έγραψε:Εγω εχω βαλει την μεσαια βαθμιδα της 3Μ...περιπου 200 ευρω ειχε κοστισει με την τοποθετηση, εφ'ορου ζωης εγγυηση και νομιμες με τα σχετικα εγγραφα για τροχαια/ΚΤΕΟ :)

Πληροφοριακά από συζήτηση που είχα με φίλο στην τροχαία, οι αντιλιακές μεμβράνες είναι νόμιμες για τα πίσω πλαινά τζάμια και το πίσω τζάμι (έχοντας μαζί σου τα έγγραφα που αποδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους). Κανονικά για τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού και το μπροστά απαγορευονται οι μεμβράνες (εκτός αν έχεις κάποια πάθηση στα μάτια και την γνωμάτευση από νοσοκομείο που να επιβάλλονται οι μεμβράνες). Προβλέπεται πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος.
Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά και πληροφοριακά.
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 13 Φεβ 2010, 09:25

Στο μπροστά δε θα έβαζα με τίποτε.
Τώρα στου οδηγού-συνοδηγού... Πάντως, θα πάω σήμερα να ρωτήσω σε ένα κατάστημα στη Βέροια.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 13 Φεβ 2010, 17:58

Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 13 Φεβ 2010, 18:32

VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...

γνησιους?Οι καινουριοι που εχουν βγει που ειναι μονο λαστιχο του εμποριου πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 13 Φεβ 2010, 18:42

VolvoZeus έγραψε:Υαλοκαθαριστηρες κανεις? Οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να δηλωσει (με πμ) οταν αποφασιστει κι τον αριθμο πλαισιου του, γιατι ακομα και στα ιδια μοντελα ισως εχουν διαφορες...

γνησιους?Οι καινουριοι που εχουν βγει που ειναι μονο λαστιχο του εμποριου πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι

Τα νεα μοντελα φορανε τους aero που ειναι μονο λαστιχο. Του εμποριου που ειχα δοκιμασει (Bosch) κρατανε πολυ λιγοτερο απ αυτους της Volvo...το γιατι δεν το ξερω. Στην ελλαδα ομως τους χρεωνουν πανακριβα ενω απο εξω οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες. :)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 13 Φεβ 2010, 19:26

VolvoZeus έγραψε:

Τα νεα μοντελα φορανε τους aero που ειναι μονο λαστιχο. Του εμποριου που ειχα δοκιμασει (Bosch) κρατανε πολυ λιγοτερο απ αυτους της Volvo...το γιατι δεν το ξερω. Στην ελλαδα ομως τους χρεωνουν πανακριβα ενω απο εξω οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες. :)

Ναι ε?α τοτε αν κανουν και σε μενα οι Αero ειναι πολυ ενδιαφερουσα προταση,το να παρουμε υαλοκαθαριστηρες.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 13 Φεβ 2010, 20:50

Θες να ανοίξεις ένα νέο νήμα ..... για να ξέρουμε πόσοι είμαστε που θέλουμε και υαλοκαθαριστήρες :D θα σου στείλω πμ το πλαίσιο.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Re: Quaife (QDF12J)

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 15 Φεβ 2010, 13:28

Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.
Θέλω να δω αν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρων για αυτούς που φοράμε το Μ56 σασμάν, να κάναμε group buy Quaife (QDF12J) διαφορικό. :lipssealed
Δεν περιμένω να μαζευτούμε 30 άτομα. Αλλά και 4-6 άτομα θα ήταν αρκετά για μια σοβαρή έκπτωση στην αγορά και στα μεταφορικά.

κάπου 950€ πάει το μπλοκέ ?

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 15 Φεβ 2010, 18:26

johnkyr έγραψε:
Danilis έγραψε:Αν και πολύ νωρίς, μια και το club έχει λίγες μέρες που λειτουργεί και αριθμεί λίγα μέλη.

ενδιαφερουσα προταση,αλλα θα χρειαστει αρκετη εξασκηση(100% αξιοποιηση του μπλοκε) για να οδηγηθει ενα αμαξι με μπλοκε στους αθλιους δρομους μας,με τα μπαλωματα.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 15 Φεβ 2010, 18:34

johnkyr έγραψε:

ενδιαφερουσα προταση,αλλα θα χρειαστει αρκετη εξασκηση(100% αξιοποιηση του μπλοκε) για να οδηγηθει ενα αμαξι με μπλοκε στους αθλιους δρομους μας,με τα μπαλωματα.

Τα Quaife, είναι τύπου Torsen και είναι πολύ πιο "φιλικά", από τα πιο καθαρόαιμα "δισκάτα" και το συμαντικότερο είναι, ότι δεν έχουν φθορές χρήσης όπως τα δεύτερα.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 15 Φεβ 2010, 21:35

Dikastis ακουει???? Της Quaife κουμπωνει αψογα με το Μ66....το νεο RS το εχει στανταρ....αντε μηπως και γλυτωσεις τα ημιαξονια :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 16 Φεβ 2010, 09:06

κύριοι,
με τα μέτρα του γιωργάκη όχι group buy, αλλά μπάι - μπάι θα πούμε στις αγορές !

gdoudou
T2

Δημοσίευσηαπό gdoudou » 16 Φεβ 2010, 09:36

.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 16 Φεβ 2010, 10:03

maestros έγραψε:κύριοι,
με τα μέτρα του γιωργάκη όχι group buy, αλλά μπάι - μπάι θα πούμε στις αγορές !

Πεστο ψεμματα.....οχι τιποτα αλλο περασανε και οι 100 μερες που θα εφτιαχνε την κατασταση. :lol:
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 16 Φεβ 2010, 11:19

DIKASTIS-T5 έγραψε:Πιστευεις οτι το χρειαζομαι ετσι οπως ειναι τωρα?Αν φτασει στα επιπεδα FOCUS RS σιγουρα θα χρειαστει κατι τετοιο.Εξαλλου κι αυτα που εχουν το mazda3 mps και το cupra της πλακας ειναι.Πιστευω οτι μεχρι 280 αλογα με κανα 40αρι ροπης δε χρειαζεται μπλοκε.Οχι οτι θα εχει καλη προσφυση,αλλα δε το δικαιολογει.Για πες τη γνωμη σου αμα ειναι στο τοπικ με τα τεχνικα να το αναλυσουμε.

Το μπλοκε θα βοηθησει πολυ τις εκκινησεις σου (και στις στροφες θα βοηθησει αλλα εκει ειναι αλλο θεμα)..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 16 Φεβ 2010, 12:45

DIKASTIS-T5 έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:

Dikastis ακουει???? Της Quaife κουμπωνει αψογα με το Μ66....το νεο RS το εχει στανταρ....αντε μηπως και γλυτωσεις τα ημιαξονια :lol:

Πιστευεις οτι το χρειαζομαι ετσι οπως ειναι τωρα?Αν φτασει στα επιπεδα FOCUS RS σιγουρα θα χρειαστει κατι τετοιο.Εξαλλου κι αυτα που εχουν το mazda3 mps και το cupra της πλακας ειναι.Πιστευω οτι μεχρι 280 αλογα με κανα 40αρι ροπης δε χρειαζεται μπλοκε.Οχι οτι θα εχει καλη προσφυση,αλλα δε το δικαιολογει.Για πες τη γνωμη σου αμα ειναι στο τοπικ με τα τεχνικα να το αναλυσουμε.

ακόμα και έτσι, θα δεις πολύ-πολύ μεγάλη διαφορά. Αμάξι με 120Hp (peugeot106), που είχα οδηγήσει με δισκάτο GRT μπλόκε με εμπλοκή 30% στο πάτα 12% στο άσε είχε μεταμορφώσει το αμάξι στις στροφές. Το 3MPS έχει κανονικό μπλοκέ torsen, το Cupra είναι της πλάκας

http://www.caroto.gr/2009/02/12/%CE%BC% ... %BA%CF%8C/

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 16 Φεβ 2010, 23:05

ξεκίνησε η σαρακοστή :)

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 20 Φεβ 2010, 19:30

deadp έγραψε:Δηλαδή, αν πούμε ότι με 200 (το λιγότερο) βάζω 3M αυτές πόσο θα μου βγουν;
Νομίζω ότι καλύτερα να μπουν μεμβράνες, παρά τα σκιάδια (βάλε-βγάλε τα βράδια).

Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω πόσο έχουν . Τις έβαλα 600 euro πριν 3 χρόνια από 800 .

Κάνουν εκπτώσεις αν τις βάλεις κατά την περίοδο της έκθεσης αυτ/του.
Σήμερα μπορεί να έχουν κάνα χιλιάρικο μπορεί και να έχουν πέσει . Δεν ξέρω κάνε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Φυσικά και να βάλεις και μπροστά θα δείς πάνω από 30% διαφορά στην θερμοκρασία . Μιλάω για την V-Kool.
Αν πας σε 3M δεν το προτείνω καθόλου.

Άβαταρ μέλους
Danilis
T2
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Danilis » 22 Φεβ 2010, 11:42

johnkyr έγραψε:

Πριν κάνα χρόνο το έβρισκα 611 λιριά από gearboxman.com ("£576.80 plus £35.00 shipping to Greece")

Είχα ρωτήσει και στην AP Racing για Suretrac διαφορικό, ήταν διαφορικό πρώτης τοποθέτησης για μερικά τυχερά 850 T5R στα early 90s και από το 2004 και μετά το φοράνε τα STi. Αλλά... δεν... :-(
NA (Natural Aspiration) = Never Ending Turbo Lag

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 02 Ιουν 2010, 22:29

τα θέματα που αφορούν επαναλαμβανόμενες προμήθειες (υαλοκαθαριστήρες, καθαριστικά δερμάτων) θα έπρεπε ίσως να ήταν ξεκλείδωτα. ας βάλει το χεράκι του ο προϊστάμενος γιατί αλλιώς θα πάρω στο 11888 και θα καλέσω κλειδαρά! Τυχαίο? :-D
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 02 Ιουν 2010, 22:48

είμαι σε αναζήτηση αποθηκευτικού χώρου ενόψει των θερινών διακοπών...

μεταφέρθηκε εδώ viewtopic.php?f=23&t=243&p=6719#p6717
Τελευταία επεξεργασία από iatroud σε 04 Ιουν 2010, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 02 Ιουν 2010, 23:46

η λύση της THULE για μπάρες οροφής για το S40..

μεταφέρθηκε εδώ.. viewtopic.php?f=23&t=243&p=6719#p6719
Τελευταία επεξεργασία από iatroud σε 04 Ιουν 2010, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Ιουν 2010, 01:14

iatroud έγραψε:τα θέματα που αφορούν επαναλαμβανόμενες προμήθειες (υαλοκαθαριστήρες, καθαριστικά δερμάτων) θα έπρεπε ίσως να ήταν ξεκλείδωτα. ας βάλει το χεράκι του ο προϊστάμενος γιατί αλλιώς θα πάρω στο 11888 και θα καλέσω κλειδαρά! Τυχαίο? :-D

Δημήτρη, καλύτερα δεν είναι για κάθε νέα ομαδική παραγγελία, να ανοίγουμε ένα νέο τόπικ ? Ο αποφάσισμένος, στην προηγούμενη περίπτωση vrestas :vow , επιλέγει από που θα αγοράσει .... και οι υπόλοιποι συμπληρώνουμε πράγματα που υπάρχουν διαθέσιμα σε εκείνο το store που θα μας χρειαστούν, μας βγαίνει και πιο οικονομικά η ταχυδρομική αποστολή. Πχ τακάκια υαλοκαθαριστήρες, έχω καβάτζα και ας μην έχω αλλάξει ακόμα τα παλιά .... Προτείνεις κάτι άλλο ?

Την μπα γκαζιέρα την θέλεις για τα τσιγάρα ??? :lol: :lol:

σχετικά με τις μπάρες κτλ κτλ .... ψήνομαι για τις αλουμινένιες εργοστασιακές, μαζί με τις βάσεις για 2 ποδήλατα :inlove

Επιστροφή σε “Μαζικές αγορές (group buy)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες