Η κουβέντα για τις διακοπές ξεκίνησε ήδη σε διπλανό topic. Επειδή διακοπές σημαίνει και θάλασσα και άμμος και ..βρεγμένα μαγιώ και πετσέτες, άρχισα ήδη να λυπάμαι τα καημένα τα δερμάτινα καθίσματα που με τόσο φροντίδα τα .. περιποιούμαστε (δες και topic για καθαριστικά δέρματος). Πέρσι το καλοκαίρι, παίρνοντας το αυτοκίνητο στα μισά των διακοπών αρχές Αυγούστου, πήγα στο praktiker και πήρα 2 πλατοκαθίσματα τα πρώτα που βρήκα μπροστά μου και την κοπάνησα για να επιστρέψω από εκεί που είχα έρθει. Αυτά αποδείχθηκαν επιεικώς ελεεινά και με μεγάλη μου χαρά τα ανακύκλωσα μόλις ετοιμάστηκα για το ταξίδι της επιστροφής με ..πολιτική ενδυμασία.
Ετσι λοιπόν σκέφτηκα να ρωτήσω την παρέα, μήπως κανείς έχει βρει κάπου κανένα καλό σετάκι. Μιλάμε για εφαρμογή μόνο στις διακοπές (άντε και κανένα ΣΚ +/-) γιατί μας αρέσει να απολαμβάνουμε το δερμάτινο σαλόνι χειμώνα καλοκαίρι.
Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.
Κανένα καλό πλατοκάθισμα?
Κανένα καλό πλατοκάθισμα?
Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη
S40 1.8 Summum, MY10
S40 1.8 Summum, MY10
Re: Κανένα καλό πλατοκάθισμα?
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλατοκαθίσματα από το Πράκτικερ με έχουν σώσει 2 καλοκαίρια τώρα! Πολύ καλά στην εφαρμογή τους και ωραία πετσετέ υφή! Δε θυμάμαι τι μάρκα τους αλλά θα τα δω και θα ποστάρω αύριο! Στοίχισαν 25 Ευρώ περίπου...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
gdoudou έγραψε:Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με κάτι άθλια καλύμματα που είχα πάρει για το 206 CC ώστε να προστατεύσω τα δέρματα. Από τότε αγόρασα κάτι πολύ μεγάλες πετσέτες, τις οποίες απλώνω επάνω στα καθίσματα και κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους. Απορροφητικές στον ιδρώτα και στα βρεγμένα μαγιώ και εύκολο τίναγμα για ''ξεφόρτωμα'' της ενοχλητικότατης άμμου. ΟΚ, άσχημο στο μάτι, αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα...
Και εγώ δύο μεγάλες πετσέτες έχω βάλει στα μπροστινά καθίσματα. Βολεύουν, αλλά είναι άσχημες στο μάτι.
VOLVO V50 1.8 MY2010
Πετσετα κ γω και απο οτι φαινεται με πετσετες φαινεται κυκλοφορουν τα βολβο στην Ελλαδα
Το μοναδικο που ειδα ειναι
http://www.discountvolvoparts.com/p-217 ... ector.aspx
Δε μου φαινεται όμως να αξίζει κ τον κόπο...χρημα κλπ κλπ

- nefakithebest
- T2
mayas έγραψε:Πετσετα κ γω και απο οτι φαινεται με πετσετες φαινεται κυκλοφορουν τα βολβο στην Ελλαδα![]()

Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Επιστροφή σε “Μαζικές αγορές (group buy)”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες